Popcorn

Men crap för mig! Jag har fortfarande inte diskat! Klockan kommer ju hinna bli tolv innan jag tar tag i det här! Har poppat popcorn däremot, haha. SÅ gott! Älskar att jag har det hemma. Min granne måste ju tror att jag skjuter med hagelgevär här inne varje gång jag gör popcorn, låter som satan!
Åh, imorgon åker jag hem till föräldrarna! Längtar som en tok efter att få krama om mamma och pappa. Jag är en riktig mes när det gäller mina föräldrar, kramade alltid dem innan jag gick och la mig när jag bodde hemma. Vet inte varför, det var bara standard. Sen tycker jag ju om att kramas, hihi! Mamma kommer att möta upp mig i Uppsala när jag kommer fram. Ska bli skönt att slippa åka sista biten själv i alla fall. Dessutom hinner vi prata lite extra innan det ska ställas till med middagar och allt vad det är den här veckan.
Nu ska jag dricka min cola, äta mina popcorn och kolla på CSI NY innan jag tar tag i disken... Då MÅSTE jag ta tag i det!
Puss!

Matdags

Har precis börjat med maten. Käkade gyrostallrik idag med Coffe och Ellinor vilket höll mig mätt ett bra tag kan jag meddela! Men nu blir det pasta med bacon och lök. Mums! Var tvungen att göra slut på det öppnade baconpaketet så fick bli så. Har däremot inte diskat ännu... men blir väl till kvällen innan jag går och lägger mig. Jag har verkligen ingen energi! Har varit helt död senaste två dagarna. Sjukt drygt.
Nu ska jag försöka dricka upp min mjölk så den inte står och blir dålig i kylen när jag är borta.
Ha det!

Måndag

Hej!
Nu är jag bra trött... började skriva mitt inlägg på inloggningsskärmen. Knas!
Har varit en helt okej måndag. Började däremot dagen med att försova mig och missa bussen... Som tur var var jag inte den enda för de som samåker hade ingen bil. Ellinor lyckades fixa skjuts till oss alla så vi hann i tid, grymt bra med tanke på att vi hade redovisning idag. Det hela gick bra för vår grupp och vi känner oss nöjda och glada att det är över! Kom hem för inte alls längesen och sitter nu här med ett glas cola. Kan man ha det bättre?
Måste diska och ta ut soporna innan jag går och lägger mig för imorgon drar jag hem till Tierp för att mysa med familjen. GÖTT! Jag ska ha det så bra, så bra! Längtar verkligen. Jag har nog nämnt det förr men ska ju på Brynäsmatch också. Är alldeles till mig inför det! Ska dessutom på hockey här i Kalmar den 4 december. Då är det gratis mat och VIP-båset som gäller, haha! Skolan som anordnar. Sen dagen innan nyår ska jag på hockey igen och kolla på Brynäs mot Växsjö. Älskar det!
Nu ska jag ta det lugnt ett tag sen måste jag laga mat och börja diska.
Ha det gött!

Grupparbete

Hej igen!
Fortfarande seg som attans men det är väl sånt man får ta om man haft roligt! Ska strax fixa köttbullar eller köttfärssås. Är jättesugen på köttfärssås och spagetti! Är inte så hungrig så gör nog bara lite grann. Klockan sju ska jag iväg till Coffe för att jobba med grupparbetet. Har ju redovisning imorgon så vi måste få någon ordning på det här nu.
Nu måste jag diska om jag överhuvudtaget ska kunna laga mat. Suck!
Hej så länge!

En kväll som docka

Hej!
Gårdagen var grym! Alla hade verkligen satsat på sin utstyrsel, helt underbart!
Förfesten var riktigt bra, kom rätt mycket folk ändå. Jag spelade beerpong till exempel, tycker det är så kul. Skulle kunna spela det utan att dricka något, haha! Runt elva kan det ha varit så drog vi till Byttan allihopa. Det var litet precis som jag hört men helt okej ställe! Musiken var riktigt bra men det är den ju alltid när Victor och Sofie spelar. Jag hade en härlig kväll kan jag ju säga. Visst förekom det en del...oväntade grejer, haha! Men det var mest kul faktiskt.
Käkade pizza till lunch vet inte om jag kommer orka med någon middag. Kanske bara steker på lite ägg och bacon. Ska poppa popcorn nu hade jag tänkt och slå på en film. Det är ungefär så mycket jag orkar idag.
Ha det!
Jag, Erika och Ellinor igår! Docka, fe och Cleopatra.

Fixar och donar

Oj oj oj! Har burit ut alla prydnadssaker och liknande från badrummet och ställt upp dem. SAATAN vad grejer jag har samlat på mig! Det är allt från ljusstakar till tavlor till små skulpturer. Har svårt att få plats med allt och  då har jag ändå en bokhylla, matbord, sängbord, skrivbord och två fönsterbrädor att ställa saker på.
Tar en break i fixandet just nu. Har bara tvn och liknande kvar. Ska hänga upp gardinerna också och bädda sängen sen så! Hade tänkt vara klar till tre fyra så jag kan börja ordna med halloweengrejerna sen. Åh, taggad! Ska bli så kul. Speciellt eftersom alla andra också är så taggade!
Nu ska jag dricka lite kaffe innan jag börjar klättra upp på skrivbordet för att få upp gardinerna...
Ha det!

Halloween

Hej hej! Vaknade för kanske en halvtimme sen, så skönt att få sova ut efter all stress med tenta och utstyrselfixning!
Idag är det ju dagen med stort D. Halloween är en av mina favorit tider på året. (Kan man kalla det högtid? Tror inte det... Det är ju lite som att kalla alla hjärtans dag för högtid...nej funkar inte!) Ikväll är upplägget som så att det är förfest här på Smålandsgatan i vår källare. Helt underbart nära och så får ju alla plats. Vi är ju en del! Sen bär det av till Byttan. Kåren flyttade dit nu i oktober men jag har aldrig varit där tidigare så jag hoppas det är bra! Av det jag hört ska det tydligen vara litet men då känner jag mig precis som hemma ju, haha!
Måste fixa och dona i lägenheten, sätta upp gardiner och liknande... Ska snart fixa lunch också men har ingen aning om vad jag ska hitta på ju! Blir nog något med pasta, är jättesugen på pasta med bacon och lök. Mums!
Nej, nu ska jag ta det lugnt ett tag till innan jag börjar fixa med allt. På tal om det så måste jag se till att börja fixa mig i tid så jag slipper stressa. Då blir det oftast inge bra.
Lägger nog upp en bild på min outfit sen när jag är klar!
Ha det gött!

Natti

Legat och kollat på film. Ska nog krypa ner under täcket snart så man orkar med morgondagen. Ska bli så himla kul! Mest kul kommer det ju vara att se alla andras kostymer, haha.
Nattinatt!
Update: Blir så glad när mamma och pappa är så gulliga mot varandra. Nu har mamma skrivit en söt liten uppdatering på facebook om att hon älskar honom! Så vill jag också ha det när man varit tillsammans i trettio år!

Fortfarande

Hellu!
Fortfarande mätt som en tok! Hade ju köpt popcorn som jag skulle mumsa på men jag orkar verkligen inte! Helt galet, jag som brukar kunna äta hur mycket som helst...
Nu på kvällen har jag testat allt inför imorgon. Har jättesvårt att bestämma mig när det gäller sminket men det faller väl på plats imorgon hoppas jag. Det andra blev i alla fall bra ihop!
Nu ska jag nog slå på en film eller något. Ha en fin kväll/natt!

Mätt som satan

Hej!
Har varit hemma i ungefär en timme nu. Var till biblioteket och pluggade sen drog vi in till stan där jag införskaffade lösögonfransar och rosetter tills imorgon. Börjar bli grymt taggad! Hämtade dessutom ut mitt paket. Ringen var fin, läppstiftet var precis sånt jag ville ha, strumporna har jag inte prövat ännu, vantarna är helt underbart varma och kängorna var riktigt snygga. Jag är nöjd med andra ord! Skorna var aningen trånga men de kommer att töjas ut lite när jag använt dem någon dag eller två.
Är helt sjukt mätt efter maten. Gjorde tortillas igen för att göra av med brödet jag hade kvar med köttfärs, grönsaker och tzatsiki. GRYMT gott, kanske lite för gott för nu ligger jag här och kan inte röra mig...
Ska ta det lugnt ett tag nu innan jag tar tag med städning och disk. Ska försöka ha ordning tills imorgon så jag slipper stressa.
Ha det bra!

Tentan är över

Hej!
Tentan är avklarad! Svarade bara på tolv frågor vilket var minimum för godkänt. Ville inte chansa och riskera minus poäng om det var fel. Det positiva är att de frågor jag svarade på var jag riktigt säker på så det borde gå den här gången! Annars är det jag som missuppfattat något och då bör jag i alla fall plugga lite till... Även om det vore riktigt drygt!
Idag hade jag tänkt att städa här hemma och sen bara ta det lugnt men så blir det nog inte. Ska möta upp Coffe och Ida klockan tolv och jobba med gruppuppgiften sen ska jag till stan och hämta ut paketet och dessutom köpa lösögonfransar. Efter det är det bara hem och käka och till sist städa. Fullt upp helt enkelt! Men det är bra, hatar att bara sitta här hemma och göra ingenting.
Nu ska jag laga brunch, åt ingen frukost och ska ju iväg vid tolv så kan lika gärna kombinera frukost och lunch idag. Har ju bacon, ägg, sallad, toast och liknande så blir väl något sånt kan jag tänka mig.
Ha en fin fredag!
Hoppas hoppas jag får godkänt nu då!

