Shopping

Heeelt slut! Kom hem från Uppsala runt sju, slängde mig på soffan en stund sen efter ett tag fick jag för mig att springa på löpbandet. Underligt infall... Jag har aldrig fått det förr? Ja ja, hursomhelst så är jag rätt död nu.
Hade det mycket trevligt med Johanna i stan i alla fall! Först hade jag lite ärenden på banken och sånt trökigt men efter det var det dags för lite shopping. Köpte bara två plagg som dessutom var på rea, kände mig lite duktig! Det blev en blus eller vad man ska kalla det från Holmlunds och en underbar klänning från HM. Alla dem som läser Angelica Blicks blogg vet vilken jag menar när jag säger att den är rätt lång med en galet snygg rygg. Fast hennes är rosa och min är blå/grön eller vad man ska kalla det. Älskar den men måste fixa någon bättre bh att ha under, inge snyggt att förstöra den där fina ryggen med en fet bh...
Imorgon är det fredag igen då! Vill gärna gå ut och dansa eller något annat roligt. Skulle vara kul att dra med sig Rebecka och några till in till Öregrund och mysa till det där på någon uteservering! Får se vad man hittar på.
Nu ska jag torka håret sen blir det nog en film och sängen!
Puss!

Uppsala

Jag och Johanna har precis slängt i oss lite lunch och ska inom kort dra ner till Tierp för att bland annat ta ut min lön. Sen bär det äntligen av till Uppsala!
Ha det bra!

Onsdagen

Yey! Dagen blev ju bättre än väntat! Glass och shopping med mamma efter att vi hämtat plånboken. Köpte en mycket fin väska på rean, hundra spänn. Tyckte jag behövde något med blixtlås efter hela incidenten med plånboken...
Johanna vinkar så fint där också...
När jag kom hem så dök även Johanna upp. Det blev grillning och glass igen på det! Mycket trevligt må jag säga.
Runt nio blev vi rastlösa och drog till bergstäckten för att vi skulle bada skiten ur vattnet där. Så blev det ju inte... Slutade med att vi satt på en filt och bara var. Men kul ändå! Nu är vi hemma igen och är lika rastlösa. (Okej inte Johanna för hon är trött...)
Nu ska jag roa henne på någe vis. Ha det gött!
Nattinatt!

En bild säger mer än tusen ord

Jag finner inga ord så här har ni lite bilder istället hihi!
Tack den som lämnade in min plånbok!

Lycka!

Idag får jag tillbaka min plåååånbook! Glädjen går inte att beskriva! Nu är allting så där underbart härligt igen! Det som gjorde dagen ännu bättre var att jag vaknade och hittade ett sms från Kalle. Den här dagen kan ju vara en riktigt bra dag!
Ska dessutom försöka övertyga min kära mor om att vi borde käka i Gävle. Det vore ju helt galet bra!
Annars då? Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och bara är. Ska snart käka lunch och klä på mig ordentligt.
Ha en bra onsdag!
Mu? Ser ut som en tjur... Lika bra det!
Puss!

Tur som en tok

Satan i gatan vilken tur jag har!! Mamma ringde när jag satt och väntade på bussen hem och berättade att polisen ringt och sagt att de har min plånbok! Jag kan inte beskriva min lättnad, nu kommer jag slippa att fixa massa nya kort och lägga ut massa pengar på det. Yey! Jag får behålla den ynka lön jag får från mammas jobb haha! tur som en tok helt enkelt.
Idag har jag legat i solen uppe vid bergstäckten med Johanna. Vi låg där från tolv till fyra så är lagom solbränd i ansiktet nu.. Men skönt var det!
Planeringen för veckan är att imorgon ska jag och mamma hämta plånboken, på torsdag ska jag in till Uppsala och boka om resan sen på lördagen verkar det som att jag ska på middag med föräldrarna hos några vänner till familjen.
Känner mig bara så glad och lättad att jag får tillbaka min plånbok, hatar ångesten man får när något är borta!
Nu ska jag vila ett tag till, sen får det bli till att springa en stund på löpbandet och en dusch på det!
Ha de gött!

Planer inför morgondagen

Tänkte slänga in ett nattligt inlägg här innan jag går och lägger mig.
Det är knas att jag saknar Kalle redan. Hur ska jag överleva två veckor utan honom? Men nog om det, kommer tjata tillräckligt ändå..
Imorgon har jag och Johanna planerat en av våra traditionella "åka-och-hänga-vid-bergstäckten" utflykter. Kommer bli väldigt mysigt tror jag! Har inte varit där på hela sommaren så det blir bra det här.
Nu väntar en kissnödig hund på att få gå ut så bör nog gå innan det sker en olycka, haha!
Nattinatt!

