Oh ladies?

Gårdagen var kul men helt galen så klart! Det blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Fick ta en liten tur ut till kyrkbyn för att lämna av ett fyllepaket! Haha, så kul! Det kändes som att kvällen gick alldeles för fort och jag hann knappt träffa alla. Eller...det gjorde jag ju, men inte tillräckligt! Lina, Hillevi och Julia var dem som sov kvar vilket var trevligt. Riktigt kul när folk (och med folk menar jag Lucifer) inser vad de faktiskt gjort kvällen innan. Och vad för sms som skickats...hihi
Imorgon är det skola och jag måste plugga matte så det bara smäller om det! Prov på tisdag. Inte kul.
Så för att vara duktig så tänker jag sova nu. Sov knappt 3 timmar inatt/imorse. Så natti natti!

Snow snow snow

Insåg plötsligen att jag kommer bli insnöad här. Spännande!

No comments

Så var man ensam hemma då. Men inte länge till! Snart kommer Anna över och redan runt fyra-fem så kommer Amina. (Var krångel med att ta sig hit till sju så det fick bli så). Sen runt sju kommer alla andra och det ska bli så kul!

Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Funderar på att köra på bustier+spetsklänning+kjol och tights eller liknande. Som sagt, jag jobbar på det. Igår köpte jag dessutom ÄNTLIGEN värmeskyddande spray till mitt stackars hår! Det behövs ju så mycket som jag håller på med plattången och fönen!

Nu ska jag roa mig med att kolla runt på facebook och kanske slå på en film? Hm...Får se vad jag hittar på!

(Haha, har redan låst dörren. Är så nojjig när jag är ensam hemma. Fast jag har ju min mördarhund som vaktar!)

John Mayer och semlor

När jag kom hem gjorde jag i ordning mackor, oboy och tog fram semlan ur kylskåpet. Sen slängde jag mig på soffan med mitt duntäcke och bara njöt av meningslösa komedier fram tills det var middag. Åt inte så mycket, min käke gör sååå ont! Vill inte ringa tandläkaren. Fan.
Just nu sitter jag och lyssnar på John Mayer. Det har ju varit mycket reklam om honom på tvn så nu bestämde jag mig för att lyssna lite. Riktigt fina låtar måste jag säga. Gillar att det är lite countrysound ändå...Lite lite bara.
Nu väntar städning. Mamma håller på att bli tokig. Förstår inte varför hon skriker på mig att jag inte kommer hinna städa för att jag sitter här och bara ska skriva ett inlägg när hon planerar att sitta framför tvn den närmaste timmen? Skum kvinna det där.

Dålig dag.

Snart börjar min sista lektion. Sen är det bara en bussresa och någon timme som skiljer mig och min älskade säng åt. Hela dagen har inte direkt varit hemsk men jag har gått runt i en mystisk mörk bubbla där allt är dåligt. Det hela började med att jag försov mig och vaknade fem minuter innan min buss skulle gå. Jag hann faktiskt ut till bussen men tror ni inte den jäveln (ursäkta mitt språk men det behövs..) kör förbi mig!? Så jag bryter ihop och går tillbaka in. Som "tur" var (vet inte riktigt om det var bra eller dåligt, men tack mamma!) kunde mamma skjutsa mig till tåget. Självklart var det KAOS och MASSA folk så jag och Rebecka kom försent. Underbart!
Nu väntar engelskan.

Black is back

Gud vad dålig jag varit på att uppdatera..Eller så är det för att jag inte gör det tjugo gånger om dagen? Höhö!

När jag kom hem la jag mig på soffan under ett tjockt duntäcke. Tog dessutom värktabletter men det hjälper inte. Jag vill inte ringa tandläkaren heller utifall att det ger med sig imorgon. Dessutom vill jag veerkligen inte att det ska vara något fel så jag måste dit igen! Hemska tanke!!

Mamma bjöd på semlor idag, riktigt gott! Tack mamma.

Idag kom paketet med grejerna till mitt rum också! Fick sänglampan, gardinerna och mattan. Fint fint! Men insåg nu att det är väldigt mycket svart. Ska försöka få in mer färg. Har beställt ett överkast också (i svart så klart..) men det kommer inte förän nästa månad kanske? Bikinin jag beställde kommer vecka 7. VECKA 7 liksom! Jag dör lite inombords. Men kan alltid trösta mig med att jag åtminstonde får den till slut!

Nu ska jag göra klart min otroligt vackra mindmap...Jippi.


Pain

Har varit förkyld sen i söndags. Nu har jag galet ont i käken, tror att det är något knas med en visdomstand som vill ut. Ska åka hem alldeles strax, ska bara hämta lite uppgifter. Måste dessutom göra klart min mindmap över medeltiden.
Igår köpte jag snyggaste väskan i världen helt klart! Den är till och med snyggare än...Lovisa som dansar egyptisk dans i klassrummet!
Nu orkar jag inte meeraaa. Vill hem!

Tack för förkylningen mamma!

