Aj aj!

Fy vilken morgon jag har haft! Vaknade och kände mig lite knasig men brydde mig inte så mycket om det. Efter ungefär tio minuter får jag en gaaaalen kramp i magen. Det gjorde så ont att jag var tvungen att lägga mig i fosterställning på sängen. Inte gick det över heller! Så det hela slutade med att jag ringde till skolan och sjukanmälde mig. Som tur är har det lugnat sig nu men gör fortfarande ont stundvis. Jag vet inte vad det kan va men ONT gör det i alla fall! Uscha...

Tänkte hursomhelst lägga upp lite bilder, både från kräftskivan i helgen och utflykten till Furuvik för två (?) helger sen.







Det där är bara några av dem bilder vi (mest mamma) tog men det kanske kommer fler någon annan gång, vem vet?






Den här bilden sammanfattar nog hela kvällen! ♥

Nu ska jag kolla på film och sova lite.


En sån där dag

Idag var en sån där tokig dag där allt är roligt och bara så där härligt galet. Tror jag skrattade hela dagen. Underbara klass! Just nu sitter jag som en säck potatis i soffan och kollar på en sjuk film. Seven heter den, är en thriller. Riktigt störd... Men bra! Har sovmorgon imorgon vilket är awesome! Nu börjar snart filmen. Ha det bra och godnatt!

Söndagsunderhållning

Usch! Idag mår man som man förtjänar kan jag säga... Men kul var det igår! Vi åt kräftor, sjöng snapsvisor och bara hade det trevligt. Jag och Amina somnade nog runt halv fem, fem så nu är jag trött! Så just nu har jag bäddat ner mig i soffan och kollar på Fångarna på fortet. Mycket mysigt. Ikväll blir det också pizza. Hihi, yum yum!

Håltimme

Nu har man hål IGEN. Jag ska sitta två och en halv timme och vänta på att få ha NATURKUNSKAP. Mycket roligt... Känns ju verkligen värt det också. Hm, nej?
Men nu ska jag inte sura ihop! Det har varit en rätt bra dag trots allt och jag ska inte förstöra den.
Dessutom kan jag ju trösta mig med att jag inte ska springa ikväll. Idag får bli min vilodag helt enkelt. Var till och med ut och sprang i REGNET igår. Lagom kallt och lagom blött men jag överlevde! Min stackars hund tyckte jag var knäpp och ville vända. Haha, min lilla bebis!
Nu ska jag fortsätta ödsla massa tid på ansiktsbok.
Hej!

Run bitch, run!

Vad duktig jag är! Jag har sprungit både igår och idag. Känns rätt skönt att komma igång nu. Att ha lite rutiner hjälper faktiskt! Imorgon får man träffa den förtjusande Amina. Trevligt, trevligt! Jag slutar tolv men börjar tjugo i nio så ska sussa nu. Natti!

Musik?

Blä! Jag har sett fram emot att ha musik i MINST ett år nu. Och idag skulle det äntligen bli av! Men neeej, inte för mig så klart. Läraren är sjuk så nu tvingas vi sitta och vänta till TRE på att få naturkunskap. Yey....
Pissed off kan man ju lugnt säga att jag är.

Furuvik

Åh, vilken underbar dag jag har haft! Mamma väckte mig imorse och berättade att hon och Tessan hade tänkt att vi kunde åka till Furuvik. Sagt och gjort drog vi iväg strax efter frukosten. Det var så längesen jag var där så allt kändes så nytt! Aporna, getterna, kängrurna och sköldpaddorna var jättesöta! Vi såg alla möjliga djur. Orangutangerna var ENORMA! Galet. Vi åt lunch på deras fina restaurang och maten var riktigt god. Som avslutning åkte vi tre piratskeppet. Haha, vi satt och gapskrattade och tjöt konstant! Det var en riktigt bra dag. Jag behövde verkligen det! Nu till kvällen spelade jag, Tessan och Roy spel. Det var en mysig avslutning på en mysig dag. Nu ska jag sova, imorgon kommer det inte vara lika mysigt. Jag slutar inte förrän kvart i fem. Yey... Men ser verkligen fram emot musiken. Nej nu väntar John Blund. Natti natt!

Söta mamma

Igår var man ensam hemma. Tanken var att Emma skulle komma förbi men så blev det inte tyvärr. Kvällen spenderades framför tvn med min bebis, Elvis! Efter skolan igår åkte jag och mamma in till Tierp för att handla. Det hela slutade med att jag fick en kavaj och ett par byxor av min söta lilla mamma! Får visa bilder någon gång (haha så säger jag jämt...) Ikväll kommer syrran och Roy hit för att äta middag. Det kan också bli så att jag åker hem till hillevi för att träffa tjejerna. We'll see hur det blir! Nu ska jag röja lite här. Ha det bra!

