Året som varit

Hej!
 
Har försökt att uppdatera om julen via min iphone men det verkar inte vilja fungera ordentligt men men!
 
Nu är det nyårsafton vilket känns helt sjukt! Detta år har gått alldeles för fort, men satan vad kul jag har haft! Alla mysdagar i vårsolen i Kalmar, sommaren med vännerna, besöket från Coffe, nollningen och alla utgångar i Kalmar igen nu på slutet. Jag hoppas 2013 blir minst lika bra, om inte bättre.
 
Ikväll bär det av till Gävle på middag hos Joel och Linnéa med Tessan och Roy. Planerade faktiskt detta igår, innan hade jag inga planer alls! Jag hade försökt ordna något här hemma ett bra tag men det sket sig helt så visste inte alls vart jag skulle ta vägen. Så igår var vi på hockey (Brynäs slog Luleå, woop woop!) och jag träffade Joel som bjöd in oss på middag ikväll. Kommer bli precis lagom! Jag som gått runt och sagt att jag inte vill ha något jättestort i år. Det kommer bli jättekul!
 
Nu ska jag försöka hjälpa föräldrarna att städa här hemma, sen är det bara att göra sig i ordning. 
 
Puss ♥

Hemma hos föräldrarna

Hej!
 
Sitter i soffan hemma hos föräldrarna och dricker kaffe. Ska snart börja göra julgodis med mamma. 
 
Idag har jag lunchat med saknade Johanna! Riktigt kul att ses igen, var väldigt längesen vi sågs. I övrigt är det fortfarande full fart. Julafton imorgon och massa klappar att slå in, julgodis att baka och en gran som ska kläs. Men jag klagar inte, njuter av varje sekund. 
 
Nu ska jag vila ett tag till innan det är dags igen. Puss ♥

Sista timmen

Hej!
 
Sista timmen i Kalmar för detta året. 
 
Gårdagen var riktigt mysig och hur lugn som helst. Jag var helt slut efter att sprungit runt här hemma och stökat. Maten var gaalet god, jag som var så hungrig dessutom. 
 
Lämnade Coffes lägenhet vid elva och har nu packat det sista, förhoppningsvis har jag inte glömt något. Det är alltid lite sorgligt att säga hej då, även om jag vet att jag kommer tillbaka om två veckor. Det är konstigt hur det blivit. Kalmar är mer hemma nu än Tierp. 
 
Nu ska jag ta ut soporna och diska min tallrik!
 
Ses! ♥

Thaimat ♥

Hej!
 
Är inte ens i närheten klar med packningen men nu får jag ta resten imorgon. Ska iväg och träffa Coffe vid sju sen ska damen bli bjuden på thaimat. Bästa. Killen. Någonsin. ♥ Han vet precis hur jag funkar, haha! Åker inte förrän halv två imorgon så har tid på förmiddagen att slänga i det sista, ta ut soporna och kolla runt en sista gång. 
 
Nu ska jag plocka ihop lite saker innan jag stickar. Ha en fin torsdag!

Det här med framförhållning

Hej!
 
Det går inte så fort fram känner jag. Så fort jag drar igång kommer jag på något jag måste packa ner så att jag inte glömmer det. Dessutom finns det inte EN enda tvättid nu vid fyra. Hur är detta möjligt!? Det är ju aldrig någon som tvättar i detta hus... Varför ska alla göra det just idag när lilla jag måste göra det? (Note to self: Framförhållning nästa gång...)
 
Så blir till att slänga ner det i en kasse och tvätta hemma så fort jag kan. Så nu ska jag istället ta tag i min hög av disk som väntar. Det är nog det värsta jag vet med att bo ensam och inte ha diskmaskin. Disken är hemsk! Det finns ju ingen annan som gör det åt mig så lika bra att få det överstökat. På med musiken på högsta volym och köra igång. 
 
Ha det!

Promenix med Tilde

Hallå!
 
Kom precis in efter en sista promenad med Tilde innan vi båda åker hem över julen. Väldigt trevligt men väldigt kallt om öronen! Nu återstår bara slitet med att få rent här hemma med disk, soptunnor och kylskåp. Allra högst upp på listan stå matlagning dock så jag orkar med allt. Tur att jag bor litet så att det går rätt fort! 
 
Puss ♥

Dec. 19, 2012

Hej!