Lyckat! Mamma har på nått mysteriskt vis lyckats smitta ner mig med sin förkylning så nu är både jag och Tessan sjuka. Ajjabajja mamma! Som tur är (hö!) är hon i alla fall frisk och pigg nu. Jag som har massa saker jag måste göra!
Helt galet att det är söndag imorrn. Tiden har gått så fort! Igår var jag hos Moa och lekte med tjejerna...bokstavligt talat. Vi lekte avancerade charader. Drog hem runt elva och sen sov jag i stort sett. Imorse vaknade jag och mådde skit men pallrade mig iväg till Fjällnora i alla fall vilket jag INTE ångrar. Så himla fint och så underbart att få åka skridskor, kommer nog kännas i rumpan imorrn, haha! Nu på kvällen har vi ätit god mat och kollat på film. Imorgon väntar jobb, Anna och plugg.
Mamma har övertalat mig att vara med på vårruset i maj. Ska bli riktigt kul. Nu har jag verkligen något att träna för. Jag vill verkligen springa hela vägen, vilket är 5 kilometer. Längesen jag sprang men det borde gå fint!
Nu väntar en efterlängtat nattssömn och förhoppningsvis ger förkylningen med sig under natten.
Godnatt!

En bra helg

Seeeg just nu! Ska plugga sen ska man iväg till Moaskrutten och träffa allihopa, ska bli riktigt kul. Behöver det nu.
Imorgon är det långfärdskridskor som gäller och sen mera pluggande!
På söndag får jag träffa den ljuvliga anna mårtensson.
Det kommer bli en riktigt BRA helg det här! :D

Alec in Wonderland

Blev ingen simning idag heller. Jag har alldeles för mycket att göra! Blev jättestressigt nu när jag fick historiauppgiften OCKSÅ. Är inte heller klar med att lägga till på min bronsålderssammanfattning. Åh, gillar inte att ha den där jobbiga stressen hängandes över mig hela tiden. Så ikväll blir det till att ta tag i saker!
På Bittens lektion idag har vi börjat med inbjudningskort till Tim Burton's "Alice in Wonderland". Riktigt rolig uppgift och det är väldigt fritt. Men så jäkla svårt att komma på något man blir riktigt nöjd med! Får se hur det blir med den saken.
Nej nu väntar en massa historia på att få läsas av mig.

Bild och Form

Har haft fem timmars lektion i bild och form. Nu är det bara 2 timmar kvar! Lovan säger "hej"...konstig unge det där, tur för henne att hon är söt!
Är något rastlös.

Vi äter bajs, som jag brukar säga

Citerar Johanna lite fint där. Johanna och jag sitter i hennes enorma säng som är ungefär 2 och en halv säng större än min fjuttis till sovplats. Vi snackar massa strunt och spanar på pöjkar!

Imorgon är det bild och form med Larsan liksom! Det ska bli intressant att få höra hans respons om delfinerna och deras hjärnhalvor.

Nej men annars då? Nej men det rullar på. Nej men så bra då!

Over and out

Drömprinsen - Saga eller verklighet?

När jag var 16 år träffade jag en underbar, otrolig, helt fantastisk kille! Ja, han ”swept me off my feet” som man brukar säga. Jag var såld redan från första ögonkastet. Vi blev tillsammans och livet kunde inte vara bättre!

Romansen tog till sist slut och jag var helt förkrossad. Min vardag kändes grå och tråkig. Såhär i efterhand kan jag tycka att jag var lite naiv som tyckte att allt varit så perfekt. Dum och barnslig som inte förstod att allt inte är som i sagorna. Jag har ju hört uttrycket ”kärleken är blind” och nu förstår jag verkligen vad som menas med det. Alla fel och brister försvinner i den där bubblande, pirrande känslan. Först efter att stormen lagt sig inser man hur fel man haft.

Hela den här grejen med ”den rätta” eller ”drömprinsen” är något som tas upp rätt mycket just nu. Man ska hitta honom på någon sjaskig dejtingsida eller vid mjölken i sin lokala matbutik. Personligen har jag svårt att tro att det finns någon som är perfekt. Men idealet för en sådan kille har funnits i århundraden. Se bara på den medeltida sagan om Tristan och Isolde eller den nutida boken Om jag kunde drömma. Båda dessa böcker handlar om omöjlig men oföränderlig kärlek men är skrivna under två helt olika tidsåldrar! I Tristan och Isolde har vi den vackra, modiga riddaren Tristan, dåtidens drömprins. Nu har ju tiderna förändrats och drömprinsen likaså. Idag har vi så klart den mörka, mystiska vampyren Edward Cullen som alla tonårstjejer (och även vuxna kvinnor) dreglar över i sina böcker. Det är samma kille, fast med mindre svärd och sköldar och mer huggtänder och superkrafter. I båda berättelserna är det mycket övernaturligt och magi. Detta borde ju ge oss en hint om att det här inte är möjligt i vår verklighet, varken superkrafter eller drömprinsar.