Obligatorisk ifyllning av fält

Skola imorgon. Jag vet inte vad jag ska tycka. Är helt slut som människa och less på mitt liv! (nej jag är inte självmordsbenägen.) Igår var jag in till stan med två fina brudar, Emma och Amina. Vi åt mat, shoppade och bara var. Men jag var så gaaalet trött att jag gick runt i en dimma hela dagen. And not the good kind!

Idag ska jag STÄDA! Yeey... Men jag måste verkligen så att jag har lite ordning nu när skolan börjar.

Jag vet inte om jag ser fram emot det eller fruktar det. Mitt schema är inte lika trevligt som förra året så jag är lite orolig att det ska bli väldigt jobbigt att gå så sent om dagarna. Jag minns i ettan när jag hade så, då bröt jag nästan ihop för att jag knappt gjorde annat än att plugga. Men ändå, det är ju sista året nu (!) och jag har ju jävligt kul i skolan. Tack vare klassen måste jag säga!

Det ska i alla fall bli skönt med lite rutiner igen. Känner mig som en snigel. Jag glider och gör som jag vill men jag kommer ingenstans. Haha!

Nu ska denna snigel ut med sin hund. Syrran har ju kommit hem igen (Yeeey!) så nu är inte Liza här längre. Lite tomt men Elvis är så söt att det går så bra så!

Hörs! ♥


Ingen ork kvar

Det har varit en väldigt seg helg och även en väldigt seg måndag. Jag har ingen ork kvar i kroppen. Hoppas jag hinner få lite ny energi innan skolan börjar på torsdag.

Imorgon ska jag, Emma K och Amina in till Uppsala. Här ska handlas skrivblock och annat kul! Höhö.

Saknar Tessan och Roy som fortfarande är i England, tror de kommer hem på onsdag. KOM HEM!

Efter allt som har hänt i Söderfors (med olyckan och allt...) så känns det lite extra jobbigt att inte kunna krama om syrran.

Nu ska jag laga mat innan min mage börjar äta upp mig innifrån. Yumm...


Lagom trött

Jag är för tillfälle i syrran och Roys lägenhet. Ska snart springa ner till Ica och köpa mat. Det verkar som hela 80-tal/mexikansk grejen inte blir av. Dels för att jag är lagom trött efter igår (Somnade nog inte förrän vid sjutiden!) och dels för att folket som skulle komma vill in till Gävle också. Jag har nog ingen större lust att dra in till Gävle så ska nog säga att de får åka själva. Har dessutom dragit på mig YTTERLIGARE en förkylning...Så en lugn hemmakväll låter bra i mina öron.

Nu måste jag kila så jag hinner handla innan min buss går.

Ha det fint!

Fredag

Fredag, fredag, fredag! Älskar fredagar. Det spelar ingen roll om jag har lov eller inte. Fredagar är bäst oavsett, lite som söndagar alltid är sämst oavsett. Ikväll bär det av till Karlholm. Men innan dess måste jag städa i stort sett hela huset... No fun! Men en grej som piggade upp mig var att Anna också ska med ikväll, hihi glad tjej! Nu ska jag vrida upp volymen och gå in i någon slags städ-mani. Ha det!

Så det så!

Anna är awesome.

Stan med Johanna

Nu är man hemma igen från stan. Jag och Johanna åt lunch på Coffeehouse by George. Det blev fetaste nacho tallriken, det vattnas i munnen bara av att tänka på den! Så gott! Sen blev det en tur på stan. Johanna den gullungen lånade ut 50 spänn till mig så att jag kunde köpa en görsnygg blus inne på Gina.

Imorgon är det ju någon fest i Karlholm och ska nog dit med tjejerna. Funderar på att ha den då med svarta jeans och höga klackar. Yummy! Ska dessutom städa imorgon som en galning så att man vågar släppa in folket i helgen...

Ha det! ♥

(Lägger nog upp en bild på köpet senare)

Sitter här...

Insåg nyss att jag börjar nästan ALLA mina inlägg med "Sitter här...". Vad är grejen? Hursomhelst, jag har precis duschat och ska snart välja kläder för jag och Johanna ska som sagt till stan och käka. Mys! Har fått rikskuponger av pappa eftersom jag är så pank...ehe.