Nerver

Usch nu börjar jag faktiskt bli nervös! Ska sova nu hade jag tänkt så man orkar imorgon men har en känsla av att jag inte kommer somna på ett tag.
Nattinatt!

Plugghäst

Hallå!
Sakta men säkert tror jag att det här går in i skallen på mig. Jag minns mycket från när vi hade kursen nu när jag faktiskt läser om det. Hoppas bara jag inte får total blackout på tentan! Ska se till att inte stressa upp mig allt för mycket.
Lagade i ordning varma mackor nu och tryckte i mig. Precis vad jag behövde just nu! SÅ gott! Ska ta en kort paus nu och låta det jag läst sjunka in. Kör i perioder, så jag håller koncentrationen uppe. Jag tar hellre tio minuter och gör något annat än läser något som jag inte tar in ordentligt.
Återkommer med en update om pluggandet senare!

ZzZzZz

Oj hjälp! Somnade under pluggandet så nu är jag helt lost. Kanske kan koncentrera mig bättre nu. Funderar på om jag bara ska göra en macka istället för att laga riktig kvällsmat. Åt ju lunch så sent! Har köpt massa bröd, halva ligger i frysen och tar upp nästan all plats där. Gillar inte mitt mini-frysfack!
Nej, men gud nu måste jag ta tag i det här igen!

Vovve

Åh ingen fokus. Crap. Sitter och läser igenom allt och tycker jag fattar men samtidigt kan man aldrig vara säker. Hatar att läsa om sånt jag tycker jag kan. Men sen kan det ju bli så att man sitter där på tentan och är helt lost i alla fall! Har dessutom insett att jag inte orkar hämta ut paketet idag. Får bli imorgon efter tentan, kan ju vara kul att berömma sig själv lite efter att ha slitit.
Tittade lite på bilder av valpar. Jag kommer nog skaffa egen hund i framtiden. Självklart ska jag ha en större lägenhet och jobb och liknande först men jag vet att jag inte kommer kunna låta bli. Har alltid haft djur omkring mig. Tänker bara på min lilla bebis hemma i Tierp! Underbara vovve som alltid fanns där när man var lite nere. Snart får jag gosa med honom igen!
Vem kan inte älska den här skrutten?
Nu ska jag återgå till pluggandet och kaffet.
Puss!

Mätt och belåten

Oj hjälp vad mätt jag blev! Var och handlade sjukt mycket mat. Hade en del att välja på men bestämde mig för att äta tortillas. SÅ gott. Stekte bara köttfärs, hackade grönsaker och hade på ost och gräddfil med lök och tomat smak. Dog av lycka. Så nu är jag mätt och glad. Ligger på sängen och bara är. Så härligt att äntligen kunna ta det lugnt här hemma efter dessa tre dar.
Imorgon är det tenta men jag har inte ens hunnit få tentaångest. Kommer väl imorgonbitti bara för det. Resten av kvällen ska ägnas åt att plugga. Satt med Frida en stund på biblioteket tidigare idag och förhörde varandra på saker. Jag kan ju mer än jag tror! Det känns ju bra men vill ändå försäkra mig om att jag verkligen kan.
Jag har ju dessutom köpt nytt kaffe så nu slipper jag det där äckliga billiga skitkaffet! Det är ju fortfarande snabbkaffe men det är ändå bra mycket godare än den skiten jag druckit hela förra månaden, haha!
Så nu ska jag värma på en kopp och mysa ner mig i mitt inte så mysiga rum!
Bye bye!

Nollningen 2011

Hej hej!
Gårdagen blev riktigt lyckad! Nollningsfilmen var GRYM, jag finner inge ord. Satt och garvade mig igenom hela filmen i stort sett. Coffe och Niklas var ju med rätt mycket, men jag är inte förvånad haha! Helt underbart. Efter filmen drog vi till Ida och förade lite sen hängde vi lite på studentpuben innan jag, Ellinor, Niklas och hans kompis Fredrik drog till Volym. Det regnade som bara satan när vi stod i kön! Dyngsur så nu är min jacka och mina skor fuktiga... Som tur är har jag fått mitt paket från nelly som jag ska hämta ut ikväll. Längtar efter nya skor och ett par varma vantar.
Ikväll hade jag tänkt att städa och fixa här hemma men insåg att jag nog borde plugga ikväll och städa imorgon efter tentan. Kan ju vara smart!
Ska alldeles strax bege mig till affären. Måste handla mat så jag får i mig något att äta och så att mitt kylskåp inte ser så tragiskt ut...
Ha det!
Känner mig som ett vrak idag, hatten är på för att dölja min bad hairday!

Lycka!

Åh lyckan! Idag när jag kom hem från skolan möttes jag av en tom lägenhet, utan massa skyddsplast på möblerna eller papper på golvet. Ni kan inte förstå känslan! Jag är helt överlycklig att det är över. MIN lägenhet igen ju! Lite finare är den också. Fast en aning dammig... De hade dessutom glömt att låsa min dörr. Livsfarligt ju. Skulle jag ge dem poäng på en skala mellan 1 till 10 tror jag nog de ligger på en 1a. Om inte -1 efter allt kaos jag gått igenom.
Nu kan jag i alla fall släppa det och fokusera på kvällens händelser. Det blir nollningsfilmen klockan sju så klockan sex kommer Ellinor och Coffe hit så vi kan dra dit tillsammans. Grymt kul ska det bli!
Nu måste jag skynda mig! Får se om man drar ut någonstans sen. Kanske bara dricken en öl eller dagens drink på puben.
Ha det!

Onsdag

Godmorgon! Jag överlevde natten på soffan. Är sjukt trött idag men det ska väl funka ändå. Sitter just nu och väntar på bussen som ska ta mig till skolan. Fryser en aning så längtar verkligen tills jag får mysa ner mig på en varm buss! Förstår verkligen inte hur jag har kunnat överlevt de här dagarna. Det har ju varit totalt kaos! Tur att jag har så fina människor i min närhet som hjälper mig! Ikväll visas nollningsfilmen så då ska man iväg till kalmar nyckel. Kommer bli grymt kul att se! Nu ska jag värma mina stackars händer och hoppas på att bussen inte är allt för seg. Ha det bra!

Luffare

Hej! Ligger just nu på soffan i allrummet på tredje våningen i mitt hus lägenheten är inte klar än med andra ord... Jag finner inte längre ord för det här! Det är helt sjukt att de inte är klara än. Imorgon hoppas jag ändå på att jag får tillbaka mitt lilla hem. Annars bryter jag nog ihop. Var inte långt till tårarna idag när jag kom hem till kaos igen! Har spenderat kvällen i min fåtölj inne på toaletten tittandes på film. Hur tragiskt är inte det? Nu ska jag försöka sova utan att känna mig som ett djur på zoo... Dörren här har nämligen en glasruta och är mitt emot trapphuset. Underbart, kan inte bli bättre nu! Godnatt.

Dö.

Vilken dag! Fy fan kan man ju säga och det är milt uttryckt.

Har vandrat runt i Kalmar heeeela dagen. Hade sån tur att Tilde räddade mig en stund genom att umgås under dagen.

Trodde inte att det skulle dröja länge för dem att måla klart mitt lilla lilla rum. Kom tillbaka till lägenheten runt tolv och då hade de spacklat över hålen och liknande så då drog jag vidare till studentbibblan men insåg att jag inte kunde göra ett skit där så ringde Tilde och gick på en promenad. Sen satte vi oss på ett café och snackade vilket var mysigt! Kom tillbaka igen runt fem och då var de fortfarande inte klara. Jag blev ju en aning frustrerad men skulle i alla fall möta upp Ida och Coffe klockan sex så drog tillbaka till bibblan och väntade. Spenderade nästan två timmar där med dem och drog hem runt åtta. Jag låser upp dörren och möts av totalt kaos. Väggarna var fortfarande inte målade och det står grejer överallt. Jag kunde inte tända lampan för de hade tagit bort lampknappen så det var kolsvart. Lyckades tända inne på toaletten och få lite ljus. Ringde Tilde i ren panik för att höra om jag kunde sova där. Som tur var kunde jag det så jag slängde ihop lite saker och drog. Om det inte är klart imorgon vet jag inte vad jag gör! Antingen är de världens segaste målare eller så har de påbörjat i de andra lägenheterna också. Men varför!? Är det inte smartare att göra klart ett rum så flera slipper leta tillfälligt boende? SÅ dumt. Jag är förbannad kan jag lugnt säga! Tur för dem att jag har skola till klockan sex imorgon så jag slipper möta dem. Har lust att slå någon (helst dem...) HÅRT.

Nu ska jag försöka glömma allt kaos och bara chilla och ha det gött med Tilde!

Hörs imorgon, när jag lugnat ner mig.

Godnatt!

Lunch update

Hej! Jag har spenderat en hel del tid på stan och hittat mycket jag skulle vilja ha! Bland annat en parfym som troligen kommer hamna på min önskelista nu till jul. Vet att det är sånt jag aldrig skulle spendera pengar på i vanliga fall så vore lite roligare än att enbart önska sig saker till lägenheten eller annat tråkigt. I skrivandets stund sitter jag på Max och har precis tryckt i mig ett originalmål. Herregud vad min magsäck har krympt! Var halvt mätt efter att ätit alla pommes frites! Så nu sitter jag och sippar på min cola och väntar på att jag inte ska vara i matkoma längre, haha. Funderar på om man vågar gå hem. Man tycker ju att de borde vara klara nu. Det är ju så pass litet! Får hålla mig i hallen och badrummet. Ska i alla fall dra till biblioteket sen så ska i stort sett bara hem och hämta alla saker. Nej, nu måste jag få i mig det sista av colan sen ska jag kolla hur det ser ut där hemma! Puss!

