Den är här!

Hallå!

Kom precis hem från skolan där jag har roat mig med att arbeta med uppgiften som ska redovisas imorgon. Allt blev väl helt okej men känns som att jag gärna jobbat mer med det för att få det riktigt bra. Ska snart iväg igen eftersom en av mina väskor har kommit! Woho! Lycklig Alexandra vars kväll blev betydligt roligare nu.

Snart helg också ju. Fredagen bjuder på fest, Coffes vän fyller år ska ska iväg och fira på puben. De har hyrt nedervåningen så kommer nog bli grymt! Enda grejen är att det är "hillbilly"-tema och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Panik. Men får väl rota i min garderobs mörka vrå och försöka hitta något som kan funka.

Nu ska jag klä på mig lite, är så fryssen hela tiden. Fast nu börjar det banne mig vända!

Ha det bra!

Slänger in en bild från vår tjejkväll också.


Fyra år av 28 januari

28 januari, 2010: 

John Mayer och semlor

När jag kom hem gjorde jag i ordning mackor, oboy och tog fram semlan ur kylskåpet. Sen slängde jag mig på soffan med mitt duntäcke och bara njöt av meningslösa komedier fram tills det var middag. Åt inte så mycket, min käke gör sååå ont! Vill inte ringa tandläkaren. Fan.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på John Mayer. Det har ju varit mycket reklam om honom på tvn så nu bestämde jag mig för att lyssna lite. Riktigt fina låtar måste jag säga. Gillar att det är lite countrysound ändå...Lite lite bara.
 
Nu väntar städning. Mamma håller på att bli tokig. Förstår inte varför hon skriker på mig att jag inte kommer hinna städa för att jag sitter här och bara ska skriva ett inlägg när hon planerar att sitta framför tvn den närmaste timmen? Skum kvinna det där.
 
28 januari, 2011

Inte dåligt du!

Har lyckats läst ut en bok på 300 sidor på en kväll, inte dåligt om jag får säga det själv! Nu väntar sängen och sen är det fredag. Yum yum säger jag bara. Tror dessutom den här helgen blir kanonbra! Mycket trevligt när man har sån känsla. Det gillas.

Nu ska jag sluta skriva och jobba på att somna. Ska dessutom försöka att inte försova mig som jag gjorde imorse. Oops...

Nattinatt! ♥
 
28 januari, 2012

Match och matlagning

Hej hej hej!
 
Kom nyss tillbaka från matchen. Måste erkänna att jag från början hade noll intresse för vad som hände på plan men ju mer tiden gick desto mer började man komma in i det. Jag stöttade Tilde och hennes vänner så hejade på bortalaget. Svek Kalmar men ibland kan det vara så! De vann i alla fall så kändes ju bra när det bara varit jag och Tilde på hela läktaren som hejat på dem. In your face!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig iväg till Coffe. Vi ska laga mat hur nu det ska sluta. Får se vad som ska lagas. Jag känner mig inte direkt kreativ men tillsammans borde vi ju komma på något gott!
 
Jag nämnde ju att jag och Tilde busat lite igår. Vi var lite spontana och bestämde oss för att färga håret. Så nu är man rödtott! Har ju pratat om att färga håret i en evighet nu så nu är det ju ÄNTLIGEN gjort. Blev lite kopparaktig röd färg. Ljuset på bilderna kanske inte gör håret rättvist men ni fattar grejen åtminstone.
 
Ha det gött!
 
28 januari, 2013

Kaffe på stan

Hallå!

Ska snart göra mig i ordning och möta upp Coffe. Det blir en fika på stan. Jag känner att jag behöver komma ut efter att ha legat hemma i stort sett hela dagen igår. Ska försöka hitta energin att skriva rapporten också. Så lite kaffe och mys blir nog kanon!

Imorgon är det lektion igen så jag känner att jag måste komna en bit innan dess... Panik! Har fortfarande ingen aning vad jag ska skriva om så ska försöka hitta något nu. 

Dags att försöka se lite levande ut. Ha det!

 
 
Detta är fyra uppdateringar från samma dag fast olika år. Roade mig med att gå igenom arkivet lite medan jag höll på och stöka runt. Rätt spännande ändå att jag faktiskt har lyckats uppdatera samma datum varje år! Woop, woop, guldstjärna till mig.
 
För övrigt har jag bara petat runt med bloggen och inte gjort en enda grej jag sa att jag skulle göra. Därför är det nog dags att börja skissa och grejer nu.
 