Okej, så drömprinsen har odlat huggtänder men hur är det med den där obeskrivligt härliga kärleken och det här med att ”leva lyckliga i alla sina dar”? Med risk för att låta cynisk och oromantisk tycker jag att en sådan sak aldrig har funnits annat än på papper. Men för att rädda mitt skin här så kan jag medge att kärleken finns och att den faktiskt utvecklats och ändrats genom årens lopp. Förr i tiden var giftermål ett ekonomiskt beslut, inte ett beslut av kärlek. Det framgår tydligt i Tristan och Isolde när Isolde gifts bort till kungen. Hennes kärlek till Tristan är uppenbarligen en börda och bringar henne olycka. På den tiden var det troligen mycket vanligt att kvinnorna giftes bort mot sin vilja. I dagens samhälle (åtminstone här i västvärlden) är en sådan sak mycket ovanlig. Nu har istället nya frågor uppstått. Till exempel den om religion eller sexuell läggning. I Stephanie Meyers Om jag kunde drömma skiljs Bella och Edward åt på grund av att de lever i två olika världar. Han är vampyr och hon är människa. Litteraturen speglar samhället vilket de här två böckerna gör mycket väl.

Så nu skulle man ju kunna tro att jag inte tror på mr Right eller att det inte finns lyckliga slut? Inte en chans! Jag kommer nog alltid vara en hopplös romantiker som går och drömmer om min prins medan jag dyker ner i nästa kärlekshistoria, oavsett om den handlar om riddare eller vampyrer. Att hitta den där underbara, otroliga, helt fantastiska killen är fullkomligt möjligt, även om han visar sig vara killen mittemot dig på bussen istället för en vacker riddare. Den bästa sortens kärlek är trots allt inte den som finns på papper.




Sven ska

Sitter på svenskan och har äntligen blivit klar med uppgiften. Tänkte lägga upp den här men ska försöka förklara lite vad den går ut på. Vi skulle skriva en krönika om kärlek och dessutom ta med två böcker.

Virus

T-R-Ö-T-T! Har snart bara svenskan kvar. Måste jobba med den där förbannade kärlekskrönikan. Slutar dessutom seeent idag. Läste på facebook att min kära mor är hemma och är förkyld. Vill inte bli smittad!
Man kan ha underbart roligt de där 10 minutrarna man har rast!
Btw...Jennie, du är så söt! ;D

JENNIE

Har håltimme nu då och jag och Lovan (och Jennie) sitter i biblioteket och ska vara så duktiga så genom att plugga! Guldstjärna åt oss tycker jag.
Hoppas på att få åka och simma ikväll men tror inte det blir av...Mamma är ju sjuk och pappa är lat. Lovely!

2010

Jag har bilderna från nyår men datorn vill verkligen inte att jag ska lägga upp dem så det får vänta...


Beauty

Läste nyss om Heidi Montags skönhetsoperationer. Helt sjukt ju! Att operera sig så mycket så att man inte ens känner igen sig själv är ju inte normalt. Det måste ju kännas märkligt att kolla på foton av sig själv och inse att man ser så annorlunda ut. Jag tycker det känns skumt att se mig förändras NORMALT på ett år, hon är ju inte ens samma människa. Åtminstonde inte på utsidan...Nej tack för plastikkirurgi!

Nu har jag tränat i alla fall! Var på väg att sätta mig framför tvn men tviiingade mig själv. Känns bra nu och är trött. Ska nog gå och sova alldeles strax. Men först måste jag skicka över svenskan.

Godnatt! 

Prince charming

Är nästan klar med uppsatsen men fick reda på att jag kunde få jobba med den på lektionen imorgon så ska nog göra det. Jag är ju helt borta i skallen nu! Helt *poff*! Förstår inte...

Funderar på att träna istället. Imorgon är det ingen idrott för vår lärare ska på begravning (R.I.P vem det nu är som har dött) så jag ska försöka fixa bronsåldersgrejen då.

Haha, jag kommer skämma ut mig i en rätt snar framtid. Det slår jag vad om! Jag är så duktig ju.

Things do to

Ska äntligen ta tag i svenskan, en sak mindre att göra. Funderar på (om jag blir klar snabbt med det här) att städa rummet också. Ligger grejer överallt. Jag som skulle ha så fint nu när jag målat om! Haha dumt.

Sitter och lyssnar på James Blunt. Vilka underbara låtar han har! Perfekt nu när jag ska skriva om kärlek! (HA, kan ni tänka er...JAG av alla ska skriva om kärlek....)

<3

The freakshow

Åh herregud vad tiden går fort! Har suttit och kollat på gamla bilder på Rebeckas dator. Mest bilder från ettan. HELT GALTET KUL! Vilka knäppisar vi är.

Oh craap

FY FAN! Hittar ingen bakgrund som funkar bra. Bajs bajs bajs! Nu ska jag ha lektion i alla fall.

