To sum it up

I lördags bar det av till Rebecka för att fira att hon snart fyller ARTON år. Yeey! Vi åt massa god mat, asgarvade, hoppade runt och dansade och sen bar det av till Öregrund. Där var det också full fart med massa folk och musik. Kvällen omfattade karusellåkning 1 och 2 där nummer 2 var med Anders och Folke från Stockholm. Det var mys på klipporna och lite häng med knasiga killar från Skutskär. En rätt lyckad kväll måste jag erkänna. Sen for vi tillbaka hem till Rebecka där alla kastade sig (eller?) i hennes pool. Somnade runt klockan sex efter att jag och Rebecka fått ett antal skrattattacker. Härligare än så blir det inte!

Igår hände inte mycket, pizza och film här hemma. Skulle egentligen till Öregrund igen med Jennie men varken hon eller jag orkade. Dessutom åskade det som bara den så tror inte jag skulle uppskattat att vara ute i Öregrund då...

Den här dagen är fortfarande under konstruktion. Gissar på att det blir till att städa rummet och kanske gå en liten promenad med vovvarna. We'll see.

Ha de! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0