Puss ♥

Lagar mat och annat skoj

Hej!
 
Håller på och lagar mat. Vi slutade tidigt idag så hade tänkt att få lite gjort men energin finns bara inte där. Förhoppningsvis blir det bättre med mat i magen. Ska försöka komma igång med att omdesigna en förpackning som är så satans ful. Imorgon är jag ledig men funderar på om jag inte ska ta mig in till skolan ändå så jag får något gjort... Får se! 
 
Fick hem min plånbok idag också, yey! Äntligen får alla korten plats och jag har återigen ett fungerande myntfack. Det har varit smått jobbigt att handla eller ens ha lösa pengar på sistone med en plånbok som håller på att falla sönder. 
 
Nej, dags att återgå till matlagningen.
 
Ha det! ♥

Under konstruktion

Bloggen är under konstruktion. Kaos. Men snart så!

Kaffe på stan

Hallå!

Ska snart göra mig i ordning och möta upp Coffe. Det blir en fika på stan. Jag känner att jag behöver komma ut efter att ha legat hemma i stort sett hela dagen igår. Ska försöka hitta energin att skriva rapporten också. Så lite kaffe och mys blir nog kanon!

Imorgon är det lektion igen så jag känner att jag måste komna en bit innan dess... Panik! Har fortfarande ingen aning vad jag ska skriva om så ska försöka hitta något nu.

Dags att försöka se lite levande ut. Ha det!


Inget vettigt

Hej!

Ligger utslagen på min säng och kollar på En prinsessas dagbok. Gårdagen var trevlig men slutade tidigt på grund av lite olika anledningar. Drog hem till Coffe och sov där. Väldigt skönt! Vi beställde dessutom pizza och kollade på film idag.

Har inte gjort något vettigt alls idag men vad gör det, det har varit riktigt skönt!

Nu ska jag fortsätta göra ingenting.

Puss!


Californication

Hej hej!
 
Jag kom hem från Coffe för en stund sen och har roat mig med att betala mina tradera vinster. Längtar verkligen tills jag har dem nu! 
 
Gårdagen var lugn och skön. Vi lagade fläskfilé med klyftpotatis och Coffe gjorde en riktigt god sås till allt. Vi kollade på film och avslutade kvällen med att spela spel. Väldigt skönt att få ha en kväll ihop och bara vara. 
 
Idag däremot är det andra bullar! Kvällen bjuder på festligheter. Det blir bowling, drinkar och allmänt skoj! Enda problemet är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig! Panik! Vill egentligen ha mina nya byxor men eftersom skorna jag köpte är så plana under så kan jag inte ha dem ikväll utan att halka och slå ihjäl mig. Stövlarna jag har är passar inte så jättebra ihop med de byxorna heller... Sicka problem man har! Ja, ja, något måste jag väl hitta på. Har köpt vodka och kahlua till kvällen också så nu blir det white russians all night, sååå sjukt gott säger jag bara!
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Californication (Coffe har fått mig att fastna helt för den serien...) och sen är det nog dags att börja fixa lite lunch. 
 
Puss ♥
 

Som en smäck

Hej!
 
Åh, lyckan när alla kläderna (inklusive skorna som jag var säker på skulle sitta hemskt när jag såg dem) sitter som en smäck! Har dock inte vant mig vid hur jag ser ut i de burgundy-färgade byxorna. Modellen är rätt annorlunda mot vad jag brukar ha på mig. Har ju enbart vanliga jeans i stort sett och dessa är mer lösa. Dessutom verkar det som att jag kommer få ena väskan i alla fall inom lite mer än en vecka. Gött!
 
I övrigt så har huvudvärken i stort sett lagt sig, ska ta med mig en tablett till Coffe utifall att det slår till igen. Men har orkat med att plocka undan här hemma precis. Det är så grymt jobbigt med all snö nu eftersom jag får snö under skorna och lyckas dra med mig massa grus in i lägenheten. Jag som inte har så stort heller lyckas ju få små korn överallt. Ska dra med sopen så får det vara bra för ikväll. 
 
Nu ska jag duscha och byta om innan det är dags att dra över till Coffe.
 
Mina inköp.
 
Puss ♥

Ingen stress?

Hej!
 
Det är fredag och jag är ledig. Känns nästan lite konstigt att inte stressa ihjäl sig över något. Har en del att göra men inget som stressar upp mig särskilt fruktansvärt. 
 