Måndagsplaner

Ligger på soffan hemma som en säck potatis eller något. Tvn är igång, datorn är igång men jag känner bara blä. Saknar min plånbok, speciellt busskortet. Känner mig nästan handikappad utan det! Men det här löser sig förhoppningsvis till slut...
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känns som att jag behöver vila upp mig lite efter helgen som varit. Kanske slänger mig på gräsmattan och solar för första gången på sommaren. Inte riktigt min grej det här med att ligga och pressa i solen. Alldeles för varmt, tål inte värme så bra.
Ha det så gött idag!

Midsommarhelgen

Ligger återigen i min säng här hemma efter en något händelserik helg.
Hade det väldans trevligt på midsommaraftonen. Man kan nästan mäta en fests framgång i hur stort kaos det är dagen efter och tro mig, det var ingen vacker syn! Så jag bör nog vara nöjd.
Igår bar det av till Storvik för att hänga på Kalle och hans vänner på en dans i trakterna. Hade himla roligt där med, trots att jag inte kände en enda själ! Alla är ju så otroligt trevliga i alla fall så det gick så bra så. Det enda tragiska med det hela är att min plånbok har försvunnit spårlöst. Har alltså förlorat både busskort, id och bankkort. Underbart... Har jag tur har dem som städat hittat på den. Får dessutom hjälp av Kalles otroligt snälla föräldrar att ta kontakt med de ansvariga för dansen. Får se hur detta slutar helt enkelt!
Annars då... Ja mannen min har tagit sitt pick och pack och dragit till Grekland i två veckor. Känns lagom bra. Jag hoppas jag överlever detta! Men kul för honom i alla fall...även om jag gärna hade haft honom hemma. Skulle jag få bestämma skulle han få bo i min garderob så jag kunde få träffa honom jämt men tror det kan bli svårt...Dels för att jag har en byrå och dels för att det bara är konstigt.
Nu svamlar jag...
Kan avsluta istället med en bild på oss två. (Har nämligen fått tagit hand om Kalles dator nu medan han är iväg) Tror vi ska försöka se tuffa ut eller något men tyvärr är det varken hans eller min starka sida...
Nu har ju faktiskt herrn klippt sig men det får gå ändå det här!
Nu ska jag sova i två veckor, tack och hej! Nattinatt!

Midsommar

Det är ju helt galet att det redan är midsommar! Idag blir det till att fixa med lite midsommarstök eftersom jag och syrran har bjudit över folk till kvällen. Jag har ett sånt härligt pirr i magen inför allt idag! Kommer vara omringad av vänner och min underbara man, äta god mat och dricka härliga drinkar! Kan det bli bättre? Fast innan dess måste jag ta tag i städning och annat kul... Nu ska jag vila ett litet tag till sen är det bara att sätta gång. Ha en underbar midsommar!

Behöver en kram

Har ångest inför framtiden just nu. Det slog mig idag att snart kommer allt förändras... Det ska bli spännande men oj vad läskigt det är! Saknar föräldrarna för jag skulle behöva en uppmuntrande kram för tillfället. Skulle inte skada med en kram från Kalle heller för den delen men den får vänta några dagar till! Kommer bjuda på hamburgare här hemma när alla kommer hem från arlanda, har tydligen gått och blivit huslig den här veckan! Slutar väl med att jag ställer mig och bakar mitt egna bröd, haha! Nu ska jag plocka undan det lilla sista och kanske ta ut soporna... Hehe!

Dagen efter

Dagen efter. Bland det dummaste som uppfunnits. Sitter här och känner mig otroligt svag. Huset är (eller okej jag har städat lite så borde säga var...) i en enda röra. Jag vill helst bara köpa en fet pizza och kasta i mig men vet att jag troligen inte ens kommer orka med en tugga.

Gårdagen var i alla fall kul! Lyckades bli lite mycket men är inte förvånand eftersom jag inte heller ätit ordentligt varken i torsdags eller igår. Ajabaja!

Idag kommer föräldrarna hem, eller rättare sagt inatt. Ska försöka ordna någon slags mat till dem för jag gissar på att de är hungriga när de kommer hem! Har saknat dem så ska bli skönt att de kommer hem. Dessutom ska det bli rätt skönt att få slippa leka ansvarig också haha!

Nu ska jag röja undan det sista, försöka tvätta av sminket som sitter som berg och sen tvinga i mig lite nudlar.

Ha det gött!


Finbesök

Väntar finbesök just nu. Ett gäng glada människor ska komma hit och förgylla min kväll! Underbart!

Har legat bakis hela dagen igår. Vår mysiga tjejkväll som jag, Lovisa och Rebecka skulle ha spårade ur. Slutade med att jag satt på bussen hem halv sex på morgonen och mådde skit. Lyckades komma hem och stupa i säng.

Men nu är man igång igen! Föräldrarna kommer ju hem imorgon natt så lika bra att passa på.

Kan meddela att jag saknar min man som dragit till Finland... Som tur är kommer han (förhoppningsvis) tillbaka på söndag. Frågan är ju i vilket skick han kommer vara i, haha!

Nu ska jag försöka mig på att fixa med musiken här!

Puss!