En annorlunda måndag

Godmorgon! Jag hade en minst sagt intressant start på dagen... Idag ska de nämligen måla om min lägenhet! Så jag antog att de skulle komma rätt tidigt så jag ställde klockan på halv åtta. Klockan ringer och ungefär en minut senare tycker jag att det knackar på dörren. Jag hinner knappt sätta mig upp innan jag hör att dörren låser upp. In kliver en av målarna och där står jag nyvaken och förvirrad! Lyckades i alla fall få fram ett hej. Jag hade ingen större lust att hänga inne på min toalett så jag bytte om och drog, haha! Har vandrat runt lite i Kalmar som är helt dött... Ska strax till mcdonalds för att käka frukost. Min underbara mamma räddade mig och lånade ut en hundring så jag kan käka idag. Insåg dumt nog att jag inte kommer kunna laga mat hemma idag ju... Så nu ska jag spendera dagen på stan. Förhoppningsvis är de klara runt tolv så jag kan hem och hämta lite grejer och sätta mig på biblioteket och plugga. Enda jobbiga är att mina böcker ligger under massa annat skräp... Kommer bli en intressant dag det här känner jag! Ha det!

Due date

Kollade nyss på filmen "Due date". Påminner grymt mycket om Baksmällan men det är ju även samma folk som gjort den. Den var helt sjuk, men bra! Jag är fortfarande rätt pigg men måste upp runt åtta imorgon senast så jag är vaken när de kommer hit. När nu det blir, haha.
Längtar verkligen tills jag ska hem till föräldrarna! Det kommer bli så mysigt. På torsdagen är det ju hockey och på fredagen är det middag med mina fastrar och min farbror hemma hos oss. Älskar allhelgona helgen, den är så mörk men mysig. Längtar även till halloween nu. Beställde ju knästrumporna så nu fattas bara lösögonfransar och möjligtvis något extra sen är jag good to go! Grymt!
Nu ska jag borsta tänderna och slå på någon lugnande musik så jag somnar någon gång!
Godnatt!

Klar

Herregud! Jag är helt svettig efter städningen! Hela mitt badrum är fullproppat av grejer nu, ser helt sjukt ut. Möblerna här inne står på rad i mitten av rummet (det lilla jag kunde fixa i alla fall) så känns lite konstigt att ligga här på min säng. Inget nytt om när de dyker upp imorgon heller. Kommer sova i mjukisar och t-shirt inatt utifall att de klampar in här imorgonbitti, haha!
Nu ska jag försöka fördriva tiden här. Kanske slå på en film eller något... Drygt ändå. Hade velat att klockan var lite mer så jag var tvungen att sova. Nu måste jag ju plugga lite också. Crap.
Ha det!

Alec aka mästerkocken

Snacka om att man blir kreativ när man bor själv! I brist på annan mat har jag kokat ihop en tomatsås till pastan. Orkar inte med mer tortellini just nu, haha! Det smakar ju faktiskt bra den här såsen! Det är vitlök, basilika, peppar och salt i bara. Men jag älskar sånna såser så det är ju helt klockrent att jag hade det hemma, vitlök gör att allt smakar gott! Fast starkt blev det kan jag ju meddela. Blir nog kaffe på det här sen måste jag fortsätta städa igen. Kände att jag behövde lite mat i magen bara innan. Är nästan klar med själva städningen. Ska sopa lite bara. Sen gäller det att få undan allt i fönstren, på hyllorna och borden och ta bort gardinerna samt skjuta ihop möblerna... Oj oj oj!

Diskar

Hejsan igen!
Tar en paus från diskandet. Har fått russinfingrar till och med! Har en hel del kvar att göra. Badrummet ska också städas ordentligt. Hade tänkt att röja ordentligt nu när jag ändå måste fixa till imorgon. Har ingen aning när de dyker upp här eller hur jag ska göra imorgon natt. Om jag måste sova någon annanstans än här hemma... Tycker ändå man kan få ett mejl om det eller något! Knas.
Förstår inte mig själv ibland! Bara för att jag MÅSTE städa idag så vill jag ut och promenera eller något. Dra ner till stan och vandra runt typ. Visst, jag kan göra det men vill verkligen få det här klart så jag kan plugga lite ikväll också. Tentan närmar sig ju med stormsteg.
Nej, nu ska jag pausa en stund till innan jag återgår till min kära städning. Det blir mysigt här igen i alla fall!
Puss!
Åh, saknar den helgen på Gräsö!

Städningssöndag

Hej!
Söndag och min röjdag. Är inte så jättepepp på att flytta möbler och grejer eftersom jag vet att det blir lika mycket jobb att flytta tillbaka allt. Men kul ska det bli att det blir lite fräschare här inne!
Har mest legat och degat fram tills nu, ska strax dra på mig lite varmare kläder. Förstår inte att det är lite kallt ändå, trots att jag vridit upp värmen. Ska dricka lite kaffe så jag får energi och leta reda på lite uppiggande musik. Kommer behöva all energi jag kan hitta om jag ska fixa det här idag!
Ha det!

Nelly

Hej!
Har tillbringat min lördagkväll med att kolla runt på Nelly. Hittade ett par boots, ett par vantar, en ring, knästrumpor och ett läppstift som nu ska skickas hem till mig.  Allt som allt gick det på 515 kronor vilket jag tycker är helt okej för dem sakerna. Nu hoppas jag bara att skorna ser lika bra ut som de gjorde på bilden.
Brynäs vann ikväll dessutom! Vet att min familj var och kollade på Läkerol arena när de spelade mot Modo. Hade gärna varit med!! Men snart, snart, snart får jag också sitta där på läktaren. Älskar att kolla på hockey live. Det är så spännande. Brukar alltid sluta med att jag vrider sönder mina händer för jag blir så nervös, haha. Ska ju få gå på en match nu när jag kommer hem. Lycka!
Nej, nu ska jag antingen slå på en film om jag hittar någon bra eller spela något spel på datorn.
Puss!

Bostadsbidrag

ÅH VAD GLAD JAG BLEV NU! Har gått och oroat mig över om papprena till försäkringskassan kom fram ordentligt men så såg jag idag när jag gick in på min sida på deras hemsida att jag kommer få bostadsbidrag. Lyckan! Det är ingen dålig summa heller, 900 kronor kommer jag få. Underbart! Det behövs verkligen. Så nu är jag glad!
På måndag ska jag nog boka tid hos frisören för att ÄNTLIGEN färga mitt hår. Trivs ju himla bra i det blonda med så klart men vill ha något nytt och fräscht nu känner jag. Får se om jag ska tatuera mig här i Kalmar eller om man ska göra det när man är i Uppsala. Kommer nog inte göra det nu i november som var tanken. Möjligtvis december, vilket gör att jag troligen kommer göra det i Uppsala eftersom jag drar hem rätt tidigt. Är ju så himla taggad på det! Jag har ju funderat på att tatuera mig sen jag började gymnasiet i stort sett. Nu har jag äntligen en idé som passar mig och som betyder något för mig. Ville inte göra en tatuering bara för att göra det. Det ska symbolisera något också tycker jag.
Nu måste jag verkligen laga mat, hungrar ihjäl. Börjar faktiskt lessna lite på tortellini. Åt hamburgare tidigare idag men ändå... jag äter galet mycket tortellini. Får nog skära ner på det nästa månad så jag inte lessnar helt. Det vore tragiskt.
Ciao!

Anastasia

Har en huvudvärk som vägrar ge med sig! Jag som inte ens drack så mycket igår? Tycker det är orättvist faktiskt. Jag har lust att bara mysa ner mig med glass och godis men har inga pengar till det sorgligt nog. Får vänta tills på tisdag helt enkelt.
Har kollat på Anastasia idag, den filmen är så mysig! Vi hade en diskussion om den i skolan för ett tag sen så var bara tvungen att kolla på den. Var himla längesen man såg den, kommer ihåg att jag hade ett band och en bok som jag alltid lyssnade på och kollade på bilderna. Jag hade Mulan också på något band kommer jag ihåg. Det var tider det! Då behövde man inte mycket för att vara nöjd och glad.
Nej, nu ska jag försöka göra mig själv lite gladare genom att dricka kaffe. Grannarna verkar ha dragit igång en fest på övervåningen, kanske är samma granne som lyssnade på dansband på högsta volym här om dagen?
Ha det gött!
Officiella myströjan är på dessutom!

Seg

Åh så seg! Somnade direkt efter mitt inlägg igår, var heeeelt slut. Rätt sjukt att jag kom hem halv sex... Drog härifrån runt halv sju på kvällen så det var ju en del timmar! Men jag hade som sagt väldigt trevligt så det var det värt.
Idag har jag som sagt planerat att städa lite. Ska försöka flytta ihop en del grejer imorgon så de får plats att måla, hur det nu ska gå till. De sa ju åt mig att flytta alla möbler till mitten av rummet...Jag har inget mitten av rummet! Det finns ingen plats för sånt här, haha! Men innan jag drar igång med det ska jag vila upp mig från gårdagen, känner att det behövs"
Ha det bra!

Psyket

Hej hej!
Kom precis hem och klockan är halv sex...
Var på förfest, drog till psyket (ett föredetta psyke som nu är studentbostäder) och festade loss med massa underbara! Efter det så lyckades jag hamna på efterfest inte långt härifrån. Hamnade hemma hos Erik vår käre sexmästare och tydligen min granne. Vi sjöng och spelade vilket var himla trevligt! Har verkligen haft en härlig kväll! Enda tråkiga var att en del av vår så kallade "grupp" (eller vad man nu ska kalla det) drog lite för tidigt enligt mig, hade varit kul att haft dem kvar. Men i stora drag var kvällen riktigt lyckad och jag hade jättekul! Så tack för det alla som var med!
Nu ska jag sova några timmar. Har ju planerat att städa imorgon och på söndag eftersom en firma kommer och målar om hos mig på måndag. Det ska bli vitt här hemma vilket passar så bra! Kommer äntligen kunna sätta upp lite tavlor och grejer!
Nej, nu säger jag godnatt och gosar ner mig i min säng här!
Nattinatt gott folk!