Planen för denna dag är att plocka ihop här hemma. Ikväll ska jag hem till Coffe och käka middag bland annat. Blir helt enkelt en lugn fredag. Ska spara på krafterna tills imorgon! 
 
Fick dessutom mitt paket från Nelly idag också! Men ska bara försöka ta mig iväg och hämta ut det också. Termometern visar på -16 just nu så känner mig inte jättepepp på att ge mig ut. 
 
Jag har dessutom dragit på mig världens huvudvärk som dränerar mig på all energi. Men har tagit en värktablett och ska börja fixa lite lunch så det borde nog gå över snart.
 
Hörs sen! ♥

Min

Min, min, min inom en snar framtid! ♥

New in

Hej igen!

Har precis införskaffat en ny plånbok och en väldigt vacker väska. Plånboken köpte jag bara på Nelly och väskan bjöd jag på på Tradera. Den är helt ljuvlig! Sitter och väntar på att få vinna en till väska som är ännu mer underbar... Hoppas hoppas! Detta är vad som sker när jag har tråkigt.
 
Kär! ♥ Nu lääängtar jag verkligen tills jag har allt nytt. Omnomnom!
 
Puss! 

Lady of Hay

Hej!

Ligger på min säng och läser lite ur min favoritbok som jag fick i julklapp. Har knappt haft tid att läsa nu på slutet så det känns helt underbart att ens kunna göra det. Vi slutade väldigt tidigt idag vilket var skönt! Har fått i mig lunch och ska nu ta det lugnt ett tag innan jag börjar diska och plocka här hemma.

Är dessutom ledig imorgon så nu är det långhelg som gäller! Ser verkligen fram emot lördagen nu, det känns som att energin börjar återvända efter all stress. Äntligen säger jag bara!

Nu ska jag läsa lite till, är helt förtrollad av denna bok. Var kanske sju, åtta år sen jag läste den senast.

Ha det bra!


Lill-lördag och fullpackat kylskåp

Hallå hallå!
 
Har gosat ner mig sängen. Är mätt och belåten efter att tryckt i mig en gigantisk tortilla! Jag och Coffe tog en sväng till Giraffen och handlade lite. Kom hem med findricka (Kahlua bland annat så jag kan göra white russian!), en flaska vin, maaaaaassa mat och ett stort skissblock. Vägen hem var lång vill jag meddela. Fick stanna tusen gånger och Coffe bara garvade åt mig, haha! Men åh så värt det känner jag nu. Kylskåpet är återigen överfullt och jag slipper skrapa ihop till en måltid. Unnade mig alltså tacos ikväll och ett glas vin. Det är ju trots allt lill-lördag.
 
Kan ju också berätta att söndagskvällen blev riktigt lyckad! Vi käkade på Ernesto. Det kan vara det godaste jag ätit ute på väldigt länge. Vi satt och bara njöt! Efter middagen drog vi hem till mig och myste med film. Perfekt firande enligt mig! ♥
 
 
Imorgon är det redovisning och sen är denna vecka över för min del. Ska fokusera på portfolio kursen som började igår tänkte jag. Till helgen blir det party med brudarna, bland annat bowling. Woho! 
 
Nu ska jag bara njuta av att göra ingenting och slå på en film, sen sova! Är helt slut. 
 
Puss ♥

Ett år senare ♥

Hejsan hej!
 
Kom precis hem från Coffe. Vi drog ju som sagt till Pipes igår. Väldigt trevlig kväll som avslutades i soffan hemma hos Coffe kollandes på Hotel Transylvania, haha! Helt okej film om man var så slut som vi faktiskt var. 
 
Idag ska jag roa mig med att skriva texten till min workbook och sen är det bara att göra sig i ordning och gå ut och äta. Mys! Jag hoppas maten är god, har fått höra att det är riktigt bra där så det ska bli spännande att få se om det stämmer. 
 
Kursstart imorgon också. Känner att den här terminen kommer att gå minst lika fort som den förra, om inte fortare. Har fått höra att läraren vi ska ha är rätt strikt och att det är mycket småuppgifter som ska göras hela tiden. Det är väl bara att fortsätta i det tempot jag har haft nu på slutet då. 
 