Photography

Sitter på fotot och väntar på att köra igång. Dagen har gått rätt fort ändå! Men sen fortsätter arbetet hemma med att skriva klart svenskan. Måste dessutom be någon om att få låna deras (godkända) sammanfattning av bronsåldern för jag fattar fan inte vad mer jag skriva?
Hoppas du inte är sur på mig....
Puss&Kram

Lyckorus

Klockan är 21:24 och jag ska snart gå och lägga mig. Är helt slut efter allt! Har i stort sett bara gjort tråkiga saker idag. Blev inte att jag träffade Moa eftersom det blev för mycket med allt annat men får bli i veckan istället.
Imorgon är det skola igen. Vi har bara foto och matte så det är en rätt lugn dag. Det är alltid lika tungt att gå upp på mornarna.
MEN! Gissa vad jag insåg idag!? Runt halv fyra tittade jag ut genom fönstret och det var fortfarande rätt ljust ute, vilket betyder att snart är det SOMMAR! Lyckorus! Längtar tills April när det börjar bli vår ordentliget. Det är så underbart, längtar speciellt till Valborg. Underbart!
Nu väntar min varma sköna säng och en bra bok!
Puss&Kram

Good morning sunshine

Har sovit alldeles för länge, gick upp för kanske en halvtimme sen! Inte bra, inte bra. Skola imorgon. Vet inte om jag ser fram emot det så mycket. Fick så mycket extra arbete förra veckan som jag inte hade räknat med. Lyckades glömma matten i skolan så har inte räknat nått där heller. Idag måste jag jobba. Usch på det. Men ikväll! Då ska jag träffa den underbara, den fantastiska, den inte så stora men otroligt gulliga; MOA! Tadaaa! Har saknat den roompan.
Men nu ska jag hjälpa mamma med maten för morfar kommer över snart. Tror de ska fixa hålet i golvet...Haha!
Puss&Kram

Singstar kväll

Kvällen/natten spenderades med syrran och Roy. Vi drack vin, white russians och spelade singstar. Det var väääldigt trevligt. Saknade Amina lite trots allt....hihi. Synd att du inte kunde komma! ;)
Kom hem för inte alls längesen och har sedan dess suttit och diskuterat med mina föräldrar om allt mellan himmel och jord.

Just a blip on the radar

Varför blir det alltid såhär? Nu måste jag komma på hur jag ska lösa det här!

Oooh


Damn it

Åh faaan. Vill verkligen ändra allt nu direkt men har inte tiden för det. Det får vara såhär ett tag nu.

Måste

Nytt år så jag tänkte ny design? Tröttnat lite på den gamla. Måste fixa med headern också...men då måste jag fixa med photoshop som har krånglat...Bajs. Måste också städa!

Hysteri

Ringde och snackade med Amina så blir kanske något ikväll, om vi hittar något bra. Men nu måste jag städa annars kommer jag ingenstans ikväll...
Puss&Kram

Saturday night fever?

Har lite funderingar hur jag ska lägga upp dagen. Har en svenska uppgift som ska vara klar till på tisdag och jag har knappt kommit igång...(Ajjabajja!) Men eftersom det inte blev nått igår känner jag mig väldigt sugen på att ta mig ut från detta hus och göra något roligt med några roliga människor. Har redan smsat Moa men får inget svar så ringer väl henne senare. Dessutom så väntar mitt rum med spänning på att jag ska städa upp där. För att inte tala om min mamma som väntar på att jag ska röja undan i vardagsrummet efter att jag bombarderat stället med alla onödiga saker från mitt rum sen jag målade om. Oj, lång mening. Hur som helst så ska jag nog skruva upp volymen alldeles strax och åtminstonde få en av dessa uppgifter avklarade.
Pappa ville ha med mig på långfärdsskridskoåkning (haha vad är det med mig och långa krångliga meningar och ord idag!?) med syrran och Roy men jag var alldeles för slut imorse. Ångrar det lite nu men gissar på att jag skulle blivit rejält sjuk om jag följt med. Känner förkylningen krypa inom mig och vill inte ge den en ursäkt att bryta ut...USCH!
STORT GRATTIS TILL MOA SOM BLIVIT MOSTER TILL EN SÖT LITEN CHARLIE FÖR INTE SÅ LÄNGESEN! (Förlåt, fick ditt sms men hade inga pengar som alltid)
Puss&Kram
Edit: Moa kunde inte så får bli till att gnugga hjärncellerna lite extra och hitta på nått nytt!

Friday night

Har precis slutat för dagen men väntar på bussen som går tjugo i...Gillar inte att jag missar bussen tack vare det. Tågen kommer förhoppningsvis inte krångla idag.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men kanske kan få hänga med Johanna på en fest (om Johanna kan fixa det förstås) Annars får jag hitta på nått annat. Vet inte om jag vill sitta hemma. Är rätt 50/50 just nu, ovanligt?
Puss&Kram

Just for fun

Haha hittade finfina bilder på mig och Lovisa från början av förra terminen! (Orkar inte hålla på och vänta på dem...lev med det.)
Det känns som en evighet sen!
Vill verkligen ha sommar nu....

Regionalt

Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja, eller att någon av mina kära klasskamrater ska dyka upp åtminstonde!
Fick åka regionaltåg imorse av någon anledning...? Tydligen krånglade det en massa med tågen så konduktörskan (stavning?) tyckte att vi kunde åka med dem eftersom vi ändå skulle till Uppsala. Har inte hört nått om upptåget men är tacksam att jag fick åka med i alla fall. Har ingen större lust att vara försenad igen...
Ska försöka få tag på Lovisa och höra hur det går för henne.
Puss&Kram

Good night sweetie

Klockan är ungefär tjugo i tio och jag funderar på att gå och lägga mig. Kanske läsa lite innan jag somnar. Gud vad tråkig jag låter! Men det är ju trots allt skola imorrn. Ska dessutom åka tåg så jag hoppas verkligen att det inte krånglar allt för mycket. Vore ju inte direkt underbart om det är inställt och man står där och fryser!