Övertalad...

Japp, övertalad and good to go. Nu måste jag skynda mig så jag hinner käka, duscha och fixa mig i tid.

Oh ah Meskalin!

Hejsan hej!
Fredag idag ju. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. De flesta har dragit hem och kommer inte tillbaka förrän på måndag eller något sånt. De som är kvar ska på en meskalinfest ikväll. Jag vet inte hur jag ska göra riktigt. Vore ju kul att dra dit så man slipper sitta hemma och känna sig helt övergiven, haha! Jag hade ju himla kul i onsdags när vi var ut, trots bristen på pengar. Åh...nu blev det jobbigt! Får prata med Nikolina och Tilde så kanske de övertalar mig eller åtminstone hjälper mig bestämma mig. Beslutsångest är lite min grej om man säger så.
I övrigt mår jag helt okej, förkylningen som jag haft i snart två månader (Den kommer och går...) har försvunnit igen.
Sitter här och dricker kaffe. Har insett att jag MÅSTE köpa en lite kaffebryggare. Snabbkaffe är det äckligaste som finns. Helt fruktansvärt!
Nej, nu ska jag försöka anstränga mig lite här och laga mat. Ha en fin fredag!
Bilder från turkossittningen under nollningen.

Tokigt

Blir tokig! Har suttit och kollat på lösögonfransar på nätet. Hade ju tänk beställa hem men leveranstiden ligger runt 2-3 veckor på vissa!? Det är ju helt galet! Sen är det ju vissa som kompenserar det låga priset med en riktigt dyr fraktavgift. Man blir ju tokig på dem! Så har bestämt mig för att jag lika gärna kan skita i det och köpa det här i Kalmar. Blir ju oavsett samma pris och då vet jag att jag har dem i tid också.
I övrigt är jag inte ett dugg trött. Är jag förvånad? Nej. Typiskt mig att piggna till när klockan börjar bli sent. Har ingen större lust att lägga mig och kolla på film heller. Har en väldans lust att gå på promenad men det vågar jag ju knappast nu. Jag som är mörkrädd och allt!
Jo, just det! Måste ju meddela att jag bokat resan hem nu tack vare lite hjälp från mina kära föräldrar. Så nu har jag biljetterna vilket känns jättebra! Alla åker hem den här helgen av någon konstig anledning. Känns som att jag är den enda kvar i Kalmar. Okej, Tilde är kvar här i Kalmar och Ida med men hennes föräldrar kommer ju och hälsar på. Får väl övertyga Tilde om att hon ska underhålla mig någon dag. Borde ju dessutom plugga. Imorgon är det ju en vecka kvar bara! Har faktiskt varit duktig och läst. Tycker ändå att jag kan det mesta så borde få G men samtidigt bör jag inte riskera något. Orkar inte med en tenta till i samma ämne... Dels är det jobbigt att aldrig kunna släppa det helt och dels är det himla drygt att plugga samma anteckningar om och om och om igen!
Nej, nu måste jag göra något så jag blir trött! Kanske ska göra en kopp te och slå på mysmusik och plugga. Sånt brukar ju funka. Så fort jag öppnar Fiske's bok så somnar jag inom tio minuter. Grymt bra. Inte lika bra när man faktiskt måste plugga...
Nattinuffsan!

Swebus

Har suttit och kollat på resor hem nu till allhelgona helgen. Satan vad dyrt det var! Undra om det beror på att det är just den helgen eller om det bara beror på något annat. Hursomhelst så ska jag få lite hjälp av mina älskade föräldrar så jag kan beställa biljetterna idag. Vill inte att det ska bli ännu dyrare eller att jag inte får en biljett till den dagen jag tänkt mig.
Känner att jag fortfarande är hur trött som helst trots mat och kaffe i magen. Ska hålla mig vaken ett tag till så jag kan gå och lägga mig i lagom tid sen. Måste vända tillbaka dygnet! Helt galet. Men det börjar bli bättre. Imorse vaknade jag runt åtta, halv nio. Okej, jag klev ju inte upp ur sängen förrän elva men ändå, haha!
Har känt mig så mysig idag. Tröjan är ju verkligen min älskling, kjolen med för den delen! Hade dessutom min gråa otroooligt mysiga halsduk att gosa in mig i idag under föreläsningen. Helt underbart. Rekommenderar det starkt.
Ha det gött!

Det är torsdag idag!

Oj, vad jag är trött idag! Lyckades däremot få några timmars sömn inatt. Är hungrig som bara den också, är ju alltid det när jag kommer hem från skolan! Kokar som vanligt tortellini. Jag kommer ju lessna innan paketet är slut, haha. I alla fall på dem med ostsmak...
Skolan flyter på som vanligt, alltid lika mycket böcker som ska köpas. Usch! Orkar inte med all kurslitteratur! Ska försöka fixa ett grupparbete också men det fixar vi nog.
Nu kurrar min mage så nu måste jag äta.
Ciao!

Viva la France

Hej hej!
Hemma igen efter en kväll i Kalmar. Den franska aftonen var väldigt mysig, vi lyssnade på fransk musik, drack vin och åt löksoppa. Vissa åt ost också men jag är inte så mycket för brie och sånt så jag stod över. Sen bar det av till Volym där jag faktiskt hade det riktigt kul. Mest tack vare att DJn inte tog sig på allt för stort allvar och spelade lite roligare låtar som alla faktiskt kan och som man kan skutta runt och vara töntig till. Avslutade kvällen på Max med en del av gänget. Åt bara en cheeseburgare så är fortfarande hungrig. Soppa mättar inte ordentligt. Så just nu kokar jag på pyttelite tortellini som jag ska hälla upp i en av mina små små skålar som ska förtäras innan jag faller in i en efterlängtad sömn! I helhet var detta en härlig kväll!
Imorgon är det ju föreläsning mellan 13 och 16 men det ska nog gå bra! Är rätt intressant det vi håller på med nu. Kommer ju så klart vara trött men brukar i alla fall inte somna förrän vid den här tiden i vanliga fall.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på CSI tror jag tills jag somnar, vilket inte kommer dröja särskilt länge känner jag....
Godnatt!

Fransk afton

Hej!
Vilken seg dag. Är ledig men har mest suttit vid datorn och kollat runt. Har krasslat lite extra i halsen idag men det var ju regn och rusk igår så måste ha blivit nerkyld eller något liknande.
Idag är det ju fransk afton som står på schemat! Ska försöka hitta något passande att klä sig i men eftersom jag och Ellinor (vi kanske är fler men har ingen koll) ska dra till Volym efteråt (jag vet, jag vet, jag skulle inte gå men nu är det så att jag hellre är där än sitter hemma och ugglar!) så vill man ju inte se hur knasig ut som helst. Börjar dessutom ett imorgon så kommer inte hänga kvar där tills de stänger troligen.
Nej, nu funderar jag på om jag kanske ska hoppa in i duschen. Ser ut som ett vrak just nu!
Ha det!

Tröttis

Hej igen!
Har mitt godis nu, har dessutom hunnit ätit en del. Det var gott ett tag men nu är jag mest äcklad. Min stackars magsäck har verkligen krympt sen jag flyttade hit, haha! Helt galet. Men jag överlever gott och väl kan man säga.
Jag har inte direkt tänkt att göra mycket nu förutom att slå på en film och lägga mig i sängen. ÄNTLIGEN är jag faktiskt trött och klockan är inte tre, halv fyra någonting!
Ha det så hörs vi!

Godis

Hej!
Vilken konstig dag! Har haft helt fel tidsuppfattningen HELA dagen. Runt tolv när jag skulle med bussen trodde jag klockan var åtta och sen dess har det fortsatt i samma stil. För mig känns det som att klockan är runt tre fyra just nu men den är ju redan sex! Helt knas i mitt stackars huvud.
Har precis smällt i mig lite mat, kyckling och potatis (som ÄNTLIGEN tog slut så jag får lite plats i frysen) så nu är jag mätt och belåten. Coffe och jag har bestämt oss för att köpa godis snart också så blir en tur in till stan. GRYMT! Det här är precis en sån dag när man ska mysa ner sig med godis och film, vilket jag tänkt göra! Ska plugga lite men blir nog mest att kolla igenom anteckningarna. Imorgon är det ju fransk afton hos Ida så då kommer det massa folk dit. Kommer nog bli bra det! Vissa drar nog ut men jag struntar i det. Kan ju komma in gratis på Volym men känner verkligen inte för att vandra runt bland massa fulla studenter när jag själv är nykter och mest bara vill gå hem...
Nej, nu ska jag ta en kopp kaffe och kanske höra av mig till Coffe så jag får mitt godis någon gång!
Puss!
Så glad blir jag när jag får mitt godis!

Farbror Sjuk

Klämde in ett litet samtal med mitt lilla retard, Rebecka nu på kvällen också! Fan vad jag saknar den människan och hennes tokiga påhitt, haha.
Ska snart sova, huvudvärken är i princip borta. Känner mig fortfarande stel men kanske inte är så konstigt om jag bara legat här i sängen hela dagen. Hatar som sagt det. Men vad gör man inte när farbror Sjuk knackar på. (Insåg nu hur sjukt det där lät...farbror Sjuk kommer och hälsar på och vad gör jag, jo hoppar i sängen direkt...usch!)
Gillar kvällshumor. Den är alltid lika trevlig.
Nu ska jag nog värma lite te sen blir det till att försöka sova. Vill ju må bra imorgon!
Nattinatt!