Idag firar jag och Coffe dessutom 1 år! ♥ Helt galet vad tiden gått. Jag har sån satans tur som har den karln. Herregud, vad jag blir bortskämd! Det är känns aldrig riktigt hundra förrän han är med. Det är därför det är så underbart att få komma tillbaka till Kalmar efter lov och grejer, för jag har någon att komma hem till. Det stödet är så fruktansvärt skönt att ha! Han är bra han, den där Christoffer.
 

Ändrade planer

Ändrade planer. Det var fullbokat överallt, som tur är hade Ernesto öppet på söndagar så vi får gå dit imorgon istället. Backup-planen fick bli att gå och ta en öl på Pipes of Scotland istället så blir mysigt det med. Tekniskt sett blir detta mer rätt ju eftersom vi faktiskt inte "fyller år" som Coffe säger förrän imorgon. Hellre imorgon än att gå dit ändå och hoppas på att vi får bord. 
 
Håller på att städa för tillfället och är snart klar. Woho! Kände att det behövdes en rejäl röjning här hemma nu när jag varit så upptagen i veckorna. 
 
Nu borde jag ta tag i det sista och sen laga mat. 
 
Puss ♥

Seg

Hej!

Det är lördag och jag känner mig seg startad. Ska försöka städa här hemma och sånt utfall att vi väljer att hänga här efter middagen.

Kommer nog inte hinna jobba med workbooken så får ta det imorgon. På måndag startar en ny kurs i designhistoria. Minns att första kursen var rätt dryg så jag hoppas att detta blir bättre!

Nej, ska försöka komma igång med lite kaffe och macka. Kanske till och med inviga min nya brödrost idag!

Ha det fint!


Sliten student

Hej!
 
Fredagkväll och jag funderar på att redan nu lägga mig i sängen och kolla på film och sen sova. Det har varit en lång vecka så jag är helt slut! Var och tittade på de andras redovisningar under förmiddagen och drog hem efter lunch. Tyvärr har det inte blivit så mycket workbook-skrivande men det kan jag ta igen imorgon istället. Behövde vila idag kände jag. 
 
Däremot ska jag roa mig med att skriva personligt brev och annat skoj, ska försöka söka lite sommarjobb nu. Det vore ju himla skönt att få stannna i Kalmar under sommaren då jag inte kunde det förra året. Så hoppas, hoppas!
 
Imorgon blir det middag med Coffe, vi är lite osäkra på vart vi ska gå eftersom ingen av oss direkt har någon koll på restaurangerna. (Förutom pubarna då men det är kanske inte det bästa just nu, haha!) Men står mellan en restaurang som heter Kronan som ligger i en källare, helt fantastisk miljö, och Ernesto som är mer italiensk mat och traditionell miljö. Jag har lämnat det upp till karln min, för mig spelar det ju ingen roll. Jag är ju ingen finsmakare så jag blir ju glad bara jag får restaurangmat, haha!
 
Nu ska jag försöka roa mig med att hitta en film och mysa ner mig. Har lite gott kvar sen jul som ska ätas upp, tycker detta är ett perfekt tillfälle för det.
 
Puss ♥

Rapport inskickad

Hej!
 
Skickade precis iväg min rapport. Läskigt! Har suttit och skrivit hela dagen och är helt okej nöjd med resultatet. Känner att jag inte kan klämma ur mig mer än så utan att skrida över maxgränsen på fem sidor. Så nu håller vi tummar och tår att hon godkänner det! Himla skönt att jag kunde fixa det helt klart idag. Nu återstår bara workbooken till på tisdag men den kan gott vänta till imorgon. Jag har gjort mig förtjänt av en film och gå och lägga mig i tid. 
 
Imorgon blir det en tripp in till skolan, var där idag också och satt och skrev. Insett att jag måste ta mig ut ur lägenheten för att kunna få något gjort. Universitetsbibblan är dessutom så rörig att det är lite jobbigt att sitta där och skriva. Funkar bra om man ska diskutera eller göra ett grupparbete men annars behöver jag lite lugn och ro. Så imorgon ska jag först vara med på de andras redovisning, är ju så nyfiken, och sen blir det workbook skrivande resterande tiden. Kommer få jobba med det i helgen också säkert men kan komma en bit på väg i alla fall. 
 
I helgen ska jag och Coffe ut och äta. Mysigt värre! Vi firar ju ett år på söndag men eftersom hela Kalmar är dött på söndagar så fick det bli på lördag. Så vi skippar Pukebar och bara myser vi två istället. Ska bli fruktansvärt skönt efter denna vecka kan jag säga! Dessutom är det ju rätt härligt att vi hållit ihop  i ett år. ♥
 
Nej, nu blir det sängen och mys med en film. Ha det!
 