Imorgon är det bara engelska och historian. Har för mig att jag har nått prov jag ska få tillbaka i historia men är inte säker, haha jag har sån koll!

Nu ska jag borsta tänderna och smörja in mig, vinterkylan torkar verkligen ut min stackars hy!

Puss&Kram




EDIT: Jag har tydligen svenska imorrn också....suprise!

Vatten, vatten, vatten

Idag var jag hemma från skolan. Kom hem så sent igår så sjukanmälde mig, har inte mått så bra heller. I alla fall inte under förmiddagen. Men nu är det bra igen, lite seg på att komma igång kanske?
Den stora händelsen idag är nog att vårt älskade vatten är tillbaka! Pappa skiner som en sol och mamma har städat och diskat och roat sig med sånt. Själv har jag cyklat och duschat (HEMMA på första gången på ungefär en vecka!) så nu är jag helt slut!
Ska spendera resten av kvällen med att leka lite i photoshop hade jag tänkt. Jag vill liksom lära mig alla små finesser som finns. Man kan ju göra så mycket grymma saker!

Så såg man ut igår, hela galna familjen Melberg! (Roy räknas nu officellt som en melbergare haha!)

 

Puss&Kram


Knutmasso

Jag kom hem för ungefär 20 minuter sen och upptäckte morfars bil på uppfarten. Tydligen så har hela "vi har inge vatten"-grejen gått ett steg längre; de kanske måste bryta upp golvet. Och mamma och jag som snackade om det igår och sa att vi åtminstonde hade tur som inte behövde göra det! Haha *peppar peppar ta i trä* Så nu sågar dem eller borrar som galningar där nere. Pappa har pratat med rörmokaren så jag hoppas verkligen att de vet vad de håller på med...

Idag hade vi bild och form för första gången, gud vad kul det är! Vi har inte riktigt kommit igång än eftersom vår lärare är en sån pratkvarn men det verkar hur kul som helst! Känns som att alla design ämnen börjar bli så mycket bättre nu. Vet inte vad det kan vara, men kanske är för att vi äntligen får börja med en massa nytt.

Ikväll är det knutmasso, hela familjen troll ska dit. Jag är bara rädd för att det ska bli så himla kallt...Hatar kyla! Speciellt när man inte har någonstans att ta vägen. Men hoppas det blir sjukt roligt i alla fall!


Haha hittade en fin bild från halloween när jag också var troll!




Puss&Kram







 


Puss på världen

Vilken underbar vecka! Svenskan är inställd och jag slutar om en halvtimme, imorgon har jag bara en lektion och på torsdag kommer jag vara hemma efter knutmasso. Det ska bli sååå kul! Måste bara passa mig för Rebecka så hon inte skrämmer skiten ur mig....Haha
Puss på världen just nu!

Beauty contest

Oh we are gorgeous!

First Day


The evil master plan

Hihi I got an evil plan! Muhahah
Men den är så klart topphemlig.

Colourless Colour

Äntligen klar med engelskan! Sitter och lyssnar på James Blunt samtidigt. Gud vad längesen det var jag lyssnade på honom, i alla fall ordentligt. Kommer ihåg hur jag och Moa brukade sjunga uppe vid hennes dator till alla hans låtar. Gavin Degraw också. Haha, det var tider det!
Jag ska ta det lite lugnt nu sen gäller det att ta tag i matten. Är inte direkt sugen på det om man säger så. Har prov om mindre än en månad och jag känner att jag inte kan det här ordentligt så kommer få plugga stenhårt nu de närmaste veckorna.
Puss&Kram

Tjuvstartar...

Sista dagen på lovet. Man skulle ju kunna tänka sig att det är då man gör något riktigt kul innan skolan börjar...men nej. Jag måste skriva en liten uppsats till engelskan som skulle vara klar för längesen och dessutom måste jag räkna klart matten. Jag vill också sortera bland alla papper och kläder och allt så jag har koll tills imorgon.
Igår beställde jag en riktigt snygg bikini från H&M. Det kändes bra, lite som att sommaren inte är så långt bort som den verkar just nu.... Vattnet har inte kommit tillbaka än och jag har eldat i spisen hela morgonen (vi har värme men det är ju så KALLT ute!)

Så ser den ut! Har inte velat ha den där modellen på toppen förut men tycker det är så sjukt snyggt så jag måste ju prova! Underdelen är inte så värst speciell, samma mönster bara.

 

Har dessutom bestämt mig för att bli blond igen, men inte så ljus som jag varit förut. Blir nått slags mellanting. Men det kommer nog dröja innan jag fått den färg jag vill ha.

