God jul!

Hej!

Ligger helt utslagen i gästsängen hemma hos Tessan och Roy. Har haft en helt underbar julafton med god mat och dryck, fina julklappar och lite brädspel. Detta år firade vi hemma hos Therese och Roy, första året i deras nya hus och allt. Perfekt ställe att ha en julafton på måste jag säga med väldigt fin gran och en mysig brasa! 

Sen jag kommit hem har jag inte hunnit med mycket annat än att träffa Anna, julhandlat och fixat inför julafton. 

Nu är jag heeeeelt slut så nu återstår bara att däcka här i sängen. 

Nattinatt och god jul! 





Göteborg

Godmorgon!

Har lagt mig på soffan här hemma hos föräldrarna. Väntar på en kille som ska fixa med värmepannan som ska dyka upp strax. 

Jag och Coffe hade väldigt mysigt i Göteborg. Käkade lunch med hans syster när jag kom dit innan vi stack till hennes lägenhet och lämnade väskorna. Framåt fem stack vi till Liseberg. Det var  riktigt mysigt med alla lampor och dekorationer. Vi vandrade runt, drack kaffe i kylan, spelade ett antal spel utan någon större tur och käkade viltskav framför en eld. Vädret var inte det bästa men vi lyckades undvika det värsta regnet tills vi skulle gå hem. 

Igår myste vi bara innan det var dags att dra tillbaka in till stan. Vi käkade på Pizza hut, har aldrig ätit där tidigare nämligen och sen var det bara att gå till tåget. 

Väldigt bra två dagar med hjärtat. Dessutom bytte vi julklappar med varandra. Jag fick världens finaste klocka från Daniel Wellington! Älskar den men är livrädd att jag ska förstöra eller tappa bort den, haha. Det är ju ingen billig klocka om man säger så. Jag har sån tur som har en så fin pojkvän som Coffe! 

Nu ska jag dricka lite kaffe så jag vaknar till lite. 

Ha det! 





Snart bär det av

Hej!
 
Tror att jag är redo att åka nu... Känns så konstigt bara nu när jag har fixat och donat i flera dagar och så står jag plötsligt här med packad väska. Tåget går om cirka 50 minuter så ska ta mig till stationen, måste förbi Pressbyrån innan också och köpa lite mat till resan. Egentligen är den inte särskilt lång, är framme redan tio i två. Men vet att min stackars mage kommer börja kurra så behöver något. 
 
Är helt slut så kommer somna totalt på tåget sen. 
 
Nu ska jag kolla att jag har allt och sen är det bara att ta mitt pick och pack och sticka. Har inte bokat biljett hem än men blir någon gång efter nyårsafton, måste jobba med distanskursen innan nya terminen. 
 
Ha det fint! ♥

Checkar av min lista

Hej igen!
 
Har hunnit packa lite, skrivit klart rapporten, ställt tillbaka min cykel på innergården (har inte kunnat öppnat dörren dit tidigare...), varit till bibblan och skrivit ut hyresavi och kontrakt, skickat iväg kuvertet till försäkringskassan och till sist hämtat Coffes paket på Pressbyrån. Nu sitter jag här helt nedkyld och sopslut! Ska koka kaffe och värma mig med så är jag nog igång sen. Ska packa så fort jag tvättat och sen ta hand om det sista plocket här hemma med sopor och allt. 
 
Det är helt galet att klockan bara är tio i tolv dessutom. Känns som att den borde vara fyra. På tal om det ska jag ta mig iväg till John och lämna boken den tiden. Ska bli så skönt att bara vara ikväll sen när allt är fixat och klart! 
 
Nu ska jag koka kaffe och slå in paket!
 
Ha det fint! ♥

Sömnsvårigheter

Godmorgon!
 
Klockan är fem över sju och här sitter jag med en kopp kaffe... Har varit vaken sedan fem så insåg nu att det inte var någon idé att fortsätta vända och vrida på mig så gick upp. Minns inte ens senaste gången jag var uppe så här tidigt! Så fort jag vaknat ordentligt ska jag börja skriva på rapporten så den blir klar. Måste dessutom höra av mig till John och se om han kan mötas eller om jag ska droppa boken i brevlådan bara. 
 
Som sagt har jag en del att stå i idag. Insåg igår innan jag somnade att jag är tvungen att skicka iväg lite papper till försäkringskassan som jag inte gjort ännu.. Fy mig. Så ska scanna in det som behövs, knata iväg till bibblan och skriva ut allt där. Förhoppningsvis har jag pengar kvar på kontot till det, i värsta fall får jag vänta tills jag kommer hem och ta hjälp av mina kära föräldrar. Har skrivit en lång lista på vad jag måste göra idag...Är ju borta ett tag. Kanske därför jag inte kunde sova ordentligt. Mitt stackars huvud kommer dö när allt har lugnat ner sig, haha!
 
