Friday

Hej!

Fredag och helgen är nära. Imorgon blir det utgång i Gävle eftersom det verkar som att jag inte jobbar i helgen!

Dagens planer är att ta det lugnt, blir en sväng till Torslunda för att visa Coffe omgivningarna. Till kvällen är inget direkt bestämt men det visar sig!

Nu ska jag dricka lite kaffe och vänta på att Coffe ska komma ut ut duschen.

Ha det!


28 juni

Hallå hallå!

Torsdag den 28 juni. Idag kommer en viss herre hit på besök och stannar till nästa söndag. Underbart!

Vid fyra ska jag in till Tierp och möta upp honom så att han inte går vilse i stora läskiga Tierp (...). Men innan dess ska jag hinna städa det sista i hallen och fixa till mig lite. Ser ut som ett troll just nu och vill inte att han ska mötas av det det första han gör, haha!

Ikväll blir det nog lugnt med middag med föräldrarna och kanske någon film. Får köra lite sightseeing imorgon, haha!

Nej, nu ska jag hitta på dammsugaren. Yey!

Ha det!


Shoppingdag

Hej!

Sov lite för länge idag med tanke på att jag ska in till Uppsala, men får väl åka en timme senare!

Idag är det alltså shopping som står på schemat. Här ska det köpas kläder så det smäller om det, haha! Eller nja, ska försöka hålla i pengarna...

Till kvällen blir det städning med föräldrarna. Coffe kommer hit imorgon (!) så vill ha det rent och fint här. Det ska ju pengarna också räcka till, allt vi kommer hitta på! Jag vet fortfarande inte om jag jobbar i helgen men det visar sig. Jobbar jag inte så blir det middag och utgång på lördag tror jag!

Nu ska jag äta lunch och börja göra nig i ordning.

Ha det fint!


Glad tjej

Hej!

Idag är jag en mycket glad tjej! Kommer nämligen få min lön imorgon och får dessutom mer än jag räknat med. Helt uuunderbart! Så imorgon blir det en sväng in till stan för att köpa lite kläder, det är välbehövligt kan jag säga... Hade sönder ett par byxor på jobbet och min förbannade hund har tuggat sönder underkläder för mig! Så kan behöva spendera lite pengar på kläder, haha!

Nu ska jag snart ta bussen in till Tierp, är sjukt sugen på choklad!

Ha det!


Regn och rusk

Det är storm ute så idag håller jag mig inne! Hade gärna velat legat ute i hängmattan idag och fått lite färg men det får vänta.

Alla jobbar så har enbart sällskap av vovven! Så nu ska vi mysa ner oss och slå på en film.

Ha en fin måndag!


Hemma igen

Hej!

Ligger hemma i soffan nu.

Gårdagen spenderades med fina tjejerna framför tvn med chips, dipp och cola. Helt underbart! Vid tolv fick vi för oss att dra in till Öregrund och köpa pizza. Det var lite drag där faktiskt! Efter det drog vi tillbaka till lägenheten och kollade på skräckfilm. Somnade runt fem inatt så är aningen seg idag!

Nu ska jag snart grilla med föräldrarna och bara mysa!

Ha det!


Midsommarafton är förbi

Midsommarafton är över för denna gången! Jag spenderade kvällen i Öregrund med lite folk och hade allmänt trevligt. Jag övernattade i Östhammar, nära och bra!

Idag är jag rätt död så stannar nog här ett tag till! Ska bara ligga och slappa hela dagen är min plan.

Nu ska jag försöka somna om, haha!

Ha det!


Midsommarplaner

Hej!

Tekniskt sett är det midsommarafton nu... Läskigt vad tiden går fort!

I tisdags var jag och hälsade på Rebecka i Östhammar. Tanken var att vi skulle ha en lugn kväll och kolla på film bara men lyckades hamna på någon fest. Hade kul ändå men satan vad sega vi var dagen efter!

Idag har jag hjälpt till här hemma med allt möjligt. Jag har dessutom hunnit fixa en vacker krans till imorgon! Det blir middag med föräldrarna och deras vänner ute vid kusten innan jag beger mig tillbaka in till Tierp och mötet upp Johanna och Madde. Till kvällen är det nämligen Öregrund som gäller! Där ska vi möta upp Rebecka och Josse också och hänga på klipporna. Vi får väl se vad som hittas på! Kul ska det bli i alla fall!