 

 

(En av modellerna från Victoria's Secret)

Puss&Kram


Nu är till och med min kropp emot mig

Men neeeej! Nu mår jag inge bra heller. Hade huvudvärk och var helt blek imorse och nu börjar jag må illa! FAN att ingenting ska gå som jag vill!? Både Tessan, Roy och pappa har ju mått illa nu på slutet. Bara det inte blir värre. Det värsta som finns är att spy dessutom..... Nu ska jag ner och ta en "eeze"-tablett och lägga mig på soffan. Hoppas det går över snart annars blir det ingen tjejkväll för min del. Great...

Skitsnack bara

Insåg plötsligt hur sjukt mycket jag saknar att sjunga och uppträda! Har inte gjort det på...åtminstonde ett år. Vill verkligen men jag vet ju hur nervös jag blir, speciellt när man ser allt folk. Usch gillar inte det. Nej, mörkt ska det va! Helst ska det vara en scen så man slipper stå mitt bland allt folk. Skakar som ett löv då ju! Haha

All by myself

Sitter just nu i ett kallt hus utan vatten och utan familj... Alla utom jag drog in till Gävle för att kolla på hockey. Ville åka men ville hellre träffa Anna och gå på tjejkväll. Men som alltid så lyckas mina föräldrar klanta till sig så nu sitter jag här och väntar (som så måååånga gånger förr) och är smått sur över att jag inte åkte i alla fall eftersom det tydligen inte spelade någon roll. Bajs på det. Riktigt sur är jag nu också, hatar att vara sur...
Hoppas i alla fall att kvällen blir bättre när jag väl kommer hem till Anna.
Puss&Kram

Skrutt

Sitter hemma hos moa och Amina är här. Självklart har de små tjockisarna bakat kladdkaka! Men nej nej, jag står emot. Har saknat dem skruttarna!

Nu ska jag bara vara och sola mig i deras underbara solsken! haha

Puss&Kram

GRATTIS

Har kollat på "Bride Wars" (Bröllopsduellen på svenska) med mamma idag. Vi myste ner oss i soffan med täcken och kuddar. Vattnet är fortfarande fruset men det är åtminstonde varmare ute nu. "Bara" -10 grader! Haha
Tänkte på bröllop nu när jag såg filmen. Undra hur mitt bröllop kommer se ut och vilka som kommer vara där...? Två personer som jag garanterat måste ha där och som dessutom är obligatoriska att vara där (haha) är självklart Anna och Moa! Men det är låååångt dit hoppas jag så får se vart man tar vägen. Kanske gifter mig i Italien? Vem vet!
Det händer nog inte så mycket mer vettigt idag, ska kolla på "Public Enemies" med mamma och pappa sen när han kommer hem vilket i stort sett är allt för den här dagen
STOOOOORT GRATTIS TILL LOVISA SOM FYLLER ARTON IDAG! :D <3
Vilken tur jag har haft som blivit vän med en sån underbar tjej som dig! Hoppas du får en härlig fortsättning på födelsedagen. <3

Icecold

Ja dem som ville ha vinter och snö borde inte klaga nu i alla fall. Det är -27.5 grader och vårt vatten har frusit. Så inge vatten, får inte gå på toa eller tvätta ansiktet. (Vaknade nyss) Runt elva ringde moa och väckte mig. Vi ska nog ses idag, men båda två är så sega så det dröjer nog ett tag innan vi ordnar nått ordentligt. Haha!

Nu ska jag i alla fall gå och klaga på det här jävla vädret!

VILL HA SOLSKEN OCH PALMER JUST NU!

Puss&Kram


Äntligen

Kvällen blev inte som jag räknat. Blev inget festande, istället blev det så att jag fixade klart rummet! ÄNTLIGEN färdig målat liksom. Har till och med ställt in lite möbler så kommer sova där inatt. Myyyysigt!
Imorgon hoppas jag på att få tag på Moa, smsa henne idag men fick inget svar. Får se hur det blir!
Mycket snart fyller en viss liten (men inte så liten länge till..) Lovisa år! Arton hela år! Herregud, vad de växer upp snabbt. *Torkar bort en tår*
Knutmasso snart också! Gud vad kul det ska bli. Hela familjen ska vara troll är det bestämt så jag får nog damma av min dräkt från Halloween. Älskar att vara troll, det är ju så kul att bara vara tönt!
Nu ska jag nog kolla på Scrubs och halvsova. Är helt slut efter allt jag hunnit med!
Btw så kollade jag på "Åter till Cold mountain" idag. Jude Law är galet het, men tyvärr inte i skägg. Jag grät i alla fall genom i stort sett hela filmen. Jag har gått och blivit lika blödig som min mor....
Puss&Kram

Wanna hear a secret?