Nu har jag jullov, dock känns det absolut inte så med tanke på allt jag ska hinna med! Vi fick i alla fall ledigt imorgon så då kan jag packa och städa det sista i lugn och ro. Ska umgås med Coffe på kvällen också så gäller att bli klar i tid.

Nu ska jag städa ett tag till innan jag går och lägger mig för natten. Är sjukt trött dessutom!

Puss!


Fullt upp

Hallå!

Ska snart hoppa in i duschen innan jag drar iväg till Coffe. Imorgon är det föreläsning från nio till fyra men förhoppningsvis hinner vi igenom allt så vi slipper åka in på torsdag. Behöver hinna städa och packa, en ledig dag skulle verkligen hjälpa!

Är helt slut efter min sömnlösa natt så ska bli fruktansvärt skönt att bara ta det lugnt ikväll. Imorgon får jag ta tag i projektbeskrivningen som ska vara inne på fredag. Fullt upp verkligen!

Ha det!


Ligger vaken

Klockan är redan fem över ett och jag kan inte sova. Har ont i magen och det vägrar gå över, till råga på allt är jag svintrött och vill verkligen sova! Har varit helt slut hela dagen. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk på riktigt nu när det är sista veckan och allt. Ska hinna städa, plugga, packa och umgås med fina killen min. Tiden går för fort nu! Hinner knappt blinka så är det sommar i stort sett.

Ska dricka lite vatten och hoppas på att min kropp samarbetar lite med mig.

Nattinatt!


Utslagen

Hej!
 
Ligger i min säng och är helt utslagen. Gårdagen var riktigt rolig! Det var helt sjukt vad fint ettorna hade pyntat inne i sliperiet, ett riktigt vinterland. Åkte hem runt tjugo över sex imorse, hann somna i soffan med Coffe innan dess. Det är ju så dumt med bussarna och min telefon var helt död så kunde inte skicka sms-biljett så fick bli den bussen. Men kul var det! Nu är det ju inte ens en vecka kvar tills jag åker hem över jul. Tiden går fort när man har roligt! Jag har inte varit hemma sen i oktober så ska bli skönt att få träffa alla igen. Ser verkligen fram emot julafton nu, speciellt efter julbordet igår. Mysigt!  
 
Resterande delen av kvällen kommer att spenderas precis här. Är helt slut så det hurtigaste jag kommer göra idag är att kliva ur sängen för att steka kyckling. Ska dra igång en Harry Potter film och försöka sova lite. Egentligen skulle jag ju behöva gå och handla men får se om jag orkar om några timmar.
 
Ha det! ♥

Städning och julavslutning

Hej!
 
Det är galet vad tiden går! Om en vecka är jag redo att ta bussen till Uppsala vid den här tiden. Nästa vecka kommer inte gå långsammare heller för den delen eftersom vi har föreläsningar från nio till fyra varje dag. 
 
Idag ska jag försöka att börja städa här hemma. Känner jag mig själv rätt kommer jag ha fullt upp så lika bra att ta lite i taget. Det värsta som finns är att stå dagen innan och inse att man måste städa och rensa överallt samt packa. Det brukar oftast sluta med att jag är uppe lääänge och sen sover på bussen som en tok. Men eftersom jag ändå ska vara borta i två veckor kommer jag behöva planera min packning lite mer noga än att bara slänga ner något i väskan, haha! 
 
Imorgon blir det julbord med klassen också på IKEA. Riktigt mysigt ska det bli! Förra året hade vi vår julavslutning på puben men det blir lite lugnare i år eftersom det trots allt är pukebar på kvällen. Det närmaste jag kommit till julbord är köttbullar, potatis och rödbetssallad jag slängt ihop här hemma så ser verkligen fram emot det. 
 
Dags att koka kaffe, dra igång lite julmusik och börja röja!
 
Ha det! ♥
 
Förra årets julavslutning för REK11.

Långhelg

Hej!

Nu har jag tagit helg och satan vad skönt det är! Är helt slut efter veckan som varit. Var på nattvisningen av "The Hobbit" i tisdags med Coffe och hans vänner och satt med affischen till grafiska designhistorian till två igår natt. Blev faktiskt nöjd till slut.

Idag har jag inte gjort någonting förutom att vila så fort jag kom hem. Det kommer inte hända mycket annat heller, haha!

Sista helgen i Kalmar innan jul kommer spenderas med Coffe imorgon och bara ta det lugnt. På lördag är det julfesten i Pukeberg så då blir det full fart!