Nej, nu känner jag hur kaffet börjar verka. Ska tugga i mig lite morötter (vad gör man inte när man inte har bröd eller liknande hemma) till frukost så är jag fit for fight sen.
 
Ha det! ♥
 
 

Städat och klart

Hej!
 
Städningen är klar och nu återstår bara tvätten vilket jag får ta imorgon tillsammans med packningen. Känns otroligt skönt! Nu ska jag bara fixa den här förbannade distanskursen så det är klart också. Blir nog att jag åker tillbaka till Kalmar och köttar innan nästa termin. 
 
I övrigt har jag totalt vänt på dygnet senaste dagarna... Men nu tror jag det är på väg att vända, woho! Känner mig rätt slut efter allt fixande här hemma så blir snart sängen. Ska ta mig upp imorgon och hämta ut paketet, har inte tvättid förrän klockan fem så har en del tid på mig. Vill hinna skriva klart och lämna tillbaka Johns bok också så har en del att göra imorgon med.
 
Nu ser jag bara fram emot att vara i Göteborg med Coffe. Var ett bra tag sen vi sågs så det är verkligen på tiden! ♥
 
Nej, ska se klart på Buffy och sen gå och lägga mig. 
 
Nattinatt!
 
 

Vintermörker

Hej!
 
Ny vecka och sista dagarna hemma i Kalmar innan jag sticker till Göteborg och sen vidare hem till föräldrarna. Så idag ska jag städa och boka tvättid så jag bara kan packa imorgon. Åker runt elva-tolv på onsdag så vill få allting klart innan dess så jag bara kan packa det sista och sticka. 
 
Det är helt galet att 2013 snart är över. Det här året har varit minst sagt annorlunda. Spenderade sommaren i Kalmar och jobbade som en tok på Ebbas, började läsa projektledning/organisationskommunikation. Känns lite som att jag konstant råpluggade då vi alltid hade något, en tenta eller en uppgift att göra. Så sitter jag här nu med distanskursen kvar och snart är det jul... Helt galet! 
 
Kan meddela att jag mer än gärna får vår nu, det känns som att det aldrig blir riktigt ljust ute heller. Bara molnigt och tråkigt vilket inte hjälper min energi. Förhoppningsvis får jag lite julmys i Tierp så jag får upp energin igen! 
 
Nej, nu ska jag tända alla lampor som finns här hemma, koka en stor kanna kaffe som jag ska ösa i mig och sen ta tag i disken!
 
Ha det fint! ♥

Ännu en fredag

Hej!
 
Kom precis hem från Tilde. Vi tog en vända på stan för att spana på julklappar (notera ordet spana, då jag inte har pengar...) och sen drog vi hem till henne, drack glögg och myste med lite julmusik! Trevligt kan man ha! 
 
Resten av min fredag blir inte allt för spännande. Blir nog en film eller liknande senare och förhoppningvis en tidig kväller. Måste få tillbaka en normal dygnsrytm... Tänkte jag skulle fixa det igårnatt men hade så sjukt ont i ena axeln att jag inte kunde somna i alla fall. Vet inte vad det var för fel egentligen, kan ju inte påstå att jag gjort något för att skada den. 
 
Nu ska jag försöka ordna lite mat.
 
Ha det! ♥

Update: julpynt

Hej!
 
Nu så är allt julpynt jag har (vilket inte är mycket) uppe! Har värmt lite glögg också för att verkligen njuta lite. Resten av kvällen, det lilla som är kvar av den, ska jag skriva någon timme och sen dra igång någon film. Funderar på att titta på något juligt... hm... får se vad som kan tänkas finnas!
 
Nu ska jag poppa lite popcorn och plöja igenom ett stycke i kurslitteraturen i mitt lilla julmys.
 
Ha det fint! ♥

Bokat och klart

Hej!
 
Resan till Göteborg är bokad och även resan därifrån till Stockholm. Så nu är det bara att vänta till den 18e. Spenderar en natt i Göteborg med Coffe innan jag drar hem till Tierp. Det blir ett besök på Liseberg och troligen middag ute. 
 
Väl hemma hos föräldrarna blir det julbord den 21a och sen är det i princip julafton... Helt galet! I år ska vi fira hos Tessan och Roy, deras första jul i nya huset. Ska bli riktigt kul! 
 
Idag ska jag skriva men tror att jag allra först ska städa. Gjorde aldrig det igår så behövs nu känner jag. Får helt enkelt dra igång lite julmusik och köra på!
 
Ha det ♥

Vintermörkret

Hej!
 