Hemma tidigt


Blä

Vilken dag det har varit!
 
Åkte till skolan vid åtta, kollade på redovisningar, redovisade, åt lunch och började jobba med bokdesignen igen. Kom nästan precis hem. 14 timmar har jag kört non-stop idag. Blev rätt nöjd med allt men eftersom det strulade så mycket på slutet blev det inte lika bra som jag hade velat. Så nu har jag förtjänat att inte göra någonting!
 
Det är redovisning på bokdesignen imorgon så tills dess stänger jag av mitt stackars huvud. Nu är det snart bara rapporten och workbooken kvar. Woho...
 
Puss ♥

No fun.

Hej!
 
Sitter och övar in lite inför redovisningen som är imorgon. Ska prata om skyltsystem i matbutiker... väldigt spännande. Jag är helt slut dessutom. Har varit igång sen 8 imorse och har bara jobbat hela dagen. Tog en lunchpaus på ungefär 20 minuter men förutom det har det varit full fart. Ska redovisa bokdesignen på onsdag så ville egentligen göra klart allt idag men eftersom det strulade en del idag så får jag helt enkelt göra det sista imorgon efter föreläsningen. Sen är det bara rapporten och workbooken kvar. Det är en helvetes vecka kan jag säga! Ska bli fruktansvärt skönt när allt är överstökat och jag bara kan vila ut åtminstone två dagar. 
 
Förhoppningsvis löser sig allt imorgon när jag är lite piggare. Nu ska jag återgå till att memorera min text lite halvhjärtat. 
 
Puss ♥
 
No fun.
 
 
 
 

Lugn söndag

Hallå hallå!
 
Har precis diskat klart och ska jobba lite med bokdesignen, vill bli så klar som möjligt inför handledningen imorgon så jag inte missar något. Ska försöka att komma i säng vid tolv så jag orkar med morgondagen men får se om saker och ting flyter på kanske jag slipper åka in allt för tidigt imorgon. 
 
Spenderade gårdagen och halva dagen idag hos Coffe. Spelade Smallworld, var nästan säker på att jag skulle vinna men förlorade ändå med fem poäng... skit saker! Så min söndag har varit riktigt lugn och skön. Fredagen blev mer fest än jag först trott men kul var det!
 
Dags att försöka få ordning på min typografi på uppslagen nu då. Ha det! ♥

Fredagkväll och snökaos

Hej!
 
Är i full gång med matlagningen här hemma. Kom hem för kanske en halvtimme sen. Var till systemet innan jag gick hem. FY FAN, vad det är snökaos här nu. Jag och Coffe trodde nästan att vi skulle blåsa bort när vi gick från bussen in till stan. Såg ut som en snögubbe när jag kom innan för dörren. 
 
Handledningen gick finemang idag! Fick äntligen den push jag behövde för att komma vidare nu. Men nu ska jag släppa skolan ett tag. Ska nämligen hem till Ellinor och ha lite häng med henne, Madde och möjligtvis Achie. Niklas ville dra med lite folk till Sjukan också men får se hur jag gör.
 
Ha det! ♥
 

Vegetables

Hej!

Jag har precis ätit, åt fläskfilé med rotgrönsaker bland annat. Väldigt gott! Jag var nämligen och handlade igår och fick med mig massa goda grönsaker och kryddor hem. Ska försöka äta nyttigare nu, jag var så läskigt trött förra terminen så jag hoppas det här hjälper!

För övrigt spenderades gårdagens kväll hemma hos Coffe som bjöd på lax, damen själv bidrog dock med potatis och sås. Men kan inte ta åt mig äran eftersom han lagade maten. Snäll kille den där Coffe!

Vid åtta var det bara att ta bussen tillbaka till skolan för att jobba igen. Jag börjar faktiskt komma en bra bit nu. Krånglar med omslaget för tillfället men har handledning imorgon så jag hoppas det ger mig den knuff jag behöver.

Nu ska jag kolla på någon serie innan jag tar tag i disken.

Puss!


I'm back

Hej!
 
Ska alldeles strax käka mat, lite sent I know. Jag spenderade dagen i skolan och försökte komma någon vart med denna förbaskade bokdesign men efter lunch var det helt tomt i mitt huvud. Så nu ska jag få i mig mat och se om jag kanske kan få fram något. 
 