Nu ska jag sova så jag orkar med imorgon. Nattinatt!


Vilodag

Hej!

Är helt slut i både kropp och sinne. Har jobbat sammanlagt 41 timmar denna helg. Det har varit mycket jobb med jag kan erkänna att jag har haft himla kul med både mina kära kollegor och även besökarna! Så nu är första eventet klart, nästa är 30 juni till 1 juli. Ska hinna med lite midsommarfirande och besök av pojkvännen till dess. Tyvärr kommer jag behöva jobba när han är här men det ska nog gå bra, familjen har lovat att underhålla honom haha!

Idag blir det bara att ta det lugnt och vila men imorgon ska jag och min kära mor ta en tripp in till Uppsala. Det blir lunch och en sväng på stan, mysigt!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med en kopp kaffe och läsa en bok.

Ha det bra!


Tierp Arena

Hej!

Sitter just nu på pappas jobb och dricker kaffe. Ska snart iväg till TPs och försöka haffa en skjuts upp till arenan. Jobbade igår mellan 7-17 vilket gick bra, allt var väldigt nytt men man kom in i det rätt fort! Kul var det, även om det inte var sp mycket folk. Idag blir det nog mer cv imorgon. Ikväll står jag i baren vilket ska ska bli spännande och se hur det kommer gå, haha!

Nu ska jag dricka upp kaffet och dra iväg!

Ha det!


Gävle

Hej!
Sitter här hemma och laddar inför kvällen. Det blir nämligen lite grill och mys i Gävle! Roligt värre att träffa Gävle-tjejerna och ta igen lite.
Imorgon blir det jobb, är aningen nervös inför helgen. Jag ska nämligen stå i baren så får hoppas att jag trivs! Jag gillade ju att jobba på studentpuben men det här är ju betydligt större, haha. Men det ska väl gå till slut! Kommer vara död på söndag däremot!
Nu ska jag börja kolla på kläder och sånt eftersom man ska vara lite fin i alla fall ikväll!
Ha det!

Bra start

Hej och hå! Här händer det grejer. Jag har fått jobb på Tierp arena och ska stå i baren hela helgen. Det kommer bli sjukt stressigt men kul som satan! Kommer vara lagom död på söndagskväll, haha! Imorgon ska jag, syrran och Roy in till Gävle och hänga med några vänner som sagt, sen börjat jag jobba på torsdag så hela veckan är fullspäckad.

Senaste dagarna har jag umgåtts med Johanna, sov där i söndags och igår var vi in till Uppsala och kollade på fotbollen. Av en slump träffade vi på Roy och Tessan och deras vänner så hängde med dem hela kvällen. Trevlig start på sommaren!

Nu blir det film och kaffe med föräldrarna. Mys!

Ha det!


Mys med familjen och långpromenad

Hej!
Middagen igår vad underbar! Vi hade himla roligt. Det var skönt att ha alla samlade.
Idag är jag seg som satan eftersom jag knappt sovit något inatt. Men jag ska strax ut och gå med Elvis i någon timme så jag piggnar till. I övrigt har jag inga speciella planer för kommande veckan, kan hända att det blir en sväng in till Gävle med Tessan och Roy för att grilla med Gustafsson-tjejerna.
Nu måste jag dricka upp mitt kaffe sen är det bara att ge sig iväg!
Ha det!

Väntar

Hej igen!
Föräldrarna är fast i bilkö i Stockholm så får vänta ett tag till innan de dyker upp. Ikväll kommer jag i alla fall bli omhändertagen! Det blir hemmagjord pizza och vin och massa prat. Det blir nog en hel del bilder från Venedig. Spännande! Någon gång ska jag också åka dit. Det är så himla fint där!
Tills dess får jag roa mig på bästa vis. Vad jag nu ska hitta på visar sig väl. Är lite rastlös nu men får väl se till att göra något underhållande!
Ha det gött!