30 år

Åh vad jag hatar att ligga hemma sjuk! Klarar inte av att bara ligga instängd här och inte göra annat än peta på datorn och sova! Enda kontakten med omvärlden jag har haft idag var några sms med Ellinor imorse, ett snabbt samtal med Erika när hon knackade på för att låna smör och en klagostund med Niklas just nu på facebook. Justja! Pratade med papi nyss också. Mina föräldrar firar 30 ÅR tillsammans! Helt sjukt! Gillar att mamma fortfarande kallar honom för sin "prins". Gulligt!
Nu ska jag faktiskt inte äta tortellini! Jag ska äta korvstroganoff, haha. Gud vad jag borde variera mig mer... Äta mer fisk. Får bli mycket fisk nästa månad helt enkelt!
Ha det!

Tortellini

Sitter och försöker få i mig lite mat men orkar verkligen inte! Äter en tortellini var femte minut typ, haha. So sad... Har inte lyckats somna än men ska slå på en film och försöka igen. Det bästa som finns är att lägga en kall fuktig trasa på pannan, funkar jämt för mig. Huvudvärken försvinner inte helt men det blir lättare på något sätt. Psykologiskt kanske?
Nej, dags att slappna av. Tror jag har spänt mig för mycket senaste tiden... Skulle behöva massage!
Puss!

Skit också.

Hej!
Mår skit. Vet inte vad som har hänt över natten men min kropp gör uppror... Har världens huvudvärk igen. Det är sån där när man knappt kan titta på skärmen för det känns som om huvudet ska explodera... Skulle ju ha en ny kurs idag men jag kan verkligen inte. Får be mina kära klasskompisar att hjälpa mig sen. Tänkte vara lite produktiv och plugga till tentan ändå, om nu huvudvärken lägger sig lite så jag slipper att bara ligga och vända och vrida på mig.
Hoppas er dag började bättre än min och fortsätter lika bra!

Nollefilm

Hej!
Ska alldeles strax gå och sova hade jag tänkt. Har kollat lite halvt på filmen men fokusen har inte varit på topp så att säga. Har lite ångest över att ha massa glas över golvet...troligen i alla fall. Jag springer runt med tofflor just nu, haha! Får se till att komma ihåg det imorgon också...
Såg dessutom på facebook att nollefilmen är på g... ÅNGEST! Okej, vet med mig att jag inte gjort något allt för galet men ändå, haha! Kan bara tänka mig! Kul ska det bli men satan vad pinsamt det kommer bli!
Nu ska jag borsta tänderna och mysa ner mig som vanligt, hihi!
Nattinatt!

Trasigt

Två glas och en skål. Detta är vad som saknas i mitt skåp numera... Lyckades först ha ner två glas som gick i krasch sen följde även en av mina skålar deras öde. Fan. Jag måste verkligen diska med känsla om jag lyckas med det!
Nu är disken i alla fall borta. Nu återstår det bara att sopa hela golvet. Nu får jag dessutom vara extra nog eftersom det säkert ligger småglas kvar någonstans. Kommer INTE gå barfota här på ett tag kan jag ju säga, haha! Ska nog dra hit en dammsugare för säkerhets skull.
Nej, nu ska jag nog fortsätta städningen! Klockan nio är det en film jag gärna vill se, mysa ner mig med mat och grejer. Härligt! Börjar inte förrän ett imorgon så får faktiskt sitta uppe en stund (inte för att det brukar hindra mig i vanliga fall...hrm...)
Ha det!

Wastin' time

Halloween närmar sig med stormsteg så just nu är jag mitt uppe i att försöka hitta en bra utstyrsel. Har ju bestämt mig för att vara docka. Ska försöka köpa ett par bra lösögonfransar. Funderar på att köpa några på tradera, det är ju billigare än i butik. Finns ju butiker på nätet också så får kolla runt lite. Är lite osäker på om jag ska ha på underfransarna med... Det kan ju vara snyggt men om jag failar kommer det se hemskt ut, haha! Men hittar jag ett par billiga så kan jag ju lika gärna testa. På partaj kostar de ju runt en hundring medan man kan komma undan med tio-tjugo kronor på tradera... Lite skillnad.
Är sjukt taggad på Halloween! Alla här i Kalmar känner nog likadant, haha. Det kommer bli grymt! Är smått orolig att man ska bli för taggad så man blir besviken. Det vore ju tragiskt. Så får hålla mig lite lugn, höhö.
Borde snart börja röja här hemma men känner mig helt motivationslös. Crap! Får hälla i mig en liter kaffe så jag knappt kan sitta still, då måste jag ju röra på mig.
Nej, nu ska jag slösa bort mer tid.

Sun. Day.

Rätt skönt att vakna upp och inte vara bakis, haha! Vaknade för någon timme sen och eftersom jag verkligen inte kan äta precis när jag vaknat är det först nu jag börjar bli hungrig. Ska nog koka upp tortellinin, hihi! Tror inte någon kan förstå hur mycket jag älskar det... Helt sjukt!
Idag blir det faktiskt städning och plugg. Har sagt att jag ska både storstäda och plugga hela helgen men nu så! Det har ju hela tiden hänt något som kommit ivägen, höhö! Allting är ju roligare än att det. Fast idag har jag så ont i kroppen igen att jag tror jag pluggar först faktiskt. Tror det är förkylningen. Vaknar och är jämt tjock i halsen, hatar det!
Nej, nu blir det mat för min del! Sen ska jag nog blöta ner en handduk med varmvatten åt min nacke. Hoppas det hjälper! Vill inte få spänningshuvudvärk igen...
Ha det fint!

Härlig lördag

Hej!
Sitter nu i min lägenhet igen. Ska alldeles strax borsta tänderna och krypa ner i sängen men först ska jag mysa med lite te.
Har haft en jättehärlig dag med Erika. Efter vår tur på stan drog vi som sagt till Giraffen och införskaffade lite ingredienser till tacosen. SÅ gott! Vi kollade på Kejsarens nya stil som vi både älskar, haha. Sen hjälpte jag dessutom henne att färga sin utväxt. Tycker att sånt är rätt kul men har alltid lite ångest över att något ska bli fel. Hade inte varit kul om det blivit världens fläck någonstans! Men det blev bra så jag kan vara lugn. Vi har mest spenderat kvällen med att spela tv-spel och prata. Det är himla skönt att ha någon att umgås med som bor så pass nära. Till exempel tog det mig bara några minuter att springa ner och byta om när jag skulle färga hennes hår. Awesome!
Är dessutom rätt nöjd. Erika tipsade om att hon köpt ett kilo (!) tortellini på Maxi och eftersom jag fullkomligt ÄLSKAR tortellini kunde jag inte motstå att köpa en påse jag med. Så nu vet jag vad jag kommer att äta resten av månaden. Jag skulle kunna äta det jämt, haha! Så jag är glad och nöjd, dessutom slipper jag svälta vilket också är positivt.
Nej, nu ska jag dricka mitt te så jag kan gå och sova snart.
Godnatt!

En dag på stan med fikapaus

Hemma igen! Har gått runt på stan hela dagen och kollat på pumps, knästrumpor och lösögonfransar. Kan inte köpa något förrän den 25e men vet på ett ungefär vad jag ska ha vilket är bra! Jag och Erika insåg till vår besvikelse att ALLA caféer stänger 16.00 här. STÖRT tidigt ju! Så vi köpte med vårt eget fika och satte oss vid vattnet. Väldigt bra idé om ni frågar mig. Mysigt var det!
Nu på kvällen ska vi käka tacos och kolla på film, jag ska dessutom färga Erikas hår... läskigt! Men blir nog bra, hoppas jag. Så nu ska vi snart iväg till Giraffen och handla lite så ska dra på mig en tröja till. Det är kallt ute nu ju! Mina stackars händer behöver vantar...
Ha det!
Bilden är lånad från Erikas facebook! Så mysigt hade vi det!

Jobbig natt

Hej!
Vilken icke bra natt jag har haft! Började känna att jag hade lite huvudvärk när jag var hos Ellinor men det var ingen fara men sen när jag skulle sova var det hemskt! Hela huvudet bankade... Så jag fick kyla ner en handduk med vatten och ha på pannan sen drack jag faktiskt lite kaffe också. Det hjälpte konstigt nog men tror inte jag somnade innan tre i alla fall!
Idag ska jag städa, plugga och träffa Erika. Ska snart hoppa in i duschen för vi ska bege oss in mot stan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Fika och kolla runt gissar jag på vilket låter rätt bra i mina öron, haha!
Nu ska jag värma på lite kaffe innan jag hoppar in i duschen. Hade knut igår så nu mitt hår rätt tovigt efter tuperingen... Kommer behöva massa balsam. Suck!
Ha en fin lördag!

Serata italiana

Hej!
Har precis kommit hem från Ellinor. Vilken rolig kväll jag har haft! Pizzan smakade gudomligt och sällskapet var inte helt fel det heller. Vi blev runt tio pers, hade tre stycken som dök upp ett tag men som var tvungna att dra sen. Vi roade oss med att prata, spela charader och pictionary. Mitt lag förlorade charaderna men vann pictionary så det var ju kul! Förstår däremot inte hur jag kan ha blivit så slut av allt det, haha! Måste verkligen ha gått in för att vinna under kvällen alltså... Nu är jag i alla fall hemma i min lägenhet som faktiskt är lite varmare. Funderar på om jag ska vrida upp lite mer eller låta det vara. Kanske blir varmare tills imorgon.
Imorgon ska de flesta ut förutom jag och Erika så vi har sagt att vi ska göra någonting! Jag hann ju inte heller städa klart allt så det måste göras också. Fick dessutom höra att Erika har förråd på vinden så borde åka upp och kolla. Men får ta det imorgon med, för mörkt och läskigt just nu!
Nu ska jag avsluta denna trevliga fredagkväll med en film innan jag somnar. Får bli Tim Burtons "Alice i Underlandet". Sist jag såg den var ju på bio med klassen! Så nu ska jag friska upp minnet lite och mysa till det här.
Godnatt!
Fyra bilder från tentaslasket 1/10. Mitt knasiga folk!