Roar mig med att skriva på rapporterna idag. Ska plocka lite i lägenheten också senare. Kör julmusik och försöker få lite julkänsla! Hade jättemysigt med tjejerna igår, det bjöds på glögg och tusen olika bakverk. Väldigt trevligt!
 
Ny vecka och snön ligger kvar än. Förhoppningsvis blir det inte allt för varmt så det bara blir slask av allt... Hellre kallt och fin vit snö än varmt och grått ute. Jag är verkligen en sån person som påverkas mycket av årstiderna, speciellt nu när mörkret kommer. Jag klarar hösten ganska bra eftersom jag fortfarande kan leva av sommarvärmen, dessutom är det ju mysigt att mysa inomhus med en kopp te eller något. Men ganska snart tröttnar jag på den där koppen och vill ha solsken igen. Julen går an, då händer så mycket mysigt att jag glömmer mörkret. Men däremot november, januari och februari brukar vara hemska! Det finns inget mer deprimerande än att traska runt i brun sörja i mörkret, haha!
 
Men nog om det. Ska hålla mig sysselsatt nu fram tills jag sticker till Göteborg och sen vidare till Tierp, har ju en del att göra innan dess och tiden flyger förbi!
 
Ha det fint ♥

Andra advent

Hej!
 
Andra advent redan.. helt galet! Tiden går alldeles för fort för att jag ska kunna hänga med.
 
Gårdagen spenderades i Nybro. Var på julmarknaden, väldigt mycket fint men hade inga löspengar tråkigt nog. Efter allt var ihoppackat och klart var vi ett gäng som drog hem till Andreas. Väldigt trevlig kväll! 
 
Idag har jag inte fått mycket gjort tyvärr... Har mått jättekonstigt. Sov hur länge som helst och är helt matt. Sov ytterligare en timme nu på eftermiddagen och mår lite knasigt. Hoppas verkligen inte det är något... Har inte tid att vara dålig nu!
 
Om cirka en timme ska jag iväg på glöggmys med Ellinor och Tilde. Kul att fira lite. Har redan börjat ladda med julmusik här hemma. Ute snöar det som bara den, vilket är mysigt så länge man stannar inne. Lider med Tilde som ska ta sig från stan ut hit i detta. 
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och pluggandet. Ser nästan fram emot att sitta och bara skriva en hel dag, känns så skönt när man kommer någonvart. Vill gärna hinna klart med allt innan jag sticker hem runt den 18e. Ska göra ett stopp i Göteborg på vägen och spendera två dar med Coffe. Det är helt otroligt att han snart är klar i Köpenhamn. Som sagt, tiden går så fort! Det har varit full fart hela hösten så får se om jag får lika fullt upp i jul nu. Känns lite så. 
 
Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe och vakna till liv. Kanske fräscha till mig lite så jag inte ser ut som ett troll när jag möter tjejerna, haha!
 
God jul ♥

Julmarknad i Pukeberg

Hej!

Idag vankas det julmarknad i Pukeberg. Kommer tyvärr dit sista timmen så får se vad som finns kvar men ska bli kul ändå att höra hur det gått! Ska dra med mig lite kurslitteratur att läsa på bussen så slipper jag ha dålig samvete för att jag inte pluggar. 

Mår lite konstigt idag bara så får se hur det går med energin, känns som att jag fått nått skit i kroppen. Skulle inte förvåna mig heller, brukar vara så när jag har mycket att göra. Kanske är stressen som påverkar. Förhoppningvis bryter inget ut ordentligt. 

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag ska göra mig i ordning. 

Ha det fint!

Finbesök och utställning

Hej!
 
Jag ska snart möta Ellinor och bege oss till Kalmar konstmuseum, reklamarna har utsällning med temat "Allt ska bort" som behandlar barnhandel och liknande. Kan tänka mig att det kommer vara en stark utställning med mycket obehagligt men också väldigt uppmärksammande för ämnet. Så ser verkligen fram emot att se allas verk!
 
Har dessutom haft Angelica här sedan i söndags.Lämnade av henne vid tåget igår. Vi har roat oss med att prata, prata, prata men hann även med en vända på stan, kollade in slottet och en middag ute. Väldigt kul att ha henne här! Speciellt att ha tid att verkligen prata ur sig, vi ses så sällan och under en kortare tid så hinner inte alltid med allt.
 
Resten av veckan kommer bestå av plugg. Ska försöka beta av dessa förbannade rapporter! I helgen blir det glöggmys med tjejerna. Kul med lite julstämning, blir inte så mycket av det hemma hos mig...Har inte ens satt upp adventsljusstaken. Men har glögg och ischoklad hemma åtminstone, haha!
 
Nu ska jag göra mig i ordning.
 
Ha det fint!