Don't tell annyone, men jag ska egentligen sova just nu! (Hihi!) Imorgon blir det till att måla klart rummet men det kommer gå sååå fort eftersooooooom JAG ÄR NÄSTAN I STORT SETT KLAR! Och ni anar inte hur grymt det blev! Det är inte några möbler där än, men hey det är så jävla snyggt ändå! Duktiga lilla jag som fixade allt själv medan föräldrarna stod på sidan och tvivlade. Men nu tvivlar dem i alla fall inte längre. HA!
Imorgon blir det också en Alexandra som går på nån liten fest med nån liten Johanna! Lääängesen sist så hoppas det inte blir för..."fest".
Har så himla mycket jag måste göra också.
* Träffa Moa - big big big priority
* Träffa Amina - not so big men ändå
* Träffa Anna - Inte heller big men älskar henne så va fan :D
* Träffa ALLA tjejerna - Priority men kommer bli problem nu under lovet. Det lilla som är kvar...Snyft
* Göra engelskan - Inte direkt en favorit....
* Göra matten - den hamnar nog på samma prioritet som den tidigare.. Fy fan.
* Göra klart rummet - Kommer ta ett tag innan jag blir helt och fullkomligt klar men men!
Nu ska jag sova på soffan eftersom mitt rum är nymålat. AWESOME!
Nattinatt!

<3

Insåg just hur gaaaalet mycket jag saknar alla tjejerna! Har ju för fan inte sett dem sen....nej jag minns inte ens när det var sist! Tycker det kan ordnas en liten fest snart i all ära!!
(Vet att det inte är alla men oh there's more men det är x-rated för denna blogg...hihi)
KOM IGEN NU LADIES!!

Random

Gud vad min dator är seeeg! Den har gjort uppror hela kvällen. Usch, vill verkligen ha en egen bärbar just nu! Det är så mycket jag skulle vilja spara till. Resa, dator, telefon...men hur ska pengarna räcka liksom? Vill verkligen få jobb nu till sommaren. Det skulle underlätta en hel del. Får väl ta tag i sökandet ganska snart. Gäller ju att vara ute i god tid. (Fast så säger jag jämt...)
Jobbade idag igen. Usch, börjar verkligen avsky det. Kanske för att jag alltid är så trött. Vill dessutom inte direkt skylta med min otroligt vackra kärra. Men vad gör man inte för pengar? Har funderat på att sluta faktiskt men vet inte om jag skulle klara mig på studiebidraget bara...Skulle väl bli helt galen och ångra mig. Kan ju fortsätta tills jag lyckas hitta nått annat.
Imorgon ska jag och mamma ner och köpa färg. Blev erbjuden att åka pulka med några av flickorna också men måste verkligen bli klar med rummet snart ju.... Mamma har ju erbjudit sig att hjälpa imorrn också. Hade från början tänkt att träffa Moa imorrn till slut men fick höra att hennes brorsa kommer hem imorrn så det får vänta nån dag till.
Nej, det är rätt sent och jag borde verkligen sova. Ska försöka få lite ordning igen nu efter nyår och allt.
Btw...De senaste dagarna har massa människor i min omgivning blivit magsjuka. Först Tessan och Roy, sen pappa och idag var det två av Roy och Tessans kompisar som mådde illa och spydde. Än så länge är det bara jag och mamma som klarat oss, men skulle vi bli sjuka så skulle det vara imorrn. Så klarar jag mig imorrn är det nog lugnt...HOPPAS verkligen det! Fullkomligt HATAR att spy...finns inget värre.
Nej, sooova!
Godnatt, puss&kram

Money, money, money

Har kollat på olika resemål. Det finns såååå många olika ställen jag vill åka till! Men det enda problemet är PENGAR. Bajs på att jag inte tjänar 100 000 i månaden....än.

Nyårslista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Oh ja!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, kommer inte ihåg mina löften från förra året men troligen så bröt jag dem ganska snabbt...inte så duktig på löften jag eller!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Kinda, känner henne inte så bra men

4. Dog någon av dina släktingar?
Nej thank god!

5. Vilka länder besökte du ?
Sverige och Norge

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Inte vad jag vet än.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Oj...jag och datum funkar inte så bra ihop men kommer nog aldrig glömma
Peace&Love :D

8. Vad var din största framgång 2009?
Måste vara att det gått så bra i skolan!

9. Största misstaget?
Oh I know one...hela grejen som hände med Emil.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Skojar du eller? Jag är typ konstant sjuk. Och skador? Ja man är ju rätt
klumpig så...

11. Bästa köpet?
Minns knappt vad jag köpt...men måste nog
säga mina vinterstövlar. Är kääääär i dem!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kan tänka mig att det sammanlagt blir godis och sånt skit!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja det var väl rätt mycket. Men Anna och Moa och alla tjejerna har varit
underbara! Alla galna tjejkvällar hemma hos mig är nog det som
känns mest ändå.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Lady Gaga - Just dance och Bad romance
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Hm..måste tyvärr säga ledsnare men det har ju hänt en del så
inte så konstigt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat är väl en sån grej de flesta säger (om man inte är
en riktig friskis....) men kanske också...hm...träffat fler
som jag inte sett på ett tag.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Alla dumma och onödiga misstag OCH alla
dumma och onödiga fester...

18. Hur tillbringade du julen?
Jag lekte massa lekar med min underbara familj! Sjöng
singstar och åt MASSA mat!

19. Blev du kär i år?
Oh yes! Första gången någon verkligen swept me off my feet tror jag

20. Hur många one night stands?
Haha! En kanske?

21. Favoritprogram på TV?
Gossip Girl

23. Bästa boken du läste i år?
Måste vara som alla andra och säga Twilightböckerna

24. Största musikaliska upptäckten?
Oj...Rätt många efter P&L ju!

25. Något du önskade dig och fick?
En underbar byrå och sen massa icke matriella saker.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Hmm....klart att det var nått men inget jag lagt på minnet

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Tror jag åt middag med familjen faktiskt

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Som sagt: inte festat lika hårt som det blev och mindre kärleksdraman!