Fredagsmys på g

Mot Ellinor och PIZZA med underbara människor! Perfekt fredagsmys!

Möblerar om

Har plockat undan lite och passade på att byta ut min trasiga datastol mot en av köksstolarna istället. Fick en massa mer plats nu! Enda problemet är att jag inte har någon aning om vart jag ska göra av den gamla stolen... Kollade förrådet i källaren men det är tydligen bara för vissa lägenheter. Jag har tydligen inget förråd såg jag nu när jag kollade på kontraktet. Åh, det suger ju! Ska försöka kasta den någonstans men vart fan gör man det här? Jag kan ju inte direkt bära runt en stol genom hela Kalmar... Crap. De sopstationer jag hittat ligger ju långt utanför stan. Snart slår jag sönder den i bitar! Eller bränner upp den... Ahh ja får se hur jag ska lösa det.
Ska alldeles strax hoppa in i duschen sen måste jag handla dricka till kvällen (enbart alkoholfritt bör tilläggas!) och sen är det nog dags att bege sig till Ellinor. Vet inte om jag ska gå eller om jag ska vara lat och ta bussen ut dit. Har ju ändå 30-dagars kort. Enda problemet jag har är att jag inte vet exakt vart jag ska av så tror jag kommer gå. Dessutom är det ju sånt härligt höstväder ute! Luften är helt underbar!
Nej, nu ska jag plocka undan lite sen hoppa snabbt som attans in i duschen!
Puss, ha en bra kväll!

Okt. 14, 2011

Hej hej! Klockan börjar närma sig två och jag borde börja städa men har ont i hela kroppen. MÅSTE se till att börja träna snart så jag börjar må lite bättre.
Idag är det som sagt städning på schemat allra först. Kom in i badrummet idag och såg att en av mina krokar med massa smycken på sig har ramlat ner... Det är ju sånna där med klister så egentligen håller de inte för så mycket. Tror nog jag måste skaffa ett bättre system för mina halsband.
Ikväll är det ju pizza och sällskapsspel som gäller. Jag är verkligen taggad! Vi kommer nog bli ett rätt stort gäng ändå.
Sitter och funderar på om jag ska äta mat eller om jag bara ska göra en macka. Känner mig inte speciellt hungrig och jag kan ju överleva på två mackor fram till klockan sex... Hm... Dricker mitt kaffe först så får jag se senare hur jag gör!
Ha det!

Docka

Har suttit och kollat på lösögonfransar och linser till halloween. Är lite tveksam till linserna. Visst vore det grymt att förstora iris lite så man verkligen ser ut att ha dockögon men samtidigt så är det dyrt och jag vet inte hur mina ögon kommer reagera eller om jag (speciellt med min tur...) tappar dem. Meningen med dockgrejen var ju att spara pengar så nu ska jag försöka hålla mig till det också! Ska endast köpa lösögonfransarna (STORA som satan hihi!) sen får jag se om jag kanske även köper knästrumpor. Tänkte ta min rosa tyllklänningen men det känns så sött och gulligt. Har inte bestämt mig om jag ska vara "god" eller "ond" docka... Hm... roligare med ond, speciellt under halloween... Får se!
Nu ska jag snart sova, ska hinna städa och handla inför kvällen hos Ellinor. Tur att vi är en sån kreativ klass att vi hittar på sånt här, haha! Hade dött av att sitta hemma imorgonkväll!
Nattinatti!

Sömn är underskattat

Fan. Somnade IGEN! Hann i alla fall se klart filmen den här gången... Skulle "bara" sova en kvart till sen vaknade jag för en halvtimme sen. Hur lyckas man? Ska köra på Lovans stil och bädda sängen så jag inte rör den.
Nu är det dags för måltid nummer 2. Det blir förvånande nog KORVSTROGANOFF! Äter det som en tok nu men det är gott och billigt så vad gör det. Känner att min hals krånglar så ska försöka hålla mig varm nu. Det är ju så kallt om kvällarna i lägenheten! Blir tokig. Vet att jag inte är den enda med det problemet. Dumma Kalmar hem borde slå på värmen. Det är ju kallt ute nu! Insåg att jag börjar frukta inför vintern. Kommer ju vara ISKALLT! Usch.
Ska nog slå på en film till och äta, sen ska jag plugga lite så jag inte har panik sen när det närmar sig omtenta. Imorgon blir det till att städa lägenheten, HELA lägenheten. Haha, hela 19,1 kvadrat... How sad.
Nej medan jag väntar på riset som enligt mig alltid tar för lång tid på sig ska jag ladda upp lite bilder på facebook. Slänger nog upp några favoriter här med för den delen!
Puss!

Perfection

Hemma igen efter en eftermiddag med redovisningar. Det gick rätt bra för min del, fick en del bra kritik så jag är nöjd!
Sitter just nu och väntar på att hamburgaren ska bli klar. Är galet hungrig! Idag ska jag inte göra någonting utom att plocka undan här hemma. Har ju helg nu, underbart! Imorgon är det dessutom italiensk afton hemma hos Ellinor med massa folk vilket kommer bli kul som satan. På onsdag nästa vecka är det fransk afton hos Ida. Vi kommer nog ha en hel del temakväller framöver vilket är bra så man inte bara sitter hemma och ugglar. Jag blir ju så sällskapssjuk när jag är hemma ensam hela dagen! På lördag däremot måste jag sitta hemma och plugga.
Nu ska jag nog kolla på Star Wars. Wiho!
Ha det gött!

Frustration

Kul att Indesign har hängt sig..tur att jag sparade för inte allt för längesen... Frustrerande! En positiv sak är att jag slipper ta tåget eller bussen imorgon utan kan samåka med de andra som hade plats över i bilen. NAJS! Så nu kan jag sova ut imorgon.

Brist på koncentration

Men usch för mig! Håller på med tusen andra saker samtidigt som jag jobbar med uppgiften vilket gör att det tar en jäkla tid. Det är så mycket annat som lockar. Kan ju ta ett knasigt exempel; jag gjorde en sminkning inför halloween då jag funderar på att vara docka. Var det för två år sen ungefär med Amina men den kvällen slutade inge bra för min del. Så nu kör jag på det igen och hoppas att den här halloweenhelgen blir bättre! Ska inte vara lika snäll docka heller. Anledningen att jag ens ska vara det är för att jag inte orkar spendera en förmögenhet på en dräkt. Istället ska jag bara köpa lösögonfransar och kanske ett par knähöga strumpor i olika färger. Har nog ett par svarta strumpbyxor som redan är trasiga någonstans med som man kan förstöra mera. Det ska ju trots allt vara liiite läskigt!
Nu är det inte långt kvar tills jag är klar med uppgiften men koncentrationen sviktar och jag vill hellre slå på en film och mysa men fan ska bli klar nu ju!

Black Swan

Slut i ögonen av koncentration! Sitter och fokuserar helt på uppgiften vilket gör att ögonen får jobba extremt mycket eftersom allt är svartvitt och jag försöker se nyanserna mellan varje färg. Har i alla fall kommit en bit på väg!
Nu ska jag nog göra lite mat så jag orkar ett tag till!
Lägger nog upp den färdiga bilden sen!

Somnade

Hej igen!
Jag var till stan och köpte frimärke, kom hem, käkade, slog på en film och somnade så klart! Tänkte kolla på första Star Wars filmen (hihi nörd) men var så trött att jag totalt stängde ner. Vaknade för ett tag sen så nu ska jag dricka kaffe och jobba med affischen tills imorgon. Börjar inte förrän ett men måste troligen åka in tidigare för att skriva ut allt.
Nu ska jag, som så många gånger förr, fixa kaffe!

Trött

Uppgiften igår tog längre tid än jag trott så kom inte i säng förrän halv fyra (!) och klev upp igen runt halv åtta. Sov inte heller så djupt under de få timmarna utan vaknade hela tiden. Så idag är jag helt slut! Ska få i mig lite mat, handla frimärke bland annat och sen plugga när jag vilat upp mig lite. Vet att jag inte jobbar bra alls när jag är så här hungrig och trött...
Nu ska jag samla ihop mina saker och bege mig iväg...igen. Men sen ska jag hem och kolla på en film innan jag tar tag i arbetet. Nu vet jag i alla fall hur och vad jag ska göra.
Puss!

Disneykväll

Vilken härlig kväll jag har haft! Har spelat tv-spel, ninja turtles oh yeah med Ellinor och vi kickade ass så klart. Sen dök även Erika och Ida upp och spelade lite. Helt oväntat övergick kvällen till disney-kväll med varma mackor och lite godis. Vi kollade på Aladdin, gud vad längesen jag såg den! Älskar disneys filmer! Vi var som små barn igen allihopa haha.
Har dessutom bokat in en pizza- och spelkväll på fredag med samma gäng plus dem som känner för att haka på hemma hos Ellinor. Nu blir det inte tv-spel utan gamla hederliga brädspel och frågesporter. Kommer bli grymt!
Nu ska jag jobba med lite uppgifter sen ska jag krypa till sängs. Får klunka i mig kaffe för att orka, är lite smått sömnig faktiskt...
Nattinatt!
"FENOMENAL KOSMISK KRAFT! ..på en pytteliten bostadsyta" - Anden i Aladdin. Tycker det passar rätt bra in på oss studenter som bor så smått.