Nej nu kan jag inte sitta och slöa vid datorn längre, måste lägga på ett kol om jag ska hinna fixa allt innan bussen går.

Ses ♥


Lät du henne komma närmre

Jag sitter och lyssnar på Melissa Horn, örongodis. Snart är det SATC som gäller med en MASSA te och en frukt kanske. Imorgon blir det till att ta hand om disken, sen ska jag och Johanna till Uppsala och äta. Haha, tjockisar som vi är åker vi dit huvudsakligen för matens skull. Men vi ska väl gå runt och enbart titta på kläder. Ingen av oss borde köpa något, jag kan dessutom inte...Eh he he.

Tänkte bara säga nattinatt innan jag slukas av tvn.

Så... Nattinatt ♥


Händelserikt

Jag ligger i Johannas mycket bekväma säng och bloggar. Igår drog vi till bergstäckten där vi doppade våra små rumpor innan vi bestämde oss för att INTE bada... Sen bar det av till älskade Hemköp för att införskaffa cola, chips och dipp. När vi till slut nådde hem till Johanna blev det film (Såg Sjätte sinnet) och prat till klockan halv fem säkert. Nu ligger jag här och Johanna läser tidning. Vem vet vad denna underbara dag för med sig för möjligheter? Troligen kommer jag komma hem och stupa framför tvn... kult!

Foto av duktiga Anna Mårtensson som jag älskar väldigt mycket ♥


Mama I'm coming home, eller?

Hemma igen! Men ska snart iväg på nya äventyr. Ska med Johannis till Trollsjön (uäw...gillar inte namnet) och baaada. Sen blir det en sleepover hos henne. Awesome! Jag uttnyttjar verkligen den här sista veckan.

Saknar Amina som sprungit och gömt sig i Värmland. Bajsunge, kom hem! ♥

Nu ska jag vila upp mig lite innan jag tutar vidare.

Bye bye ♥

Odd

Sitter just nu hemma hos Anna. Hon och Andreas spelar tv-spel. Sen slåss dem när Anna förlorar....Underligt par det  där, söta though.

Anna och jag har bakat paj, yummy. Jag ska sova här, yey. Till helgen vill vi ha mexikans/80-tals fest, awesome.

Nu ska jag fortsätta kolla konstigt på dem två.

See ya! ♥

To sum it up

I lördags bar det av till Rebecka för att fira att hon snart fyller ARTON år. Yeey! Vi åt massa god mat, asgarvade, hoppade runt och dansade och sen bar det av till Öregrund. Där var det också full fart med massa folk och musik. Kvällen omfattade karusellåkning 1 och 2 där nummer 2 var med Anders och Folke från Stockholm. Det var mys på klipporna och lite häng med knasiga killar från Skutskär. En rätt lyckad kväll måste jag erkänna. Sen for vi tillbaka hem till Rebecka där alla kastade sig (eller?) i hennes pool. Somnade runt klockan sex efter att jag och Rebecka fått ett antal skrattattacker. Härligare än så blir det inte!

Igår hände inte mycket, pizza och film här hemma. Skulle egentligen till Öregrund igen med Jennie men varken hon eller jag orkade. Dessutom åskade det som bara den så tror inte jag skulle uppskattat att vara ute i Öregrund då...

Den här dagen är fortfarande under konstruktion. Gissar på att det blir till att städa rummet och kanske gå en liten promenad med vovvarna. We'll see.

Ha de! ♥


En uppryckning kanske?

Jag måste göra något åt mig själv. Det här funkar inte längre helt enkelt! Men allra först ska jag somna i tv-soffan. Uppryckningen får vänta tills imorgon...

Trött men lycklig

Åh hemma! Jag är helt sluuuut nu, har firat Amina hela dagen i stort sett med massa bullar, kakor, saft och annat gotti. Yum yum!

Tänkte lägga upp en bildbomb på lite bilder från resan:





(Sötaste ju ♥)












Måste ju dessutom lägga ut lite fina bilder på det älskade födelsedagsbarnet!





Puss, puss, puss på dig och stort grattis! ♥






Snart hemma

Nu sitter jag på båten som ska ta oss tillbaka till Sverige! Det har gått tio dar sen vi åkte och jag kan inte förstå hur tiden kan ha gått så fort. Jag har hunnit solat (och faktiskt blivit brun om benen med!) och badat, ätit på mysiga restauranger och njutit av allt som finns på Skagen! Helt underbart har det varit. Jag lägger nog upp lite bilder när mamma lagt in allt på datorn. Nu ska jag fortsätta stirra ut över havet och leka sjöman!