Nu ska jag koka lite te och krypa ner under täcket, det är ruggigt nu!


Full fart

God morgon!
 
Har varit vaken i en och en halv timme snart. Vet inte om det är nerverna men har inte kunnat somna om. Istället har jag roat mig med att kolla på årets julkalender. Jag har sett några avsnitt redan men ibland tycker jag att det blir så töntigt att jag måste stänga av, haha! 
 
Idag blir det nog full fart. Ska vara hos Tilde redan vid 17 och innan dess ska jag hinna pyssla med både hår och smink. Ska ta en sväng på stan också för att köpa hårnålar och annat skoj. Men kul blir det! Vi ska ju som sagt ha lite mys redan innan och skåla lite själva. Ska försöka ladda kameran men annars blir det väl gamla hederliga iphone-bilder. 
 
Puss ♥

Dec. 07, 2012

Hej!

Coffe och jag hade riktigt lugnt här hemma igår. Båda två var helt sopslut så passade rätt bra. Han är som sagt på väg till Göteborg just nu så han drog härifrån redan vid tio. Själv somnade jag om!

Idag ska jag inte direkt göra mycket. Imorgon blir det ju inte lugnt om man säger så! Kaktusgalan har sittning i år så det börjar rätt tidigt. Då ska vi dessutom hinna med lite innan också. Stressigt men satan vad kul det ska bli!

Nu ska jag försöka hitta på något. Ha det!


Utställning

Hallå!

Kom hem från skolan för inte så länge sen. Ska få i mig lite mat och fräscha till mig lite sen bär det av till Kalmar konstmuseum för att se på utställningen. Coffe har kämpat som en galning för detta så ska bli riktigt kul att se allt. Det är några till från klassen som ställer ut och dessutom både från ettan och trean. Efteråt blir det nog en sväng till puben för att fira!

Imorgon blir det städdag och tacomys med Coffe här hemma. Han drar iväg till Göteborg på fredag för att gå på en spelning och på lördagen ska jag på Kaktusgalan så passar på nu innan.

Nej, nu ska jag försöka se till att ta det lugnt ett tag innan det blir full fart igen.

Puss!


Ärenden

Hej!

Ledig dag och jag ska försöka få lite ärenden gjorda. Så ska snart ta en sväng in till stan. Som tur är ligger temperaturen kring noll så jag slipper frysa ihjäl. Vi har ju trots allt fått lite snö nu, ska den envisas med att komma får den banne mig ligga kvar hela julen också!

Ska försöka få i mig lite mat innan jag drar iväg. Ha det!


Trötter

Hej!
 
Ligger och lyssnar på julmusik och bara tar det lugnt, köpte till och med rödbetssallad idag haha.
 
Är rätt trött efter dagens redovisning. Det gick väldigt bra för oss! Vi fick riktigt bra kritik så nu är jag nöjd och glad. Var lite orolig för den presentationen men det flöt på. Imorgon är jag dessutom ledig så det ska bli skönt att kanske tvätta lite och hämta ut ICA-kortet. 
 
Det blir nog en tidig kväll för mig som det känns just nu. Ska till och med dricka te istället för kaffe tänkte jag. Måste ju fixa en fin adventsljusstake nu också! Det är ju skandal att jag inte har en sådan...
 
Börjar verkligen längta till julafton nu. Ska bli så skönt att få umgås med familjen och mysa!
Men för tillfället får jag nöja mig med att gosa ner mig i min lägenhet här i Kalmar. 
 
Puss ♥
 
 

Vintern har kommit på riktigt

Hej!
 
Så har vintern nått Kalmar på riktigt. Det är vitt överallt och det snöar fortfarande. Lite mysigt är det ju kan jag erkänna men allt blir så mycket mer omständigt, haha! Dags att dra fram mössa, vantar och alla tjocktröjor man kan hitta så att man inte fryser ihjäl på vägen till affären. Måste hämta ut mitt ICA-kort också som befinner sig på Pressbyrån bortanför stan. 
 
Idag är det städning på schemat igen. Har under helgen lyckats dragit fram massa kläder i min jakt på att hitta något att ha på mig. Lite trist att jag alltid lyckas skapa kaos här hemma innan jag ska ut men får ju sota för det nu. 
 
Ska faktiskt ta fram de få julsaker jag har här hemma så det blir lite stämning. Kanske till och med lyssna på lite julmusik bara för att. 
 
Nej, det är bara att koka kaffe och köra igång!
 
Puss ♥