Imorgon ska jag tillbaka till Pukeberg, det är bara att jobba som satan nu innan redovisningen nästa vecka. Det känns att man är tillbaka kan jag säga!
 
Gårdagen spenderades så klart med en väldigt saknad pojkvän och film här hemma hos mig. Fick dessutom träffa de flesta i skolan idag så det är inte enbart jobbigt att vara tillbaka! 
 
Dags att få undan lite jobb då, men först som sagt MAT. 
 
Puss ♥

Kaffe och sista minuten-packning

Godmorgon!

Sitter i soffan med en kopp kaffe och försöker vakna till. Bussen till Uppsala går 10.20 så ska bara slänga ner det sista och göra mig i ordning. Förhoppningsvis får jag på min väska på bussen utan större problem. Förstår inte vad jag har packat!? Ska testa att mosa ihop väskan lite, haha!

Nu ska jag gå ut med bebisen och sen är det bara att köra igång.

Puss!


Packar

Hej!

Har i stort sett packat allt som kan packas idag. Imorgon bär det av redan vid tio eftersom bussarna inte passar. Sen blir det en lång bussresa hem till Kalmar men har packat med mig min älsklingsbok så det ska nog gå bra!

Ser fram emot att få komma hem igen! Det ska bli skönt att återgå till vardagen. Det ska bli ännu härligare att få träffa Coffe igen efter mer än två veckor.

Nu ska jag njuta av min sista kväll hemma hos föräldrarna med lite kaffe och fika.

Puss!


Tiden går fort

Hej!

Ligger i soffan där jag har legat hela dagen. Det är något fel på min mage och mamma tycker att jag ska söka upp en läkare när jag kommer till Kalmar... Lite obehagligt! Har mått illa och haft ont ett bra tag nu så är väl dags antar jag.

Min lördagkväll blir väldigt lugn. Vi ska beställa pizza och bara slappa. Föräldrarna har jobbat med golvet i hallen hela dagen.

Nu ska jag läsa lite och förhoppningsvis mår jag bättre snart.

Puss!


Jobbar

Hej!
 
Sitter och försöker hitta inspiration till min bokdesign. Det är så fruktansvärt svårt just nu känner jag! Är väldigt kritisk mot alla mina idéer så känns lite trist. Måste se till att hålla mig positiv men antar att det inte är min starka sida när det gäller sånt här, haha!
 
Så idag gör jag inte mycket annat än jobbar med massa skolarbeten. Känns ändå bra att ta en dag och verkligen enbart fokusera på det här. Tiden går ju så fort så snart är det ju dags för presentation... Stress! Vilken fredag jag kommer ha! Dock ska jag laga lasagne till ikväll så då blir det middag och vin med föräldrarna. Väldigt skönt!
 
Imorgon kommer morfar hit och ska hjälpa till med att lägga golvet i hallen. Ska bli kul att träffa honom, senaste gången var ju när jag fyllde år. Sen på söndag blir det en tur ut till Storvik för att ha ett lite sent julfirande med släkten där. På måndag åker jag tillbaka till Kalmar, ska bli skönt men det är ju alltid trist att lämna alla här hemma. 
 
Nu ska jag skissa lite och hitta fler bilder. Ha det!
 
Puss ♥

Jobbar

Hej!
 
Sitter och försöker hitta inspiration till min bokdesign. Det är så fruktansvärt svårt just nu känner jag! Är väldigt kritisk mot alla mina idéer så känns lite trist. Måste se till att hålla mig positiv men antar att det inte är min starka sida när det gäller sånt här, haha!
 
Så idag gör jag inte mycket annat än jobbar med massa skolarbeten. Känns ändå bra att ta en dag och verkligen enbart fokusera på det här. Tiden går ju så fort så snart är det ju dags för presentation... Stress! Vilken fredag jag kommer ha! Dock ska jag laga lasagne till ikväll så då blir det middag och vin med föräldrarna. Väldigt skönt!
 
Imorgon kommer morfar hit och ska hjälpa till med att lägga golvet i hallen. Ska bli kul att träffa honom, senaste gången var ju när jag fyllde år. Sen på söndag blir det en tur ut till Storvik för att ha ett lite sent julfirande med släkten där. På måndag åker jag tillbaka till Kalmar, ska bli skönt men det är ju alltid trist att lämna alla här hemma. 
 
Nu ska jag skissa lite och hitta fler bilder. Ha det!
 
Puss ♥