Blandade känslor

Hej!
Min förkylning håller i sig, tror jag blir tokig! Har ingen energi alls så får hälla i mig kaffe för att överleva, haha. Men nu är i alla fall föräldrarna på väg hem, äntligen! Så ikväll slipper jag sitta ensam hemma haha. Det har varit lite blandade känslor. Höll på att dö av uttråkning igårkväll. Men var så trött att jag inte orkade hitta på något. Johanna och Anna ville träffas men eftersom jag dessutom var hundvakt satt jag fast här hemma.
Nu ska jag dricka lite mer kaffe och börja göra lunch. Ha det!

Hemma hos föräldrarna

Hej!
Sitter i soffan hemma hos föräldrarna. Snacka om miljöbyte! Fast lite skönt är det allt att ha så mycket yta att röra sig på, haha. Gårdagen var en lång dag, åkte hela dagen och var trött och hungrig som ett as. Men när jag väl kom hem var det helt underbart! Åt som en galning och kollade på tv med bebisen min. En bra kväll med andra ord.
Idag dock är jag rastlös som satan! Syrran kom förbi och lämnade lill-vovven eftersom hon skulle iväg på tävling i Knivsta men sen har jag varit själv. Börjar redan lessna, haha! Illa... Men imorgon kommer föräldrarna hem så det blir kul! Tills dess får jag roa mig med att kolla på något på tv:n och bara vara. Får se om Tessan och Roy dyker upp ikväll så det blir skräckfilm och mys. Men det visar sig!
Nu ska jag snart börja laga middag. Gött att mamma har lagrat upp med massa god mat åt mig.
Ha det!

På Coffes säng

Hej hej!
Ligger just nu på Coffes säng och väntar på att han ska bli klar med workbooken. Skickade in min nyss... fy satan säger jag bara, den var inte vacker! Men nu är det över i alla fall och jag och min stackars hjärna kan ta semester.
Senare blir det tydligen puben för att ta en öl, han ska nämligen säga hej då till några vänner så jag hakar på. Blir lagom avslut här i Kalmar! Gud, vad jag kommer sakna den här staden i sommar! Jag vet ju att jag kommer tillbaka men ändå. Det är en rätt lång tid man ska vara härifrån också. Möjligtvis att jag tittar förbi här om Coffe hänger här i sommar men annars får jag se. Kanske ska med föräldrarna till Öland så då kan man ju stanna förbi här och njuta lite. Kalmar är ju en riktig sommarstad så lite surt att dra nu när det väl börjar bli varmt, haha!
Nej, nu ska jag roa mig på något vis tills Coffe är klar.
Ha det gött!

Bara vara

Hej!
Kom nyligen hem från Coffe. Jag kan meddela att maten var riktigt god och jag åt mig så mätt att jag trodde jag skulle spricka, haha! Vi kollade på film och bara var, helt underbart att få ta det lugnt. Fick i mig lite chips på kvällen också så redan vid elva började jag somna till James Bond. Så jag har minst sagt fått en del sömn inatt!
Idag ska jag ta disken och städa det sista. Sen ska jag se över min packning så jag inte glömmer något. Efter allt är klart i stort sett är det bara att träffa Coffe igen. Det är helt sjukt att jag åker hem imorgon! Mamma har tydligen laddat upp med massa mat åt mig så jag har något att gotta mig med när jag sitter där ensam, haha...
Nu ska jag få i mig lite lunch, sen är det bara att dra igång!
Ha det!

Hallå där!
Städningen går sakta framåt. Jag har i alla fall packat det mesta tills på torsdag nu. Har en del kvar och väskan är redan fullproppad!? Kommer ju dö av att släpa runt på allt det där, haha! Ska dessutom byta buss i Stockholm så kommer få kämpa mig fram... Stackars lilla mig!
Ikväll ska jag hem till Coffe som bjuder på mat, sötnosen! Det är precis det jag behöver idag efter all stress. ♥
Nu ska jag ta tag i det sista här hemma. Disken som är får jag ta imorgon för jag måste hinna duscha också, mitt hår ser ut som en enda röra om jag släpper ut det...
Ha det!
Favorit i repris...?