30. Vad fick dig att må bra?
Vännerna, pojkvännen (exet nu då då), familjen,
Roy (syrrans galna pojkvän)

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ed Westwick *dreggel*

32. Vem saknade du?
Farfar faktiskt <3

Bad idea

Sov alldeles för länge idag, men känner att jag inte mår nå bra så min lilla träff med moa fick vänta tills imorrn. Tror inte det blir någon singstar-kväll heller. Lite trist men vill verkligen inte bli sjuk nu under lovet! Så nu sitter jag här med massa kläder, lager på lager och hoppas att det ska gå över.

Har enbart legat framför tvn och slappat. Insåg också idag att det är himla dumt av mig att börja mitt godisförbud nu..Har alldeles för mycket gott hemma och vill jättegärna vara med och mumsa på vårt pepparkakshus! Så det får bli så att jag äter det som finns här hemma, men att när det är slut så ska jag inte köpa nytt. Har också bett föräldrarna att sluta köpa läsk, de är sånna luriga jävlar (läsken alltså...). Man blir ju inte mätt så man dricker mer och  så blir man fet. Ajabaja! som jag skulle sagt när jag var liten. (Sa alltid så när jag gjorde något dumt. Smart barn jag var då...haha)

Nu ska jag snart kolla på "Liftarens guide till Galaxen" men ska först höra mig för hur det blir med middag ikväll. Blev ju ingen lunch eftersom alla sov så länge!

Puss&kram

Well hello gorgoeus

dsg
Åh en sån skönhet jag är! Inte håller jag det jag lovar heller...Fan...Äsch då, vem bryr sig?
Nu tror jag minsann John Blund försöker få mig i säng, den rackaren!
Puss&Kram

O-oh..

Har fortfarande inte gått och lagt mig, trots att jag faktiskt vill...Men började kolla på kläder och sen var jag fast. Men NU ska jag sova. Det lovar jag!
Puss&Kram

CV

Har suttit och skickat in CV:s till massa butiker. Tror inte jag kommer få nått svar än på ett tag men det har ju funkat förut så varför kan det inte göra det igen? Hihi
Har officiellt börjat mitt godisförbud nu. Började faktiskt prick klockan tolv. Lovely! Nu ska jag nog spabehandla mitt ansikte som håller på att gråta för det är så torrt. Sen blir det sängen, har saknat den skiten! :D
Läste Kenzas blogg, I know lite gay men jag är fast....Hur som helst så är hon i Thailand där hon har firat nyår. När hon berättade om sin nyårsafton höll jag på att DÖÖÖÖ. Jag vill också! Därav alla jobbansökningar. Funderar på att dela ut ett CV till matbutiker i Tierp och andra butiker i Uppsala. Lätt värt det! Jag VILL ÅKA. Kanske inte nästa år men i alla fall när jag är 19. Förhoppningsvis har jag pojkvän då och kanske kan övertala lite vänner att hänga med men gud vad kul det skulle vara!
Börja spara kanske? Funderar på att lägga alla de pengar jag egentligen skulle spenderat på godis på sparandet till resan istället. Eller att kanske ta halva lönen jag får nu och lägga undan. Det är ju värt ett försök i alla fall?
Nej nu ska jag sluta dag...eh....kvällsdrömma och istället gå och drömma på riktigt.
Natti natti alla små fikon! Älskar er and you know it.

Ett nytt decenium

Nu är det (äntligen) 2010! Har verkligen längtat efter att 2009 ska ta slut. Det var ett sånt kaotiskt år för mig så nu hoppas jag på ett lite lugnare, kanske roligare, år!
Igår var jag som sagt hos Linnea. Åt mat och träffade några av hennes vänner. Det var trevligt. Till tolvslaget gick vi ner på stan och såg på fyrverkerierna och skålade! Det var MASSA folk men ingen jag kände...(Tror jag i alla fall..) Sen gick vi hem och skålade med champagne och grejer! Mysigt värre. Gick väl och la mig runt fyra.
Åkte hem idag runt halv tre sen resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt som satan. Är galet trött!
Imorgon blir det till att träffa Moa under dan och på kvällen blir det singstar-kväll hos syrran och Roy. (Om jag orkar, haha!)
Nyårslöften då? Tänkte ta att jag inte ska äta godis, bara för att se hur länge jag klarar mig. Hm...fast jag har ju ätit godis idag...Men det är ju inte försent ännu! Kanske dags att börja NU då? :D Sen är det väl det gamla vanliga; träna, inte festa så hårt, vara med kompisarna mer and so on. Sånna där grejer alla säger jämt! Men en grej som jag tycker ska gälla för 2010 är: AWESOME.
Bilder från kvällen kommer när Linnea lagt upp dem på facebook. (Var bara hon som hade kamera)
Puss&Kram