Check, check, check!

Hej!
Hemma igen och väntar på att riset ska koka klart. Har gjort allt jag skulle göra idag, förutom uppgiften då då men det kommer! Hittade lite läckra lösögonfransar när vi gick runt och tittade. Börjar få en bild i huvudet hur jag ska se ut på Halloween. Great!
Ikväll blir det tv-spelskväll och varma mackor hos Coffe, helt underbart! Hade ju tänkt låsa in mig och bara jobba, jobba, jobba men insåg att jag troligen inte kommer orka i alla fall så kan lika gärna göra det när jag kommer hem.
Nu ska jag kolla riset, är så huuungrig!

Mot stan

Redo för några timmar på stan! Hörs senare!

Tisdag 11 oktober

God förmiddag! (Om det nu fortfarande är det..har dålig koll på sånt!)
Sitter och lyssnar på gamla Robyn låtar. Har ett minne av att jag mimade till dem här när jag var runt fyra-fem år i vardagsrummet på Ostronvägen där vi bodde innan vi flyttade ut till Fors. Haha! Hon är fortfarande grym ju!
Idag blir det ett stopp hos Kalmarhem, sen ska jag gå en stund på stan med Calle och hans kompis Mikaela. Ska hinna med att handla också så jag kan göra den där förbannade maten någon gång, haha! Sen avslutas nog dagen med att arbeta med uppgiften.
Det är min plan för dagen. Har dessutom turen att det är himla fint väder ute. Älskar hösten när det är så här! Gårdagen var INTE rolig däremot. Men nu skiner solen och jag mår prima!
Nu måste jag hoppa in i duschen så jag blir lite fräschare också, haha.
Ha det!

Jobbar på

Har suttit med uppgiften som går ut på att göra en film affisch enbart med hjälp av typografi. Så har suttit och försökt få till en bild till Black Swan som är filmen jag valde. Jäklar vilket jobb men det är himla kul att se framstegen! Okej, nu har jag inte kommit så långt men snart så! Sitter nog med den imorgon också. Men har en del ärenden att göra först. Ska bland annat skicka iväg papprena till försäkringskassan så jag får bostadsbidrag. Vore ju inte helt fel med lite mer pengar i månaden...
Funderar på att ge upp snart och gå och sova. Är ju ledig imorgon men vill gärna vara pigg så jag orkar med allt som ska göras.
Nattinatt!

Knaskalas

Somnade så blev inget handlande vilket innebär att det inte heller blir någon korvstroganoff förrän imorgon. Ska värma på nudlar nu bara så jag får i mig någonting.
Har suttit och skypat med mamma i nästan två timmar nu. Hon är ju bra knasig! Pratade om allt mellan himmel och jord, det är så himla härligt att kunna prata med mamma om allt. Har alltid gjort det i stort sett. Hade väl en period där när jag var lite tonårsrebellisk men det gick över rätt fort, haha! Så nu känner jag mig betydligt mycket bättre än innan. Ska försöka skypa med syrran imorgon eller någon dag. Hon är också en sån person jag pratar om allt möjligt med. Tur att jag har en sån bra familj! Älskar dem allihopa!
Knasfamilj man har!
Det blev inte mycket plugg heller men ska sätta igång så fort jag käkat. MÅSTE bestämma mig för en grej och köra på det. Jag har liksom inte tid till att vela för mycket.
Nu ska jag lägga i nudlarna, slänger kanske in ett inlägg igen senare inatt om jag känner mig själv rätt!
Ha det!

Monday again

Hej!
Kom nästan precis hem från skolan. Mår bättre idag i alla fall, behövde nog verkligen sova ut. Sov ju hela dagen efter att jag kommit hem!
Idag hade vi redovisning vilket jag tycker att min grupp klarade förvånansvärt bra för att ha spenderat så lite tid ihop, haha! Sen var det film om Helvetica. Har inte tänkt på att den finns ÖVERALLT verkligen! Lite intressant så där på eftermiddagen.
Nu är jag hemma och ska nog iväg och handla snart. Behöver mjölk, bröd och kanske matlagningsgrädde till korvstroganoffen som ska lagas till kvällen. Måste äta upp löken och allt innan det blir dåligt ju! Förutom att handla och laga mat ska jag sätta mig och skissa till uppgiften som ska redovisas på torsdag. Lägger nog upp det färdiga arbetet här sen. Jag har dessutom en skypeträff med min mor ikväll när hon kommit hem! Mys!
Nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla på Family guy under täcket innan jag tar tag i det här!
Puss!

Ingen ork kvar

Vaknade för en timme sen och har fått i mig lite mat. Känner att jag just nu är helt slut både fysiskt och psykiskt. Det blev mycket nu, för mycket. Inte bara skolan utan allt. Det här är nog första gången sen jag kom hit som jag verkligen, verkligen vill hem till familjen. Ska försöka se till att åka hem över allhelgona helgen om min ekonomi tillåter. Kommer behöva vila lite efter den här månaden. Vet att jag är galet trött just nu och det har varit en lång helg. Jag har verkligen haft det trevligt den här helgen men gårdagen och den här morgonen tog på krafterna. Ska ladda om nu. Har insett att jag måste börja ta hand om mig själv bättre.
Imorgon är det skola igen och har dessutom redovisning. Grupparbetet är lite i kaos just nu för oss men vi ska fixa upp allt på bussen imorgon. Tur att man har sånna härliga klasskamrater ändå! Vad skulle jag ta mig till utan dem? Sen blir det nog till att faktiskt börja läsa dessa förbannade böcker igen. Frustrerande! Fast hade inte läst alla rakt igenom så får göra det den här gången. Som tur är har jag alla anteckningar både i skrivboken och på datorn.
Nu ska jag göra klart lite uppgifter som ska lämnas in sen ska jag sova (igen...)!
Nattinatt, ha det bra!

Helgen

Hej!
Herregud vad jag är trött! Har bara sovit två timmar inatt.
Drog till Pukeberg runt två igår och började med att lyssna på massa folk som pratade. Det var mest inriktat mot designdelen så jag kände att det inte var så relevant för mig vilket var trist. Men kan trösta mig med att maten var GRYM! Buffé med potatisgratäng, kyckling och rostbiff och annat. Så sjukt gott! Plus gratis öl till det. Gratis är gott men det där var underbart. Fick till och med ostkaka efteråt! Vi hängde ett tag på pukebar men eftersom jag blev övertalad att hänga med till sjukan så stannade vi inte länge. Drog dit med Niklas och Ellinor men de andra dök upp under kvällens gång. Hade en bra kväll där faktiskt! Resten av natten/morgonen var kaos och jag ska inte gå in nå närmare på det här känner jag. Inget allvarligt, jag mår bra haha!
Hade lite kaos och förvirring kring tentaresultatet också som hade kommit upp. Kollade på kvällen utanför sjukan med hjälp av Nikolinas mobil och då hade jag godkänt men troligen hade det blivit något knas med telefonen så den visade inte min sida. Vart såklart glad att jag hade klarat mig så fick en smärre chock imorse när jag kollade på datorn här hemma och jag inte hade klarat mig... Knas! Så nu blir det omtenta för min del. Kanske är lika bra, känner att det inte riktigt satt allting. Men tentan är inte förrän i slutet av oktober så har ett tag på mig att plugga lite till. Kanske har hunnit smälta allting nu så det går lättare att ta in. Hoppas jag i alla fall! Jag är åtminstone inte ensam så det är ju tur!
Idag har jag varit duktig och hjälpt några från klassen att städa efter festen på Pukeberg igår. Reklamettorna hade ju fått i uppgift att städa vilket jag känner att vi fick reda på lite sent och det har varit en del diskussioner kring det men nu är det städat i alla fall! Åkte in redan tjugo över tolv och kom precis hem. Nu är jag helt slut! Ska slå på en film och halvsova. Sen ska jag ta tag i lite uppgifter vi har till nästa vecka. Vill inte halka efter någonting nu när jag har omtentan också.
Nattinatt säger jag bara!

Gråa halsdukar

Goddag!
Vaknade för kanske en 40 minuter sen men har mest bara legat i sängen och druckit kaffe medan jag petat på datorn.
Idag blir det Pukeberg mellan tre och framåt. De är ju fest där men som sagt känns det som att många kommer dra tillbaka in till Kalmar. Det är någon spelning på Sjukan som vissa vill gå på. Får se om jag hakar på eller om jag skiter i det. Känner dessutom att min hosta börjar krångla igen så idag blir det varma kläder och kanske till och med min ökända gråa halsduk som följt mig genom en stor del av gymnasiet! Den är grym, älskar den!
Innan jag tar bussen ut till Nybro måste jag äta och plocka undan det sista. Hann inte allt igår eftersom jag var tvungen att duscha men det går fort att få undan.
Ha en fin lördag!

Mario kart

Hej hej!
Har legat och kollat på Sagan om de två tornen nu såhär mitt i natten. Kom hem från Wictor runt tolv. Jag och Coffe blev medbjudna dit istället så vi var ett större gäng som spelade. Himla kul! Jag vann till och med en omgång, men måste erkänna att det var en stoor del tur också haha! Med andra ord har jag haft en bra fredagkväll.
Nu är jag rätt slut. Ska dessutom iväg till Nybro imorgon. Pukeberg (där jag pluggar) firar ju 10 år så då ska jag dit och kolla runt lite, äta gratis mat (citerar mig och Coffe: "Gratis mat är bra mat!") och hänga lite med pukebergarna. Blir lagom syssla för en lördag. På kvällen är det dessutom fest där ute men får se hur många som stannar. Det ryktas om att många vill till Sjukan istället. Jag som då inte har råd får uggla hemma. Men tror det blir rätt bra, har en del grejer att fixa. Hakar väl på de andra om de inte ska någonstans med massa inträde och sånt kul. Får se helt enkelt!
Nu så måste jag sova om jag vill komma upp imorgonbitti!
Ha det fint! Godnatt!