Lite info om mitt liv

Sitter med en otrolig smärta i halsen. Vill dra fram en kniv och ta bort mina halsmandlar men har en känsla av att det vore väldans dumt av mig så låter bli.

Annars då? Jo jag var ju som sagt till Öregrund igår. Var otroligt nära att jag inte åkte på grund av dåligt väder men ändrade mig i sista sekund. Tur var väl det för när jag nått Uppsala så sken solen och det höll i sig ända tills jag och Becka satte oss på bussen hem. Satan vilken tur vi hade! Elvis var helt död efter det lilla äventyret. Det var så illa att han somnade sittandes i Beckas knä, haha!

Idag har det inte hänt mycket spännande alls. Kom ju hem kvart över ett igår natt så har inte haft mycket energi. Var in till Tierp för att köpa mat, lyckades missa bussen så fick vänta i kylan och regnet en timme. Troligen därför min hals gör uppror...

Nu ska jag försöka bestämma en film att se imorgon. Ska nämligen på bio och middag med min kära Kalle innan han drar iväg till Finland.

Puss och hej!


Öregrund i mitt hjärta

Hejsan hejsan! Det har varit rätt dött på bloggfronten på sistone, har haft fullt upp med en massa saker!

Bland annat for jag till Storvik och flyttade in hos Kalle i några dagar. Fick träffa familj och vänner och hade det nästa för bra. Man blev ju bortskämd i stort sett, haha! Han familj var i alla fall underbara, väldigt gulliga människor. Fick ett underligt första möte med två av hans vänner när de klättrat upp på taket och knackat på rutan eftersom dörren var låst... Underligt men en riktig icebreaker. Haha!

Sen har jag varit på studentfirande i Gävle eftersom Linnéa tog studenten. Åt hur mycket mat som helst så trodde jag skulle svimma men fan vad gött det var!

Fredagen spenderades med Kalle, Emma, Emil, Freddan och Jens. Vi grillade (även om alla åt i omgångar, haha), drack vin och pratade. Det låter otroligt vuxet men kan meddela att mognadsnivån på samtalen inte direkt var hög... Men det var en himla rolig kväll. Funderar på om man kanske ska ordna något liknande snart.

Igår drog föräldrarna till Grekland så jag, Tessan och Roy vaktar huset och hundarna. Trivs rätt bra när jag kan få göra som jag vill men man känner sig ju lite ensam emellan åt.

Planen för denna dag är att dra till Öregrund med vovven och möta upp Rebecka och Josse för att käka och hänga på klipporna. Blir varm i hela kroppen av att tänka på det. Öregrund är min absoluta sommarstad. Älskar det! Enda jobbiga är att det tar mig nästan fyra timmar att ta mig ut dit på grund av dessa dumma bussar. Hatar busstidtabellerna på helgerna!

Nu ska jag slänga i mig lite mat. Sen hinner jag nog bara fixa till mig och packa sen är det dags att åka!


Ha de bra i solen!


Nattligt inlägg

Har varken haft tid eller ork att blogga, men tänkte slänga in ett nattligt inlägg! Studenten var grym men hade inte förväntat mig mycket annat heller! Var nära att bryta ut i tårar ett antal gånger under dagen men det gick bra. Har nog inte fattat att det är över... Kommer nog inte göra det förrän i höst när jag inser att jag inte kommer komma tillbaka till min underbara klass! Efter studenten har jag varit rätt död... Sov bort hela torsdagen vilket inte är konstigt med tanke på hur otroligt slut jag var. Igår fyllde pappa år. Kalle kom hit och vi hade middag med hela familjen! Den karln gör mig galen men på ett mycket bra sätt! Idag åkte han och jag och tog årets första dopp. Kallt som satan men himla skönt i den här värmen! Efter att Kalle dragit så har jag mest legat på soffan och sovit. Har dragit på mig en förkylning IGEN... De verkar gilla mig helt enkelt. Tyvärr är känslorna inte besvarade, skulle helst vara frisk och pigg just nu. Planen för imorgon är att dö lite till i soffan för på måndag drar jag hem till Kalle och stannar där i några dagar. Vet inte vad jag ska roa mig med medan han jobbar men får väl hitta på något! Ska dessutom på hans systers skolavslutning vilket känns lite nervös. Men är väl naturligt när man vill göra ett bra intryck. Nu känner jag att den lilla energin jag har börjar ta slut så tror jag avrundar där! Nattinatt!

Studenten på g

Ska upp om fyra timmar och börja ladda inför studenten. Lilla jag tar studenten! Tror jag är lika chockad som mina föräldrar. Det är ju sant som man säger; tiden går fort när man har roligt och OJ vad roligt jag har haft!! Kommer bli en underbar men sorglig dag imorgon. FR3DEA festar tillsammans för sista gången... Men herregud vad vi ska festa! Nu ska jag skriva upp allt jag behöver imorgon sen måste jag sova om jag ska orka! Natti!