Över för denna gången

Hej!
Tentan är över för denna gången men har en känsla av att jag kommer få göra den igen. Hatar att man får minus poäng om man har fel... Jag KAN ju det här! Fattar inte vad problemet är. Hursomhelst kommer det krävas ett mindre mirakel för mig att klara detta känns det som just nu.
Men nog om det. Nu är det städning som gäller så jag hinner umgås med Coffe senare. Dock behöver jag vila en stund på grund av den här dumma förkylningen!
De kommande dagarna kommer bestå av packning och städning och förhoppningsvis lite lugn och ro, ÄNTLIGEN!
Ha det!

Bedövad

Pluggandet fortsätter. Börjar få in lite i huvudet nu märker jag, det gäller bara att få in resten också. Förkylningen sitter i men har bedövat den rejält med värktabletter och te. Just nu är jag mitt uppe i att svara på frågar jag själv gjort utifrån mina anteckningar. Det är nästan jobbigast att göra frågorna, haha! Hursomhelst blir det nog en lång natt för mig. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte våga lägga ifrån mig anteckningarna... tänk om jag missar något!? Men men, nu är det sista rycket sen får jag njuta lite av min sista tid (innan sommaren) här i Kalmar. Inte många människor kvar här nu. Hela kvarteret verkar dött. Det är knappt en enda kvar i huset så det är tyst som satan. Rätt skönt om jag ska vara ärlig.
Nej, nu har jag tagit min lilla rast och ska återgå till helvetet. He..he!
Puss

Piggnat till lite

Hej igen!
Har piggnat på mig och fått lite saker gjort. Tvätten är i princip klar så nu återstår bara pluggandet, städandet och packandet de kommande dagarna. Är inte speciellt taggad... Dels för att jag är sjuk men också dels för att jag vet att det kommer kännas jättejobbigt att åka. Kommer ju deppa ihop totalt när jag kommer hem eftersom ingen kommer vara hemma då. Föräldrarna drar iväg till Venedig på onsdag och kommer hem igen på lördagen. Ensam i det där stora huset ju, haha! Men det ska bli skönt att få komma hem ändå efter all stress som varit.
Nu ska jag fortsätta kämpa på här!

Varför!?

Hej hej...
Vilken dag detta kommer att bli. Kom nyss hem från Coffe, tur att jag har honom som kan ta hand om mig. Jag ska tvätta och plugga i stort sett hela dagen. Dessutom vill inte förkylningen ge med sig... Vilken tajming! Hatar min kropp just nu. Varför gör den såhär mot mig!? Fick i alla fall pengar av mamma så jag ska kunna gå och köpa värktabletter (ja, jag är så pass pank just nu...) så tack gode gud för det!
Nej, nu är det bara att återgå till alla anteckningar.
Ha det!

Avlider

Jag avlider. Förkylningen tillsammans med kurslitteraturen tar kål på mig! Imorgon måste jag upp tidigt och tvätta dessutom... Livet är inte roligt just nu!

Däremot ska jag hem till Coffe ikväll så får ta och passa på att njuta då! Det blir filmtittande och allmänt ta det lugnt. Så nu har jag en deadline för dagen också... Bara att fortsätta!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2012/pic_205166954.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2012/pic_205166954.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1059004/images/2012/pic_205166995.jpg" class="image">


Examensfest och förkylning

Hej!
Examensfesten var riktigt lyckad. Kom dit vid ett och kollade på ceremonin sen var det fika. Efter det var det mingel innan middagen. Riktigt god mat måste jag säga! Och till sist var det pukebar. Regnet öste ner, jag sprang runt barfota för mina klackar var hemska och alla var allmänt lyckliga! Jag och Coffe fick sovplats hos Nikolina och Victor så stannade i Nybro över natten. Vi hjälptes åt ett gäng att få undan all skit dagen efter innan det var dags att ta bussen hem och dö. Jag har dessutom dragit på mig en rejäl förkylning lagom tills jag ska plugga nu... yey!
Så idag mår jag skit men tvingar mig själv att läsa kurslitteraturen och alla anteckningar ändå. Tycker smått synd om mig själv men ikväll får jag dra hem till Coffe och kolla på film så lika bra att jag bara tutar och kör.
Ha det gött!