Lugn fredag

Hej!
Fredag igen, helt galet. Tiden går otroligt fort här i Kalmar!
Idag var det skola från nio men fick sluta redan kvart i elva. Drog hem med bussen halv tolv och käkade. Sen var ju tanken att jag skulle jobba med lite uppgifter, diska och städa men somnade... Not good! Så nu gäller det att jag tar tag i det här om det ska bli av överhuvudtaget!
Kvällen kommer bli lugn för min del. Har inte mycket pengar att leva för alls så löser det genom att dra hem till Coffe och spela tv-spel hela kvällen, haha! Var ett tag sen jag spelade. Tror senaste gången var hemma hos Tessan och Roy. Det är i alla fall galet kul med spelkvällar! Synd bara att jag inte har råd att köpa pizza, då hade kvällen varit optimal. Men med min budget blir det nog något från kylen här hemma. Har en del mat bunkrad så ska försöka slänga ihop något. Enda problemet är om jag måste frysa in... Har inte all världens plats i mitt lilla frysfack. Suktar efter min (okej, min och min är det ju inte men jag är grym på att laga det...) korvstroganoff! Men blir ju så fruktansvärt mycket mat om man ska göra det. Fan...Kom precis på att jag inte har mjölk heller... Där sket sig den planen. Får bli kyckling med ris eller något. Har insett att man blir extremt kreativ när det gäller mat nu när man är student. Insåg precis att jag kan göra kyckling med soltorkade tomater och grädde med ris. Har massa rester så lika bra att det tar slut!
Nu ska jag klunka i mig en stark kopp kaffe så jag hittar lite energi!
Ha det!

Huvudvärk

Usch vilken dag! Vaknade runt elva med en förödande huvudvärk och den har inte gett med sig än. Har enbart ätit lite ris och korvstroganoff idag och nu har jag laddat upp med lite tröstchoklad. Ska slå på Sagan om Ringen och vara lite smånördig. Fortsätter på gårdagens tema, hihi! Känner mig lite nördig och ensam men va fan gör det!
Imorgon är det skola mellan 9 och 12. Ska hinna med att ta mig till stationen och fixa busskort. Var faktiskt duktig och gick dit idag TROTS huvudvärken men mitt kort ville inte som jag ville. Knas. Så får ta ut pengar imorgonbitti och fixa det då. Drygt som satan!
Ha en bra kväll!

The Nerd

Vilken liten nörd jag är! Har legat och kollat på Batman & Robin nu på kvällen/natten. Blev nästan lite nostalgisk eftersom jag och syrran brukade kolla på den tillsammans när vi var yngre.
Har inte gjort mycket annat sen jag skrev sist. Är helt slut i kroppen men huvudet är klarvaken. Så himla irriterande, hade samma problem igår. Jag har verkligen svårt att somna trots att jag är trött. Too much on my mind gissar jag på!
Börjar få en irriterande huvudvärk också bara för att allt ska bli så illa som möjligt för mig nu när jag tänkt sova. Har inga huvudvärkstabletter så får dricka massa vatten och härda ut.
Uma Thurman som Poison Ivy i filmen. Sån grym halloweenkostym det skulle va om jag hade färgat håret...attans! Men får vänta ett tag till...
Nattinatt!

Sova

Oj oj oj, säger jag bara! Jag har legat och sovit i sängen sen klockan sex. Jag visste ju att jag var trött men SÅ trött hade jag ingen aning om att jag var... Vaknade någonstans där runt halv åtta men lyckades somna om igen innan jag kom ur sängen. Nu fundelurar jag på om jag ska diska eller liknande eller om det är värt att göra det imorgon istället när vi är lediga. Blir troligen imorgon så som jag känner mig. Död med andra ord.
Innan jag deckade så fick jag reda på att syrran tatuerat sig. Vi pratade om det hon och jag senast jag var hemma. Så nu blev jag ju så klart ÄNNU mer sugen på att göra min. Har dessutom bestämt vad och vart. Men har diskuterat det med några så får se hur det stället egentligen funkar. Men skulle vara grymt! Annars får jag hitta en back up.
Nu ska jag nog slå på en film och hoppas på att jag fortfarande är sömnig efter den så jag kan sova något alls inatt!
Puss!

Onsdag 5 oktober

Hej!
Kom precis hem från skolan. Är trött som ett as och tankarna tar aldrig slut.
Kvällen kommer spenderas precis här, i min väldigt omtyckta säng! Vissa ska ut men var varken orkar eller har råd. Ska ta det lite lugnt på festfronten framöver hade jag tänkt. Får helt enkelt roa mig med annat!
Nej, nu ska jag slå på en film och halvsova för jag är helt död!
Ha det gött!

Pukeberg, klockmagasinet

Hej!
Idag var första dagen i Pukeberg. Det är verkligen härlig miljö där ute men satan vad tomt det kändes! Var ju bara vi ettor så man kände sig lite ensam, trots att alla i klassen trängdes i klassrummet och i fåtöljerna. Men men, snart dyker både tvåorna och treorna upp så det blir nog bättre då!
Gick nio till tre-fyra idag. Skulle ju egentligen gått till fyra men vi jobbade med en uppgift som blev klar så kunde hinna med en tidigare buss hem! Väl hemma har jag bara käkat, kollat på The big bang theory och sovit. Somnade runt sex och vaknade av att Coffe ringde mig runt sju. Vi ska nämligen köpa kaffe och ha att brygga ute i Pukeberg. Så nu får jag RIKTIGT kaffe! Lyckan!
För övrig ligger/sitter jag i sängen och käkar Pez. Hade lite godis kvar från gårdagen. Så underbart det var att ha det i väskan idag!
Ska försöka hitta energin till att laga maten till morgondagen. Vi har ju bara en godisautomat ute på skolan...så om man glömmer mat måste man gå till Statoil eller Preem för att handla mat. Saknar lite caféet ute vid Kalmar nyckel. Men så länge jag inte glömmer så. Kommer ju hända garanterat, det är ju trots allt mig vi talar om...
Nu ska jag vara allmänt seg här hemma. Borde lägga mig tidigt så jag orkar allt imorgon. Skisskursen starta så jag går från nio till sex.
Ha det!
(Skolan)

Birthday

Hej!
Nu är man alltså nitton år. Känner ingen skillnad än i alla fall. Kanske börjar få gråa hår? Höhö...
Gårdagen var grym! Hade tentaslask hos Coffe med massa från klassen. Riktigt kul! Krånglade lite med att fixa biljett till Popidyll men tack vare Coffe som är så grym fixade vi in oss ändå. Fick faktiskt stå på en riktig VIP-lista den här gången, inte illa alls! Spenderade kvällen med att umgås med massa folk, dansa lite lite. Var inte riktigt ett dansställe på det sättet men kvällen var lyckad ändå! Dem från klassen sjöng för mig vid tolvslaget. De är ju för goa hela gänget!
Idag har jag käkat pizza med Coffe, Amanda och Calle. Efter det köpte vi godis (hittade massa "gammalt" godis, sånt man åt när man var liten! Var helt till mig!) innan jag och Coffe drog hem till honom och de andra två drog hem till Nybro. Vi kollade på Who framed Roger Rabbit. Vilken nostalgitripp den här dagen har varit! Har haft en jättefin födelsedag, men nu är jag helt slut!
Ska göra korvstroganoff för imorgon har jag min första lektion i Nybro! Tar bussen runt åtta imorrn och slutar fyra så är nog hemma fem. Behöver sova så jag har lite energi...
Tack för alla gratulationer och alla fina ord!
(Det kommer komma upp bilder från gårdagen snart också.)
Nu ska jag hacka lök och paprika så jag får maten gjord någon gång!
Puss, ha det bra!

Hatten

Här är hatten jag glömde hemma sist!

Fint paket

Hemma igen! TENTAN ÄR ÖVER! Jag tror jag klarade det men man vet ju aldrig. Kanske klantade till allt totalt, men det visar sig till slut. Tills dess ska jag inte oroa mig allt för mycket.
Ringde och pratade med mamma om hur det gick och fick dessutom reda på att paketet jag hade liggandes på Pressbyrån innehöll en liten present också. Så då var jag bara tvungen att hämta ut det direkt! Dels skickade de med min hatt som jag glömde hemma senast. Men jag fick också med ett presentkort på HM så ska dra dit snart och shoppa loss lite! Helt underbart, vilken tajming...Nu kanske jag kan hitta något att dra på mig ikväll.
Kan dessutom berömma min mamma för hur duktig hon är på det här med paket. När tjejen på Pressbyrån kom ut med paketet säger "Oj vilket fint paket det var!" varpå jag tittar upp och ser en svart rund låda med silver band. Älskade mamma! var ungefär det första som ploppade upp i huvudet. När jag sen öppnade paketet hemma så hade hon lagt i rosor i lådan runt hatten. Det var ett riktigt lyft för den här dagen! Tentaångesten är som bortblåst. Är så glad att jag har sånna otroliga föräldrar!
Nu ska jag ner på stan och shoppa, shoppa, shoppa! Funderar på att köpa något enkelt att äta eftersom jag måste diska innan jag kan göra något överhuvudtaget med min spis... Är så hungrig att jag måste äta så det är mitt enda alternativ. Om jag inte står emot hungern men nej. Finns inte på kartan.
Ha en fin lördag för det ska jag ha!